Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ostatnio zawsze jak jechaliśmy tam z realnymi
> szansami na powalczenie to dostawaliśmy 3
> bramkami.
> Dlatego twierdze że nie mamy żadnych szans na
> wygranie tych derbów ! ;)
Robinksc kim ty Q...jesteś ,,,,,,,,to ty nie masz żadnych szans na byciem kibicem Cracovii...........
......................podnieca cię to ....
jak masz problemy ze wzwodem to idź do lekarza a nie wypisuj głupoty na forum.........
-
-
Wisła - Cracovia 15.05.2011 godz. 14:45
Bramkę strzeli Mateusz Bartczak.
trzeba się do szkoły wrócić
i nauczyć czytać, a również kultury
oneb Napisał(a):
> Robinksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ostatnio zawsze jak jechaliśmy tam z realnymi
> > szansami na powalczenie to dostawaliśmy 3
> > bramkami.
> > Dlatego twierdze że nie mamy żadnych szans na
> > wygranie tych derbów ! ;)
>
> Robinksc kim ty Q...jesteś ,,,,,,,,to ty nie
> masz żadnych szans na byciem kibicem
> Cracovii...........
> ......................podnieca cię to ....
> jak masz problemy ze wzwodem to idź do lekarza
> a nie wypisuj głupoty na forum........
Nie wiem o co się tak prujesz, ale to co napisał Robinksc
jest historią, której nie da się podważyć, więc przydałby się nam zimny prysznic, ale jeszcze przed meczem na ubek arena.
oneb, nie dość, że wykazałeś się brakiem "wiedzy historycznej", zdolności czytania ze zrozumieniem i poczucia humoru, to jeszcze poziomem swego posta sięgnąłeś rynsztoku.
Proponuję kubełek zimnej wody.
Ze swej strony też proponuję schłodzenie oczekiwań, bo może się okazać, że kilku tak jak ja parę lat temu na tej fali wbije się na partyzanta do azylu i będzie musiało przełknąć trzy bardzo gorzkie pigułki i to jeszcze w bardzo niesprzyjającej atmosferze.
A piłkarzom w ramach motywacji proponuję puścić filmik z powitania piłkarzy po pamiętnym powrocie z Sosnowca.
Fakt, że ktoś tu nie błysnął nadmiarem inteligencji :D i kultury przy okazji
Ale frustraci............pompujcie się dalej ..............a jeśli wygramy z Wisłą to odszczekacie to na Ryku o 12:15 w wyznaczony dzień............
oneb - nadal nie rozumiesz dlaczego Cie skrytykowano. Otoz nie zrozumiales posta Robina.
Jemu chodzilo o to, ze zawsze kiedy mowiono, ze Cracovia ma szanse na dobry wynik w derbach, to przegrywalismy, w zwiazku z tym on robi teraz odwrotna rzecz - mowi, ze nie mamy szans w derbach po to, zebysmy wygrali.
Hahahahah czasami wysokie ciśnienie przesłania rozsądne myślenie :D
oneb Napisał(a):
> Ale frustraci............pompujcie się dalej
> ..............a jeśli wygramy z Wisłą to
> odszczekacie to na Ryku o 12:15 w wyznaczony
> dzień............
co ty masz z tym odszczekiwaniem , co ktoś wyrazi swoje zdanie to ty "odszczekasz to jeszcze" , dla mnie mecz do wygrania , jeśli podejdą do tego meczu z dużą determinacją , a gdy zobaczą ten filmik powrotny z Sosnowca po wygranych derbach , to myślę że będą jeszcze bardziej zmobilizowani
> Robinksc kim ty Q...jesteś ,,,,,,,,to ty nie masz żadnych szans na byciem kibicem Cracovii...........
Pomijajac fakt nieumiejetnosci czytania ze zrozumieniem, umknela Ci jeszcze jedna rzecz - Robinksc to osoba skromna, ale o duzych zaslugach dla pasiastego srodowiska kibicowskiego i szacunek mu sie nalezy.
pykną ich bezproblemowo:) Obstawiam 0-3
Panowie ochłońcie poczekajmy do niedzieli do godziny 16.40 pożyjemy zobaczymy.Nie świętujmy za wcześnie nie siejmy hura optymizmu przed derbami niech piłkarze się zmotywują na maksa i niech pokarzą na Ubek Arena na co ich stać.
Zróbmy ciszę przed burzą a nie odwrotnie dzisiaj burza a w niedzielę cisza i spuszczone głowy.
I niech [b]pokarzą[/b] towarzystwo.
Jak pojedzie na mecz psiarni z Cracovią Radek ze swoim dopingiem WYGRAMY
jjaro Napisał(a):
> W wyjściowej 11 zrobił bym jedną zmianę,
> mianowicie za Dudzica powinien grać Visnakovs
Mam wrażenie że Wielu nie rozumie do czego służy Dudzic trenerowi. On Się ma przebiec te kilka razy z piłką pomęczyć obrońców, gdy ci już zaczną upadać kondycyjnie, Gdy już tak się stanie, to wpuszczany jest szybki Viśnia który jest w Stanie zdobyć [b]BRAMKĘ[/b] w przeciwieństwie do Dudzica który jakim snajperem jest wszyscy wiemy.
A tak to się Viśnia namęczy i nie wiadomo czy co Trafi bo Ubecy szybcy są, to nawet jak wejdzie Dudzic to i tak nie trafi.
wpuszczą nas? ktoś coś wie? kiedy info o wejściówkach?
Chłopie daj spokój ....
A ja propnuje zagrać taktyką Mourinho, którą zastosował w meczu z Barceloną i którą Lenczyk zastosował w meczu z GTSem jako szkoleniowiec Śląska. A więc bramkarz i obrona bez zmian, a w pomocy trójka DP tj. Bartczak Szeliga i Bojlevic, którzy byliby odpowiedzialni za trzech najgroźniejszych piłkarzy Wisły (Melikson, Kirm, Małecki). Skład uzupełniłaby trójka piłkarzy czekających na kontry i bazująca na swojej szybkości (jak dla mnie to Dudzic, Saidi i Visnakovs). Alex i Mateusz na ławce, ale wg. mnie szybkości to oni nie mają, a zapewne będziemy grać z kontry.
Tylko Pasy!
Ja wystawił bym taki sam skład jak w meczu z Polonią Bytom tylko z jedną zmianą za Dudzica na szpicy Viśniakovsa.Według mnie gośc jest technicznie dobry,posiada niezłe warunki fizyczne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)