Shit, skonczylo sie zanim zdazylem wstac od komputera. Burrows strzelil zwycieskiego gola dla Vancouver w 11-tej sekundzie - zobaczylem dopiero w powtorkach!
-
-
NHL Playoffs 2011
Aleks Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zaczela sie 4-ta tercja, dogrywka. W playoffach
> gra sie dalej 5-ciu na 5-ciu (nie wliczajac
> bramkarzy; w sezonie w dogrywce wystepuje po
> czterech zawodnikow z kazdej druzyny.
Serio?Dzięki za takie ważkie informacje. Co bysmy zrobili bez takiego true eksperta głoszącego nam tu prawdy objawione do których tylko on ma dostęp. PS. Jak coś się nazywa "tercja" to z definicji jest tego 3, a nie 4.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KSor_f7xpcQ
kuwa tam to ludzie żyją hokejem..
oł Kanada...
przeprowadzam się do Kanady :)
Ja też bym się przeprowadził:)
Widziałem na żywo jak kanadyjczycy oglądają hokej, w tamtym sezonie jak byli u nas na meczu z Gdańskiem, po prostu super, potrafią docenić każdy element gry, o którym większość kibiców nie ma pojęcia...
panowie 8-1 tak bez echa..?
Nieźle...ale ciekawe jak Kanadziory zareagują. Może być jutro 3-1 w serii
Ja niestety nie moglem ogladac, mecz byl za wczesnie dla mnie (praca niestety). Obejrzalem skroty i poczytalem o nim troche. Amerykanscy dziennikarze pisza, ze bardzo duzy wplyw na postawe Bostonu mial brutalny faul obroncy Canucks Rome'a na skrzydlowym Bruins Hortonie w 5 min. gry. Horton stracil przytomnosc, zalozono mu pozniej usztywniajacy kolnierz i zostal zniesiony z lodu na noszach. Nie wrocil juz oczywiscie do gry. Sprawca faulu dostal 5 min. major i kare meczu. Wszyscy twierdza, ze zostanie zawieszony co najmniej na 2 spotkania.
Ogladalem ten faul w jednym ze skrotow i rzeczywiscie groznie to wygladalo (choc nie przy bandzie, a na srodku lodowiska). Zawodnicy Bostonu wypowiadali sie, ze od momentu faulu bardziej chcieli wygrac dla swojego kolegi niz dla poprawy sytuacji w serii.
Co jest z Hortonem na razie nie wiem, jedyna informacja to, ze po odzyskaniu przytomnosci w szpitalu moze mowic i poruszac dlonmi i stopami. Mam nadzieje, ze sie z tego wylize - hokeisci NHL to bardzo twardzi goscie. Ale widac, ze i Boston nie lubi Vancouver i moze jeszcze byc ostro.
Canucks na pewno beda teraz gryzc lod, zeby sie zrehabilitowac za niecodzienna (w finale Pucharu) porazke, a Boston widzac, ze mozna ich rozmontowac bedzie chcial isc za ciosem. Nie ulega watpliwosci, ze po 2-giej wygranej Bruins final stalby sie ciekawszy.
Aleks wedle Twoich zyczen!bedzie ciekawszy final Boston wyrownuje stan rywalizacji na 2-2!
Pięknie!! :) Teraz na fali oby tak dalej!
4 dni później
niesamowity poczatek Bostonu 9 min do konca pierwszej tercji i juz 4-0 dla gospodarzy...3 gole w ciagu 3 min...
Aleks spisz?-))
Mam nadzieję, że stanie się cud i Bruins się przełamią na wyjeździe w końcu!
no to Go Canada Go :)
Niedźwiadki, przełamcie finałowe fatum gry na wyjazdach!
Go Bruins! :)
mam nadzieje ze emocji bedzie sporo bo jak za szybko sie rozstrzygnie to mnie pochlonie druga strona powiek...
w pierwszej tercji wieksza determinacje widze u graczy z Masetiusets...
piekna druga tercja niesamowicie szybka
jak narazie zadnego PP w 2 tercji
Boston scoreeeeeeeeeeeeee 2-0!teraz gospodarze musza ruszyc na maxa!mysle ze bedzie sie dzialo!
pierwsza kara w meczu Chara na lawke alez niesamowicie nacieraja gospodarze!
SH w finale ! gospodarze nacierali w PP a tu psikus SH goal,bylem przekonany ze sedzia pokazuje karnego dla Bostonu a tu jednak gol!ciekawe czy to zalamie gospodarze,bedzie frustracja i posypia sie kary?
Jeśli nie będzie cudu w szatni Vancouver znamy już tegorocznego zdobywcę Pucharu... :(
dobra obrona plus Tim Thomas w bramce...mysle ze pierwsze minuty bez gola dla gospodarzy przybija ich...oczywiscie to jest hokej wszystko mozna szybko odwrocic ale czy w tak istotnym meczu gdzie gracze Bostonu beda na maxa skoncentrowani??trzymam kciuki za Boston ale dla widowiska fajnie bedzie jak Vancouver szybko strzeli bramke.
k..a już miałem nadzieję że w końcu kanadyjski zespół zdobędzie Puchar Stanleya..może za rok
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)