noooo, zaczął nie najlepiej. Na oficjalnej prezentacji koszulkę Cracovii potraktował jak kawał szmaty Dla porównania Nykiel bardzo ładnie ją poskladał, Krygier też to zrobił najlepiej jak umiał . Rozumiem, że "wyszła" częsta zmiana barw klubowych i stąd brak szacunku do ich barw
-
-
Rok Štraus - Witamy
Nie powiedziałem, że jestem krytyczny, a jedynie zachowuję rezerwę. Życzę facetowi jak najlepiej i mniemam, że mieć będziemy z niego pożytek. Oczywiście 500 euro to policzek. Nagannym jest tak płacić.
> - Bardzo cieszę się, że trafiłem do Cracovii. Mam nadzieję, że ten sezon będzie dla mnie bardziej udany niż poprzedni - przyznał na powitalnej konferencji w
> Krakowie.
Nie wiem, czy w Dzienniku Polskim maja tlumacza, ale Rzasa wyraznie dal do zrozumienia, ze chodzi o bardziej udany sezon dla Cracovii, w czym Rok chcialby pomoc. Wkurza mnie takie naciaganie wypowiedzi po to, aby potem moc ja rozwinac w pasujacym dziennikarzowi kierunku.
Czas pokażeoczywiście, ale wydaje sie, że to może być spore wzmocnienie.... Dużo będzie zależeć od pierwszych kilku spotkań.... Na przedstawionym filmiku prezentuje się wspaniale i oby tak było.....
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > - Bardzo cieszę się, że trafiłem do
> Cracovii. Mam nadzieję, że ten sezon będzie dla
> mnie bardziej udany niż poprzedni - przyznał na
> powitalnej konferencji w
> > Krakowie.
>
> Nie wiem, czy w Dzienniku Polskim maja tlumacza,
> ale Rzasa wyraznie dal do zrozumienia, ze chodzi o
> bardziej udany sezon dla Cracovii, w czym Rok
> chcialby pomoc.
Ewidentnie chodziło o sezon lepszy dla Roka, a nie dla Cracovii. W dalszej części konferencji Rząsa mówi o rozwiązaniu kontraktu Roka z NK Celje i mówi: - Perturbacje Roka z klubem zaczęły się od tych nieszczęsnych testów w Anglii. Ten sezon - mimo ze gral - byl troche nijaki. [b]Jak sam powiedział... No nie wyglądało to najlepiej z klubem[/b], który zachował się nie do końca tak, jak powinien się zachować, jeśli chodzi o sprawy transferowe. Przez długi czas rozmawiali o jego przynależności do klubu słoweńskiego i tak się skończyło, że rozwiązał kontrakt.
Powodzenia Rok!!!
Vasago - na filmiku ma parę fajnych zagrań, ale ma też sytuacje sam na sam spartaczone. YT pokazuje tylko że miał parę fajnych zagrań i był znanym piłkarzem tamtej ligi, liga polska wygląda zupełnie inaczej. Mam jednak wiarę w Juria że ściąga dobrych piłkarzy i ma pomysł na grę tego zespołu. Wszystko chyba na to wskazuje.
Transfer Tomka Rząsy,na konferencji powitalnej Jurij nie pamiętał nawet imienia zawodnika :)
Widać że dyrektor sportowy ma rozszerzone uprawnienia i bez większych konsultacji może sprowadzić upatrzonego przez siebie zawodnika.Oby to był strzał w 10 tak jak z Suartem :)
Powodzenia!
9 dni później
Dobra zmiana dziś; robi dużo zamieszania; będzie z niego pociecha raczej.
17 dni później
W Tobie nadzieja chłopie!
bedzie potrzebowal troche czasu jak Suvorov by przyzwyczaic sie do twardej walki. oby nie było za późno jak odpali
Dzisiaj zaprezentował się niebo lepiej od Alexa. Z resztą nie jest chyba przymierzany na skrzydło tylko na srodek.
Oby nie był drugim Majorosem...
Nawet dobrze zagrał. Myślę, że na mecz z koroną "wejdzie" w drużyne i będzie z niego pociecha :)
5 dni później
Nie mogę patrzeć na tego zawodnika, co On tutaj robi??
Zagrał 30 minut a ty już chcesz go wywalić?
wujaszek88 Napisał(a):
> Nie mogę patrzeć na tego zawodnika, co On tutaj
> robi??
opanuj sie czlowieku, wszyscy sa wkurzeni - ale czy ktokolwiek dzis pokazal cokolwiek ? jak nowy zawodnik moze zrobic dobre wrazenie jak caly zespol NIE GRA TOTALNIE NIC - to nie sa goscie pokroju Messiego czy Xaviego...
Nie wymagam od Niego gry na poziomie Xaviego, fajnie by było gdyby trzymał przynajmniej poziom ekstraklasy, nie chce go też wywalać, ale przychodząc do nas mówił w wywiadzie, że jego mocną stroną jest szybkość, więc dlaczego zawodnik Kieleckiej drużyny ucieka mu z piłką. Gość wchodzi w 2 połowie, więc powinien coś powalczyć. Życzę Mu jednak powodzenia i chciałbym żeby mnie zawstydził swoją dobrą grą w kolejnym meczu na dzień dzisiejszy nie mamy zmienników dla Saidiego i Alexa. Pozdrawiam
Przypomnijcie sobie debiut Visniakovsa. Tez wszedl na pol godziny i wprawdzie zaprezentowal ogromna ambicje i walke, ale nic zupelnie mu nie wychodzilo, przegrywal pojedynki, jego podania nie dochodzily do celu. W nastepnym meczu bylo juz o niebo lepiej.
pasiasty81 Napisał(a):
> Przypomnijcie sobie debiut Visniakovsa. Tez wszedl
> na pol godziny i wprawdzie zaprezentowal ogromna
> ambicje i walke, ale nic zupelnie mu nie
> wychodzilo, przegrywal pojedynki, jego podania nie
> dochodzily do celu. W nastepnym meczu bylo juz o
> niebo lepiej.
Dzięki za sensowne słowa.
Naprawę niektórzy już nie wiedzą czasem co napisać i czego się przyczepić....
Nie wiem jak pójdzie dalej Straussowi ale Visniakows w debiucie wypadł jeszcze gorzej , wręcz na totalne nieporozumienie... a okazał się bardzo wartościowym graczem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)