Bardzo mi się podoba filmik. A może jakieś ładne oprawy dać i zrobić filmik? :)
-
-
Cracovia PROMO ! Najlepsze bramki by Santo [VIDEO]
Muzyka nie najlepsza, dałbyś coś spokojniejszego/przystępniejszego :P
Gdy widzę minę juszyka po tej bramce jopa to cieszę się jak dziecko :D
Filmik fajny, brakuje jednak kilku bramek, które sam miałem kiedyś na dysku ale przepadły. Rzeczywiście czarne spodenki dużo lepiej się prezentowały. Oby od tego sezonu wróciły.
fajny filmik :) a brakuje jednej bramki Saidiego z Bytomia ;)
maciek72 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mam dwie refleksje po obejrzeniu - kiedyś
> graliśmy jednak ładniej dla oka oraz dużo
> lepiej prezentowały się czarne spodenki niż
> białe.
Dokładnie Maciek72! To samo miałem napisać! Nie jestem zwolennikiem powrotu trenera z "pieknej epoki" ale wtedy było w naszej grze to coś! A filmik bardzo fajny, szkoda, że część bramek jest "urwana" na filmie zanim piłka dotrze do siatki :)
Wszystko pięknie tylko strasznie razi CRACOVIA [b]KRAKÓW[/b]...
to moja osobista manifestacja i nie chce mi sie wchodzic znowu w ten temat
AŻ MIŁO POPATRZYĆ (dzięki)
997 dni później
chcialem sobie przypomniec jakiego programu uzywalem bo mi wypadl z glowy wiec przy okazji odswiezam ; )
p.s w temacie również tęsknota za Stawowym gdy go jeszcze nie było :)
elegancja. dzięki i szacunek. tylko jedna uwaga : Polish w j.angielskim piszemy z dużej litery
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chcialem sobie przypomniec jakiego programu
> uzywalem bo mi wypadl z glowy wiec przy okazji
> odswiezam ; )
>
> p.s w temacie również tęsknota za Stawowym gdy
> go jeszcze nie było :)
Dzięki tobie i temu wątkowi zrobiłem swego czasu dwa filmiki z bramkami, które trafiły kiedyś na Pasy.TV :P
Niestety bramek z I ligi nie miałem czasu skleić, mimo że mam je wszystkie na komputerze ;) Chciałem robić na UVS, ale ostatecznie wygodniejszy się okazał Sony Vegas Pro 10
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)