Forma mocno wakacyjna.
Ruch przede wszystkim wie co ma grać.
Czego chyba nie bardzo da się powiedzieć o nas...
-
-
Przygotowania do nowego sezonu 2011/2012
Na razie najlepszy jest Kaczmarek...to nie wrózy walki o puchary:)
Gol! Dudzic.
Struna piękne dośrodkowanie!
Dudzic ;)
Bardzo ładnie trafił.
I to jeszcze głową.
Niezłe jaja :)
Już 1:1...
No to 1:1.
Bardzo ładna komunikacja Gąsińskiego i Żytki.
2:1.... :| Gąsiński słaby jest.
graja z nami jak w dziada... co to k*** za zlepek piłkarzy, totalna padaka i 1:2. chyba ze nie chce im sie grac bo to sparing
2:1 i nic nie gramy, a Ruch sobie klepie podania na naszej połowie. Gdzie są ci którzy mówili o walce o puchary w tym składzie?
Podoba mi się gra Struny, Szeligi i Dudzica. :)
Po drugiej bramce dla Ruchu zaczęliśmy coś grać.
Co nie zmienia faktu, że na początku drugiej połowy to była masakra.
Totalna dominacja Niebieskich.
ostatnie 10 minut byly bardzo dobre
niestety wynik nie daje optymizmu , ale wiadomo to tylko sparing
myślę żesie utrzymamy...pewne symptomy dobrej gry sa....bedzie dobrze
Podsumowując:
Kultura gry po stronie Ruchu.
Nasi totalnie przespali początek zarówno pierwszej jak i drugiej połowy.
W sumie jakieś 20 minut dobrej gry, reszta czasu słabo.
Zaskakująco źle, szczególnie w pierwszej połowie, wyglądała para Radomski-Bartczak.
Żytko średnio, bardzo dobrze Nawotczyński.
W ofensywie fajnie szarpał Straus, podobała mi się też gra w drugiej połowie Alexa.
Saidi przez większość meczu bezproduktywny, ale 2-3 razy fajnie szarpnął.
Szczepaniaka nie podejmuje się oceniać.
Ogólnie jakieś pozytywy są, ale do poprawy bardzo dużo.
Zgadzam się, teraz działaj Rząso i Juriju!
Jak dla mnie ten sparing pokazał, że Kaczmarek ma pewną pozycję w bramce, Żytko wg mnie powinien być zmiennikiem a za niego Kosanovic. Rok cofnięty za Niedzielanem może się sprawdzić.
jezeli to nie byla zasłona dymna przed ligą to najwyzszy czas na weryfikacje celów. nie grozi nam walka o żadne puchary, moze to i lepiej. jesli nie przegramy pierwszych 5 spotkan to sie utrzymamy.
Nawotczynski bardzo wolny po kontuzji i dziwią mnie zachwyty nad nim. Żytko na początku urwał z 5 razy, potem lepiej ale błąd przy bramce. Pare stoperów powinien tworzyc Kosanovic z Radomski-sprawdzili sie w poprzedniej rundzie to raz a dwa to bedzie mozna oszczedzic sobie ogladania Arka w środku w jego miejsce na dzien dzisiejszy Szeliga, bo ktos ta pilke musi odebrac.
Straus niezłe zawody na ofensie, dziwi zmiana w przerwie. Alex na środku nie ma żadnych atutów, grał poprostu fatalnie. Z duzym zaangazowanie i naprawde chciał ale nie potrafi. Nie ma nic co mogłoby premiować jego gre na tej pozycji-niestety. Saidi znowu przechodzi obok meczu jak to zwykle w sparingach.
Nie mamy na dzien dzisiejszy prawego obrony. Nykiel fatalnie a Struna w defensywie elektryczny.
Pewne miejsce Kaczmarka w bramce
Niedzielan nic u nas nie ugra bo nie ma mu kto podac. akcje ofensywne z boku do niczego nie prowadzą bo Andrzej musi dostac prostopadle podanie a nie ma nikogo kto go obsluzy. Jezeli nie przejdziemy na 4-4-2 (do tego trzeba kupic napastnika) to osamotniony Niedzielan nie zrobi sztycha w lidze.
Generalnie widowisko fatalne, w pierwszej połowie o mało co nie usnąłem a akcja w której Ruch wymienił z 30 podań i strzelił nam bramke pokazał w jakim miejscu jesteśmy.
To bedzie ciężki sezon
Rok jako rozgrywający - nie, nic z tego nie będzie. Otrząśnijcie się, za tydzień początek ligi! Generalna próba została oblana, tu już nie ma czasu na eksperymenty. Kutwienie )czyli "zaawansowane rozmowy") skończą się tym, że drogi środkowy pomocnik pojawi się za dwa tygodnie, a zacznie coś grać za trzy miesiące:(
Ktoś tu pisał,że Nawotczyński jednym z najlepszych u nas?! Z perspektywy trybun jego gry nie dało się oglądać, ruszał się jak mucha w smole.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)