Patrycja dzisiaj w swoim żywiole Dzi@ka pośpiewała sobie że rządzi w Krakowie, ale mam nadzieje że znowu grając z nimi zapewnimy sobie utrzymanie i odbierzemy im lidera na rzecz Lecha
-
-
pozostałe mecze XXII kolejki
Dzisiaj MUSI wygrać Polonia W i wierzę w to , że tak się stanie .
axel rose Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tego zydka za Saidiego? No chyba niepowazny
> jestes...
No niestety, ale po wczorajszym meczu można powiedzieć że Melikson Saidiego wciąga nosem :-)
black cat chyba ci sie cos w dupie po przewracalo jak masz zamiar porownywac nas do zomowskich psow to idz na druga strone blon. wisla milicyjny klub. CRACOVIA JG.
myślisz, że w MO nie było syjonistów? :D :D :D
pluton Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> axel rose Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tego zydka za Saidiego? No chyba niepowazny
> > jestes...
>
>
> No niestety, ale po wczorajszym meczu można
> powiedzieć że Melikson Saidiego wciąga nosem
> :-)
A cóż ten Melikson wczoraj takiego zrobił. Pierwsza połowa przeciętna, później bramka po strzale, który powinien złapać każdy ekstraklasowy bramkarz, asysta po rzucie rożnym i niby asysta przy 3 bramce, choć tak naprawdę to asysta Sapeli, który był wczoraj 12 zawodnikiem gwardzistów. Ja uważam ,że mamy w naszej drużynie lepszego zawodnika, nazywa się Klich i jest młodszy od tego calego Meliksona o 6 lat. Jakby Melikson był taki wpsaniały to w wieku 27 lat nie grałby w słabej polskiej lidze tylko gdzieś na zachodzie, a w przecietnej reprezentacji Izraela byłby wiodacą postacią, a nie zawodnikiem bardzo szerokiej kadry.
Klichowi brakuje szybkości jakby to miał to by był najlepszym rozgrywającym ligi
moze i byli ale to milicyjny klub a nie zaden zydowski.
My też nigdy nie byliśmy klubem żydowskim, a jednak nas tak nazywają. Zatem skoro oni mogą nas to my możemy ich. :D
Nie wiem, nie oglądałem meczu, ale jeżeli te składne akcje wyglądały tak jak przy trzeciej bramce to Bełchatów ewidentnie im pomógł w tym zwycięstwie.
Również w grze pierwszego Aryjczyka G.T.S nic ponad przecietnego nie zauważyłem.
Ogólnie ciężko pojąć w jaki sposób Towarzystwo zdobyło tyle punktów?Nie widzę tam żadnego zawodnika wyrastającego ponad poziom naszej ligi.Owszem Patrycja zagra czasem niezły mecz,Sobolewski też sobie radzi ale takich zawodników można znależć w większości zespołów naszej ekstraklasy.Pamiętam jak na Gwardie walili skauci z wielu ciekawych klubów,teraz jednak nie mają tam raczej kogo oglądać...
Gwardia gra po prostu równo i to wystarcza.
Oby Czarne Koszule po zwycięstwie nad Lechem poszły za ciosem i ograły Bytom.
B. ważny mecz dla nas, już się stresuje ;) Jutro chyba zwariuje. Dobrze jest być kibicem Pasów, emocje gwarantowane :D
KSP prowadzi 1:0.
Brawo Polonia !
Oby tak do końca ... :))
jeeeessstttt!!!:)
Brawo Czarne Koszule!!! Tak trzymać..... Ten mecz ogląda się z takimi emocjami jakby to Pasy grały!!!!
Ladny strzal Piatka, lubie takie prawdziwie pilkarskie bramki.
KSP cały czas ciśnie :)
jak jutro będzie taka pogoda jak dzisiaj to sikę nasi zagotuja w tych czarnych strojach :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)