Andrzej - dziękujemy!
Uważam, że rozstanie Cracovii z Tobą to duży błąd klubu!!!
Trudno, lubimy uczyć się na błędach!
-
-
Andrzej Niedzielan - żegnamy!
nie mam nic do niego ale żegnam raczej chłodno, mnie osobiście zawiódł sportowo choć wydaje mi się, że się starał i raczej nie traktował nas jak ZUS - u, nic nie wniósł do zespołu
szkoda goli mało ale ambicje w nim było widać
Szkoda
Andrzej powodzenia !!
http://www.youtube.com/watch?v=ox5S8QtQa8k&feature=endscreen&NR=1
dziesiata sekunda.
to czy ta decyzja jest dobra czy zła pokażą następne tygodnie.. rozumiem, że jesteśmy po słowie z kilkoma kandydatami i wybierzemy lepszego zawodnika? prawda Panie Profesorze, bo chyba największy kretyn potafiłby poprawić błędy z ostatnich lat...
osobiście płakać po nim nie mam zamiaru.. strzelił jednego gola co jak na jego zarobki jest żenującym wynikiem.. ambicja i bieganie to niestety nie wszystko, co pokazuje przykład choćby Bartka Dudzica... a ten kto pisze, że nie strzelał bramek bo nie dostawał podań i u nas nikt nie strzeliłby więcej bramek to przepraszam ale chodzi/ogląda mecze od czasu do czasu.. jego sytuacje z Lechią/Koroną/ŁKS-em napastnik ekstraklasowy powinien wykorzystać z zamkniętymi oczami.. jak zostało wyżej napisane spokojnie mógł i powinien strzelić 5-7 bramek..
Dopóki tu był się nie odzywałem, ale skoro go już nie ma to powiem tylko.. W końcu. Nie zapomnę gwazdeczce jegnego zdania "jak Ci nie pasuje i niepodoba się nasza gra to nie przychodź na mecze" wypowiedzianego wtedy gdy przegrywali wszystko co się dało przegrać.
PAPA Andrzej.Mysle ze pol roku gry wystarczy na 10 lat zycia na wysokim poziomie,byles-odszedles-nic nie wniosles,tego sie spodziewalem,mimo wszystko powodzenia.PIOTREK BANIA wroc:):):):)
No nie wiem takie decyzje powinien podejmować nowy dyrektor sportowy a nie jednoosobowo Procesor.
Jakoś bardzo nie byłem przywiązany do Niedzielana,ale będzie źlejak żaden nowy zawodnik się w to miejsce się nie pojawi.
http://www.weszlo.com/news/9020-Niedzielan_rozwiazal_kontrakt_z_Cracovia_Chyba_obu_stronom_ulzylo
myślę że 5-6 bramek strzeli w klubie z Ekstraklasy na wiosnę :) oby nie nam...
Szkoda Andrzeja, czas najwyższy, by okupant nie szkodził Klubowi.
by! By!
Zegnaj!
szkoda
Wielka szkoda... Jeszcze tyle bramek mógł NIE strzelić w Cracovii. Ehhh
Przy jego przyjściu pisałem, że nie wiem czy warto, a poza tym kto mu będzie dogrywał, Andrzej nie pasował do tej gry jaką gramy my. Teraz natomiast uważam, że jego odejście to... błąd. Nie dlatego, że grał super, ekstra, ale dlatego, że po prostu powinien dostać jeszcze pół roku szansy. Poza tym czy to jest jego wina, że nie dostawał piłek? Przecież od początku było wiadomo, że nie jest to napastnik, który sam sobie stwarza sytuacje. Dziwna decyzja... Tym bardziej będzie dziwna, jeśli nie wzmocnią nas jacyś porządni snajperzy.
Wywiad z Niedzielanem:
http://ekstraklasa.net/ekstraklasa/niedzielan-dla-ekstraklasa-net-jeszcze-pokaze-na-co-mnie-stac,artykul.html?material_id=4f01f574b564da0743000000
Co by o nim nie powiedzieć to ma gość trochę klasy. Widział, że nie idzie i nie miał zamiaru ciągnąć tematu.
zaoszczędzone w ten sposób pięniądze (120 tyś euro) z całą pewnością pójdzie na transfery 4 zawodników klasy Strausa, Bartczaka itp. Ważne że będą tani. A przecież za 120tyś euro można kupić całe stado grojków.
Liczyłem że rmszar przemówi tym jełopom do głowy i wreszcie zrozumieją, że my od zeszłego sezonu bramek napastnikami nie strzelamy!!!! dla wszystkich jest to oczywiste że nie mamy "10" tylko nie dla naszych prezesów którzy widzą tylko przelewane cyferki na konta. Napastnik Dudzic od ponad roku nie strzelił bramki, ważne że jest tani...
Gdzie Andrzej nie przejdzie to idę w zakład z każdym o flaszke że strzeli MINIMUM 3-5 bramki/runda.
Dudzic nie strzela, bo c.h.u.j, a boski Adrew bo mu nie podaja jak w Zabrzu na metr przed pusta?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)