co do towaru w Holandii to naprawde niezły
Cracovia: Kaczmarek - Suart, [b]Kosanović (60. Kosanović)[/b], Szeliga, Nykiel (46. Struna) - Suvorov, Bartczak (69. Żołądź), Boljević, Ntibazonkiza (73. Rupa) - Kędziora (46. Straus) - Dudzic (46. Krieger).
po godzinie widac podwójnie : )
-
-
Przygotowania do nowego sezonu 2011/2012
Na ostatnie 30 minut meczu trener Jurij Szatałow wprowadził w miejsce Milosza Kosanovića wracającego po kontuzji Łukasza Mierzejewskiego, dla którego był to pierwszy występ na boisku od blisko 4 miesięcy.
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/mecze/sparingi/Sparing-FC-Zwolle-Cracovia-0-1-0-1
Tylko że Niedzielana kazdy polski trener zna bardzo dobrze z wystepow w Ekstraklasie... Więc po co testy zawodnika, ktory nie musi sie przyzywczajac do e-klasy i kazdy wie na co go stac
[quote=Khalid]
daj spokój w końcu neo-Guzik musi się najpierw wprawić
[/quote]
jaki neo-Guzik? No chyba że znajdzie się Trinity, to mogę być Neo w czwartej części Matrixa;]
BUTTON-ik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > daj spokój w końcu neo-Guzik musi się
> najpierw wprawić
>
>
> jaki neo-Guzik? No chyba że znajdzie się
> Trinity, to mogę być Neo w czwartej części
> Matrixa;]
[CIACH ciach ciach;)] i przepraszam za dezinformacje wszystkich a zwłaszcza DG:)
Na oficjalnej ukazały się wywiady z Szatałowem i Dudzicem.
Podpis pod nimi: Dariusz Guzik
Czy aby na pewno Darek już dla oficjalnej nie pracuje? Czy ktoś w Ostrowcu znalazł nowego Dariusza Guzika?
Czyżby "ktoś" nas nabrał z tym neo-Guzikiem?
Wyjaśnić status Guzika! Tabisz nie śpij!
Khalid Guzik pisal relacje z meczu, post Buttonika powinien wszystko wyjasnic ;)
Khalid Guzik ? To syn starego Guzika?
Cóż każdemu może sie przytrafić. Dezinformację już wy-ciach-ałem :)
Potwierdzam: Dariusz Guzik podpisujący się pod wywiadami z J. Szatałowem i B. Dudzicem to ten krakowski Dariusz Guzik. Khalidzie - masz priv:-)
korzystając z okazji spytam, czy w Holandii pojawił się już jakiś kandydat do gry w Cracovii?
black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> korzystając z okazji spytam, czy w Holandii
> pojawił się już jakiś kandydat do gry w
> Cracovii?
Jakby sie pojawil to by byla jakas informacja.
Brawo Bartek! Mam nadzieję, że się wreszcie przełamiesz.
Brawo Dla Cracovii, zero z tyłu robi wrażenie, a podobno obrona to nasza jest (była) najsłabszą formacją.
Link do zdjęć z dzisiejszego sparingu:
[url=http://www.fczwolle.org/2011/07/09/fc-zwolle-verliest-eerste-serieuze-test/]Zwolle-Cracovia[/url]
holenderski filmik ze sparingu ze Zwolle, ale wiecej gadania niz pokazywania meczu
http://www.youtube.com/watch?v=JBXDR1JrLZs
przeciez tutaj wogole meczu nie ma : ]
1 akcja i 7 minut gadania :D
no ja na to nic nie poradze, nie krecilem tego filmiku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)