było by mega jakbyśmy jutro wyszli w zajebistych adasiach:D
-
-
Nowy sezon - nowe stroje wyjazdowe
Koszulkę tą co miał v. d Biezen to była chyba jakaś replika z przyprasowanym na szybko numerem i nazwiskiem.
na stronie redbox-a [url=http://sklep.redboxsport.pl/]klik[/url] wszystkie drużyny ( sandecja, gks katowice, arka ) które otrzymują sprzęt od redboxa mają meczówki adidasa tylko my za jako tako
Stare repliki w porównaniu do nowych oryginałów wyglądają jak by byly pomarańczowe. Na wielickiej przy wejściu do sklepu jest plakat jakoby od bodajże 29 sierpnia miala byc nowa kolekcja - jesień 2011, więc wtedy pewnie pojawia sie nowe Tshirty, bluzy itp. Chociaż gosc mi wczoraj mowil na wielickiej ze ''nie koniecznie dopiero pod koniec sierpnia bo nowe koszulki meczowe juz sa''. Ale wtedy nie załapałem, że ma na myśli oryginały. Nie mniej jednak chetnie usłyszę jakieś potwierdzenie od kogoś bardziej wiarygodnego ;)
skoro takie Podbeskidzie ma stroje adasia i kluby 1 ligowe dlaczego my mamy też mieć? Oby to było prawda z tymi strojami i żeby ich nie zepsuli.
[quote=razdwatrzy123]
A mieszac to sobie moga tak jak napisal Santo, w 3cim zestawie.
[/quote]
I to pod warunkiem, że drużyna NIE będzie w nim NIGDY grać.
no to pieknie koszuleczki adasia bedziemy miec :D ale wiadomosci:)
Tak sobie patrzę na stroje bramkarkie lechii i jedna rzecz nie może dać mi spokoju. Mianowicie - jak betony przyjadą na Ziemię Świętą, to czy nie znajdzie się pierdolnięty sędzia, któremu nasze Pasy i paski bramkarskie betonów będą wchodzić w konflikt i zmusi nas znowu do gry w wyjazdówkach u siebie. Poczekamy z odpowiedzią aż do lutego.
Na stronie ekstraklasy macie takie dwa komplety zgłoszone
http://www.ekstraklasa.org/index.php?typ=klub&id=2
Nie wiem czy jest to odpowiednik tego co będzie w sezonie ale jest tam Jako.
bramkarze musza miec ze soba conajmniej dwa komplety strojow, nawet gdy gralem w juniorach nie dochodzilo do sytuacji w ktorej druzyna musiala zmieniac stroje ze wzgledu na koszulki bramkarza, predzej bramkarz dostał lejbik niż to się stało, wiec uwazam ze nie ma obaw
gramy bez firmowych koszulkach,bez zadnego logo, liczylem na ten adidas, ale moze za tydzien z legia bedzie
fajnei ze wczarnych spodenkach , szkoda ze to nie przynioslo szczescia :(
ja też liczę na te stroje adidasa na przyszły tydzień. Narazie widzę gramy w replikach bez sponsora. Spodenki czarne niech już będą, ale te getry to jakaś kompromitacja;/
Stroje, w których dzisiaj graliśmy będą obowiązywały przez całą rundę więc nie róbcie sobie większych nadziei na jakieś koszulki Adidasa. To są koszulki meczowe, bez logo sponsora i przynajmniej do wiosny się to nie zmieni. Później podobno będziemy grali w nowych strojach od Adidasa.
no to jakieś nieporozumienie;/ jedyna drużyna w ekstraklasie, która gra w strojach bez sponsora. Wstyd. Getry w decathlonie już ładniejsze można kupić. Ta na wiosnę koszulki będą tak samo pewnie jak miały być 2 sezony temu na wiosnę, a graliśmy w bolerkach
O czym wy mówicie, to są normalne koszulki meczowe! To że są no-name to niczego nie zmienia. Klub dostaje je za darmo, a są lepsze od niejednych koszulek firmowych za które kluby muszą płacić ciężkie pieniądze.
Liczy się to, że mamy koszulki robione specjalnie dla Cracovii, a nie jak pozostałe kluby które RedBox ubiera Adidasa - pierwsza lepsza koszulka z katalogu! Zobaczcie sobie jak wygląda koszulki Sandecji pasy w przodu a z tyłu 1 kolorowe.
dodo92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no to jakieś nieporozumienie;/ jedyna drużyna w
> ekstraklasie, która gra w strojach bez sponsora.
> Wstyd.
To ciekawe, że wstyd, jeszcze nie tak dawno w Barcelonie kibice specjalnie się składali na to, aby piłkarze mogli grać bez logo jakichkolwiek sponsorów.
edit oszpecili nam koszulki - zdjeli napis jako, tragedia!!! :)
[quote=AQQ]
dodo92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no to jakieś nieporozumienie;/ jedyna drużyna w
> ekstraklasie, która gra w strojach bez sponsora.
> Wstyd.
To ciekawe, że wstyd, jeszcze nie tak dawno w Barcelonie kibice specjalnie się składali na to, aby piłkarze mogli grać bez logo jakichkolwiek sponsorów.
edit oszpecili nam koszulki - zdjeli napis jako, tragedia!!! smiling smiley
[/quote]
He, he. Magia tzw. markowych ciuchów działa...
Koszulki sa nawet lepsze niz poprzednio te z napisem Jako, co wiecej sa tansze dla kibicow, ja rozumiem ze wkurwienie po meczy kazdy chce odreagowac ale bez przesady...
Swoja droga mam nadzieje ze nie bedziemy grali w tych Adidasa, bo sa poprostu BRZYDKIE, chyba ze nam Adidas specjalnie dla nas zrobi wzor, w co nie wierze, juz wole UMBRO (maja nawet ok katalogowe koszulki w pasy http://www.soccerbible.com/news/football-shirts/archive/2011/06/28/sunderland-home-shirt-2011-2012-umbro-football-shirt.aspx), lub Hummel'a, ktory by prawdopodobnie specjalnie dla nas zrobil koszulki (jesli dobrze pamietam negocjowali z nami i ktos z Hummel'a lub blisko zwiazany pisal na ten temat u nas na forum).
Koszulki meczowe bez nazwy (no name) tańsze od jako o 50 zł a niczym się nie różnią więc w czym problem.
Ale nawet one nam nie przynoszą szczęścia i w tym problem.
koszulki ok, ale te getry bez komentarza.. nie da się coś z nimi zrobić? stowarzyszenie nic w tej sprawie nie może zrobić? nie wiem dać białe lub czarne z tamtego sezonu i dużo lepiej będą wyglądały.
To, że nie pisze na nich jako to plus :).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)