Ciekawe komu bedą prezentowć drużynę ? Rolbiarzowi?
-
-
Sparingi Cracovii przed sezonem 2011\12
To raczej prezentacja w stylu chwila dla reporterów :) a nie taka co piłkarze mieli.
Oprócz wkrętarki wezmę też aparat.
marcin_ksc - czekam na fotorelację.
postaram się.
a tym czasem...
Znamy już obsadę turnieju w Turkmenistanie:
T1: Ak Bars Kazan (Rosja)
T2: Neftyanik Almetyevsk (Rosja)
T3: MMKS ?Podhale? Nowy Targ (Polska)
T4: HDK Maribor (Slovenia)
T5: KS Cracovia Kraków (Polska)
T6: Zagreb Stars (Chorwacja)
Ashgabat Ice Complex Opening Ceremony Tournament.
Turniej odbędzie się w dniach od 15-17 października 2011r. w Ashgabat / Turkmenistan.
Pierwszy mecz gramy z Zagrzeb Stars.
W wypadku zwycięstwa z Chorwatami gramy z Neftyanik Almetyevsk.
Dobry sprawdzian przed PK.
Czyli jednak jedziemy? Dobra wiadomość. Przyda się coś na kształt II rundy PK, która nas w tym roku ominęła.
pomyłka. nie jedziemy.
Jaki turniej ? Pierwsze słyszę.... Jedziemy, nie jedziemy ?
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jaki turniej ? Pierwsze słyszę.... Jedziemy, nie
> jedziemy ?
Kurde tez pierwsze słyszę ??
Ma ktoś motorower na chodzie bo bym pojechał.
skombinujmy Tabiszowi 12 motorowerów z ramą, albo 8 z ramą i bagażnikiem, to cały zespół pojedzie, kije się schenkerem dośle...
jesli chodzi o wygrany sparing Cracovii z team czechy w Krynicy , to 15 osob z Sekcji Muszyna , 25 z Krynicy, i reszta malolatow tak i z Muszyny jak i Krynicy. Prowadzimy doping przez 3 tercje, ogolnie na + spotkanie;).
ja już nie wiem w końcu czy jedziemy bo raz słyszę że tak a raz że nie. odnośnie sparingu w Krynicy to pierwszą bramkę miał zdobyć Martynowski a nie Nick.
A graliśmy z HC Poruba, których nazwano Czechy team :)
fotek z prezentacji nie mam bo musiałem po śrubki jechać i się spóźniłem, ale będzie coś na TP.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)