Pomyślałby ktoś rok temu, że tak będziemy za nim tęsknić?
-
-
Rok Štraus - Witamy
Oby szybko wrócił do zdrowia i formy z minionej rundy, swoja droga ciekawe kto go zastąpi.
Jeśli Budziński złapie formę sprzed roku to damy radę.
Oby złapał tą formę, jeśli tak się nie stanie, a moim zdaniem do tego dojdzie - dziura po Strausie będzie niezałatana dopóki nie wróci. Oby wrócił szybko.
Jak to kto, Steblecki! :)
Szkoda Roka ponieważ był największym walczakiem w drużynie, wracaj chłopaku do zdrowia.
Rok kuruj sie jak najszybciej i wracaj do gry .
To bardzo zła wiadomość. Wiadomo, że jeden zawodnik nie zmieni gry całej drużyny ale jeśli do awansu braknie nam 3 pkt to może Straus akurat by tyle dał.
Całe szczęście, że z czołówką gramy hurtem pod koniec sezonu, a właśnie wtedy Rok się przyda najbardziej.
... ale my najczęściej nie z czołówką tracimy punkty, lecz z tymi z dołu i środka.
sranie w banie
w walce o awans przypadki losowe nie mają większego znaczenia; w dystansie dotykają po równo nas i rywali
po to mamy wyrównaną kadrę, by nie zwracać na nie uwagi
dupa jasia. jakby barcwelonie wypadl na pol roku lessi to by sztycha nie zrobili. oczywiscie porownanie na wyrost ale jednak gdyby musial miec operacje i nie zagral przez pol roku to mamy PROBLEM. tak jak cieszymi sie ze pies sprzedawczyk nie bedzie gralw Miedzi - jest to dla nas bez wątpienia korzystne
ten kto uwaza inaczej poprostu bredzi
No to dzisiaj dzień prawdy. Byle tylko podeszli do decyzji poważnie, bo inaczej będziemy mieli drugiego Suvorova.
Oby diagnoza była dobra, bo ten chłopak w walce o awans jest nam bardzo potrzebny!
7 dni później
W końcu jakaś dobra wiadomość, Rok od poniedziałku wznawia treningi.
ddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W końcu jakaś dobra wiadomość, Rok od
> poniedziałku wznawia treningi.
a mogło być gorzej...operacja!Na szczęście przebadano dokładnie nogę i konsylium podjęło decyzję!
Kamien z serca spadl .
A ja dalej wątpię w opiekę medyczną Naszej drużyny. Cytat z wywiadu ze Stawowym:
[i]Ostateczna diagnoza lekarska jest taka, że Rok wchodzi w trening z pełnym obciążeniem w najbliższy poniedziałek. Jeśli wówczas noga dalej będzie go bolała to będzie oznaczało, że zabieg musi być wykonany.[/i]
Mam nadzieję że to trener coś pokręcił bo z autopsji wiem, że nie można mieć trochę uszkodzonego ścięgna... Żeby się nie okazało, że w poniedziałek pobiega, a we wtorek rano obudzi się z taką opuchlizną że do końca sezonu nie zagra.
Wolę dmuchać na zimne :)
Nie chcę krakać, ale moim zdaniem będzie jak zawsze.
Czyli kontuzja się odnowi (a może raczej da o sobie znać) na treningu albo w trakcie meczu z Okocimskim.
Bardzo bym się chciał mylić...
Oby nie za bardzo chciało mu się trenować na siłę i coś w stylu "przejdzie, jest ok". Niestety wydaje mi się prawdopodobny scenariusz taki jak post wyżej.. Trzeba trzymać kciuki że naprawdę będzie dobrze, ewentualny brak Roka będzie dla nas bardzo bolesny, chyba że Budzik odzyska formę jak pisałem już gdzieś wyżej - ale na to się nie zanosi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)