Brawo dla chłopaków, jak dla mnie to się starali i widziałem zangażowanie. Pierwsza połowa nieco nerwowa, zbyt bojaźliwie zagrali w drugiej już było dobrze. W sumie nie ma co się dziwić tylu szczekających kundli.. Wisła była do ogrania dziś.. przemawiał za nią tylko atut ubek areny, ale nie ma co się załamywać. Ja jestem optymistą.
CRACOVIA ZNACZY KRAKÓW !
A Małeckiego to po prostu tak nienawidze że sam się sobie dziwie. Mam ochotę rozjechać go walcem, tirem, autobusem, tramwajem, maluchem, rowerem czymkolwiek byle gnida zdechła. Zero szacunku ZERO!! MNIEJ NIŻ ZERO! Ciekawi mnie bardzo co powiedział do Saidiego na początku meczu..
PS. Cała Polska się śmieje.. mistrzem Polski są geje.
-
-
Wisła - Cracovia 15.05.2011 godz. 14:45
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam nadzieje, że będą jeszcze powtórki z
> sytuacji Małeckiego z Saidim, bo wydaje mi sie
> ,że słowa wypowiedziane z stosunku do Saidiego
> były o zabarwieniu rasistowskim.................
Jeżeli tak rzeczywiście było to myślę że warto tę sprawę nagłośnić..
17,5 tysiaca??!!!
przeciez pelno wolnego miejsca bylo na tej trybunie, 15 jak ich bylo to jest max!
co do małeckiego to na pewno powiedział coś takiego, ale nic mu nie zrobią... %$&* psy!!!! JAK JA ICH NIENAWIDZE!!
_marcello_ Napisał(a):
> zac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mam nadzieje, że będą jeszcze powtórki z
> > sytuacji Małeckiego z Saidim, bo wydaje mi sie
> > ,że słowa wypowiedziane z stosunku do
> Saidiego
> > były o zabarwieniu
> rasistowskim.................
>
>
> Jeżeli tak rzeczywiście było to myślę że
> warto tę sprawę nagłośnić..
a ja myślę że to nie ma sensu, święci też nie jesteśmy prędzej czy później wróci do nas jak bumerang
DZIEKUJĘ Panowie za Walkę, nie było źle !!!
Wisła kontrolowała cały mecz niestety. II połowa tak wyglądała bo się cofnęli. Piłkarsko są klasę nad nami, a że nasi nie pokazali 200% ambicji to wynik jest jaki jest.
PS: ciekawych czasów doczekaliśmy. Żyd strzela bramkę w derbach a Cracovia przegrywa :-)
żle nie było, jeszcze się będziemy śmiać ;-)
Szkoda porażki, ale ważne, że wygraliśmy we wtorek w Bytomiu i mamy dużą szanse na utrzymanie, a w następnym sezonie na rewanż z psami.
czy ktoś może orientuje się co patrycja chce przekazać gdy po oddanych strzałach żegna się, całuje w rękę i klepie po logotypie? czy to jakaś forma nerwicy ? :)
tomek1906 Napisał(a):
> _marcello_ Napisał(a):
> -----
> > zac Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Mam nadzieje, że będą jeszcze powtórki z
> > > sytuacji Małeckiego z Saidim, bo wydaje mi
> sie
> > > ,że słowa wypowiedziane z stosunku do
> > Saidiego
> > > były o zabarwieniu
> > rasistowskim.................
> >
> >
> > Jeżeli tak rzeczywiście było to myślę że
> > warto tę sprawę nagłośnić..
>
> a ja myślę że to nie ma sensu, święci też
> nie jesteśmy prędzej czy później wróci do nas
> jak bumerang
>
> DZIEKUJĘ Panowie za Walkę, nie było źle !!!
Mełecki to jest kawał chama i prostaka, któremu sie wydaje , że mu wszystko wolno. Ja uważam ,że każde symptomy prostactwa w jego wykonaniu należy nagłasniać. Nie pamiętacie już jak z premedytacją złamał nogę Łuczakowi ?
tomek1906 Napisał(a):
> czy ktoś może orientuje się co patrycja chce
> przekazać gdy po oddanych strzałach żegna się,
> całuje w rękę i klepie po logotypie? czy to
> jakaś forma nerwicy ? :)
Przecież wiesz, że ludzie z zaburzeniami psychicznymi robią czasami dziwne rzeczy.
Rock, dzisiejszy mecz pokazał, ze wcale nie są piłkarsko klasę nad nami. Ja nie widziałem, że gra drużyna pierwsza z przedostatnią. I za to chłopakom należą się brawa. To, co ubeckie momentami wyprawiały w obronie, to kpina. Ale to nie mój problem. Co do wypowiedzi małpeckiego - jeśli powiedział coś rasistowskiego (a łatwo to sprawdzić), uważam, że nie można tego zostawić. I nie dlatego, że to patrycja i go nie lubimy, ale dlatego, że chodzi o pewien standard zachowań. Teraz akcja Widzew! Derby to już historia.
Małecki to jest buc i na dodatek ze świńskim ryjem. Dajta spokój panowie, jak się utrzymamy to go w 15 tysięcy gardeł przywitamy u siebie. :) Dlatego teraz się skupić na walce o utrzymanie a nie na ubekach z Suwałk.
zac Napisał(a):
> > > > Mam nadzieje, że będą jeszcze powtórki
> z
> > > > sytuacji Małeckiego z Saidim, bo wydaje mi
> > sie
> > > > ,że słowa wypowiedziane z stosunku do
> > > Saidiego
> > > > były o zabarwieniu
> > > rasistowskim.................
No i co z tego?
stadion miejski nie mógł być pełny po w taką pogodę żal psa z domu wyganiać
Nie było aż tak źle jak sie obawiałem,szkoda tylko zmarnowanej 1 połowy. Niektórzy nasi zawodnicy jeszcze nie dorośli do meczów derbowych vide ;Klich,myslę że w następnym meczu wystapi w podstawowym składzie Visniakovs zamiast bezproduktywnego Dudzica a i Alex w tak trudnym defensywnym meczu nic nie zwojuje w obronie.
Niestety znowu zagraliśmy jak z Górnikiem i Arką, dalismy się zdominować na początku meczu. Później było trochę lepiej, ale na więcej nas nie było stać. Wisła zagrała z nami jak wymienieni wczesniej Górnik czy Arka, jest mistrzem, ale po tym co pokazała, nie należy jej wróżyć sukcesów w LM. Skończy jak zwykle, na jakiś amatotrach z przeciętnej ligi.
QueN Napisał(a):
> Czy mi się zdaje czy wsióry nie zapełniły
> stadionu? 17,5 tyś
a gdyby nawet to co ?
my na derbach zapełniliśmy stadion ?
skończcie pirdolić o frekwencji...
_marcello_ Napisał(a):
> zac Napisał(a):
> -----
> > Mam nadzieje, że będą jeszcze powtórki z
> > sytuacji Małeckiego z Saidim, bo wydaje mi sie
> > ,że słowa wypowiedziane z stosunku do
> Saidiego
> > były o zabarwieniu
> rasistowskim.................
>
>
> Jeżeli tak rzeczywiście było to myślę że
> warto tę sprawę nagłośnić..
Jezusie nazareński... Nie zniżajmy się do tanich chwytów rodem z szechterówki.
I w ogóle cała ta nienawiść do Małeckiego mnie śmieszy.
Ludzie! Przecież to jest po prostu człowiek o bardzo niskim ilorazie inteligencji. On wyraża skrajne emocje na bardzo niskim poziomie intelektualnym, które w związku z tym są bardzo przejaskrawione, to cechuje tego typu ludzi.
Podam przykład. Zwierze zwane psem (nomen omen ;) ) postrzega świat czarno-biało - swojemu panu oddaje bezgraniczną wierność (kolejne nomen omen ;) ), natomiast na nieznajomych szczeka i gryzie.
Czy kiedykolwiek przyszło Wam do głowy wściekać się na psa, który na Was szczekał? Albo mu przypieprzyć? Nienawidzić go?
Rzadko się tutaj udzielam, ale teraz muszę. Pierwsza połowa nie bardzo chociaż po 30 minucie coś się ruszyło w drugiej widać było, że sie walczyli aby coś ugrać, niestety nie wyszło, było kilka sytuacji które mogły zapewnić remis, ale nie wystarczyło tego. Co do Małeckiego to rzeczywiście przegięcie co on w ogóle sobą reprezentuje? Wierze w to, że 3 następne mecze pozwolą nam utrzymać się w Ekstraklasie. A i ... CRACOVIA zawsze rządzi w Krakowie ! ;)
Aston1906 Napisał(a):
> _marcello_ Napisał(a):
> -----
> > zac Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Mam nadzieje, że będą jeszcze powtórki z
> > > sytuacji Małeckiego z Saidim, bo wydaje mi
> sie
> > > ,że słowa wypowiedziane z stosunku do
> > Saidiego
> > > były o zabarwieniu
> > rasistowskim.................
> >
> >
> > Jeżeli tak rzeczywiście było to myślę że
> > warto tę sprawę nagłośnić..
>
> Jezusie nazareński... Nie zniżajmy się do
> tanich chwytów rodem z szechterówki.
>
> I w ogóle cała ta nienawiść do Małeckiego
> mnie śmieszy.
>
> Ludzie! Przecież to jest po prostu człowiek o
> bardzo niskim ilorazie inteligencji. On wyraża
> skrajne emocje na bardzo niskim poziomie
> intelektualnym, które w związku z tym są bardzo
> przejaskrawione, to cechuje tego typu ludzi.
>
> Podam przykład. Zwierze zwane psem (nomen omen ;)
> ) postrzega świat czarno-biało - swojemu panu
> oddaje bezgraniczną wierność (kolejne nomen
> omen ;) ), natomiast na nieznajomych szczeka i
> gryzie.
>
> Czy kiedykolwiek przyszło Wam do głowy
> wściekać się na psa, który na Was szczekał?
> Albo mu przypieprzyć? Nienawidzić go?
Jeżeli powiedział to co mnie sie udało odczytać z powtórki w czasie meczu, to powinien za to bezwzględnie beknąć i to niezaleznie od tego czy jest to Małecki czy zawodnik innej drużyny. Dlatego chciałbym zobaczyć tą sytuację jeszcze raz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)