Cala runde gramy o zycie, ale ten mecz jest z gatunku - wygrywamy lub spadamy....Wszyscy wraz z pilkarzami to chyba rozumia i wierza ,ze Jurii znajac bardzo dobrze zawodnikow Polonii - ustawi najlepsza taktyke z mozliwych i zmotywuje chlopakow na maksa! Bedzie dobrze .....
-
-
[WIKTORIA] Polonia Bytom - Cracovia 10.05.2011 godz.16:15
Jeżeli chodzi o rywalizację z nami, Bytom jest w komfortowej sytuacji.Wystarczy im remis i maja 5( 4+bezpośrednia rywalizacja) punktów przewagi, a graja u siebie.Następna kolejka po tamtej jest derbowa my do Dynama a oni graja z Zabrzem, bez wielkiego wysiłku mogą już mieć 8 punktów przewagi...
Lekko nie będzie ale cóż nam pozostało?Tylko ta taktyka wyjazdowa Szatałowa , no jest tak cudowna jak gra ofensywna Ulatowskiego.
Kaczmarek
Mierzejewski - Trivunović - Radomski - Suart
Bartczak - Szeliga
Visnjakovs - Klich - Suvorov
Ntibazonkiza
I zżerać trawę do porzygu!
Saidi musi grać na skrzydle, to jest jego pozycja. Na szpicy nie ma sensu go wystawiać.
Kurde a Viśnia nie mógł by grac na szpicy?Konkretny jest.
Dokładnie Wiśnia na szpicy a Saidi tylko i wyłącznie na skrzydle.
Dla mnie mniej istotne w jakim składzie wyjdziemy, apeluję jednak do naszego trenera: wyjdżmy raz w meczu wyjazdowym nie z taktyką zero z tyłu tylko z taktyką trzy do przodu, zagrajmy odważnie bardzo agresywnie i ofensywnie i będzie dobrze!!! Tak przynajmniej ja uważam.
A niemożna by spróbować na szpicy Gizy ?? taki akt desperacji, ale może.
fafa777 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A niemożna by spróbować na szpicy Gizy ?? taki
> akt desperacji, ale może.
Chyba dla jaj ?
Kajak Napisał(a):
> Kurde a Viśnia nie mógł by grac na
> szpicy?Konkretny jest.
....kurde...pewnie....tylko my musieli bysmy ustalac taktyke na to spotkanie:)
Zboro Napisał(a):
> Niech opaczność czuwa nad nami jak w meczu
> dzisiejszym :)
Mam nadzieję, że wczoraj - i za parę dni - czuwała jednak nad nami Opa[b]trz[/b]ność :)
Opaczność mieliśmy za PRL :)
Kajak Napisał(a):
> Jeżeli chodzi o rywalizację z nami, Bytom jest w
> komfortowej sytuacji.Wystarczy im remis i maja 5(
> 4+bezpośrednia rywalizacja) punktów przewagi, a
> graja u siebie.Następna kolejka po tamtej jest
> derbowa my do Dynama a oni graja z Zabrzem, bez
> wielkiego wysiłku mogą już mieć 8 punktów
> przewagi...
Tak, tylko na szczęście oni rywalizują nei tylko z nami. Spadają dwie drużyny.
Nawet jeśli liczą po cichu na punkty z Górnikiem (bardzo sie zdziwię jeśli nie wygrają - chciałbym się zdziwić :) )
to z pozostałymi nie będzie lekko...
Mają Arkę (będzie walka) Lecha który gra o puchary, Legię na wyjeździe - i Legia też u siebie nie zechce przegrać...
Zawsze tak jest ze jak czekasz na mecz caly tydzien, ciagle o tym myslisz, sprawdzasz ciagle forum itd to nasi straca pkt. A jak kompletnie nie myslisz o meczu ktory nas czeka,zwyczajnie pelen luzz to nasi zawsze wygraja.U mnie sie to zawsze sprawdze wiec podchodze do najblizszego meczu spokojnie bez napalania sie co ma byc to bedzie...
Mecz o wsyzstko. Bez dwoch zdan. Gdy wygramy to bede chyba w niebie. A gdy jeszcze Arce powinie sie noga to juz w ogole bede w 7 niebie. Ale panowie i panie, moze jednak uda sie ze Korona nie zdoebdzie punktow i zostaniemy my i Areczka? Byloby super! Jednak marzy mi sie taka wizja: My zostajemy w Ekstraklasie, Lech wygrywa w srode z nieprzyjaciolka z drugiej strony blon, my wygrywamy derby- dajc sobie niemal epwne utrzymanie(wygrywajac w Bytomiu tez wczesniej) i dajemy swietna okazje by Lech zdobyl majstra, analogicznie do zeszlego roku! Gdy sie spelni chyba pojde na ta pielgrzymke ;p
Agnan Napisał(a):
> Zboro Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Niech opaczność czuwa nad nami jak w meczu
> > dzisiejszym :)
>
>
> Mam nadzieję, że wczoraj - i za parę dni -
> czuwała jednak nad nami Opatrzność :)
>
> Opaczność mieliśmy za PRL :)
Dzieki za zwrócenie uwagi na taką gafe :)
wygramy ,wygramy,Bytom pokonamy..................do boju Cracovia ,do boju Cracovia, marsz ,marsz ,marsz, zwycięstwo czeka nas ...........i to co najmniej dwoma ,bramkami.
Pressing, pressing, pressing! Musimy siąść na Polonii, strzelić szybko bramkę a potem już bedzie nasza ulubiona gra z kontry (tylko musimy skuteczność poprawić bo tyle okazji co w ostatnim meczu raczej nie będziemy mieć). Najbardziej z Polonii obawiam się Radzewicza... Jemu ostatnie mecze wychodzą bardzo dobrze!
Walczyć Pasy walczyć!
zaczynają się najdłuższe godziny w moim życiu i jak na trzeźwo dotrwać do meczu.............
juz raz tam wygralismy 2:1 , trzeba tylko to powtórzyc czy to tak wiele za cały ten sezon ? a zwłaszcza za "jesien" ,tyle ze Bytom gra niezłą piłke ostatnio i to mnie martwi najbardziej, choc w zasadzie jesli chcemy grac w E-klasie to takie mecze trzeba wygrac bez wzgledu na to czy wyjazd czy nie, we wtorek 90 minutowa "chwila prawdy" gdzie powinnismy grac w przyszłym sezonie nie ma innej dla mnie oceny sytuacji
[b]Hesdey Suart[/b] po meczu z Polonią W-wa, a przed meczem z Polonią z Bytomia na swoim profilu Facebook:
[img]http://i52.tinypic.com/2hykmer.jpg[/img]
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)