gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Spodziewałem się raczej na forum "wieszania
> sędziego na Wieży Mariackiej", a tu proszę -
> rozczarowanie.
Ależ proszę bardzo.
Ten "sprawiedliwy" dowalił niemiłosiernie.
1. gol Lukjanowsa nie tylko nie powinien być uznany ale strzelec powinien z czerwoną kartką wylecieć z boiska. (jka np. Witkowski w meczu z Soligorskiem)
2. karny po strzale głową Saidiego tez chyba powinien być podyktowany
3. Nie jestem pewien czy powinien wogóle być podyktowany wolny po którym padła 1-a bramka (tu nie można być pewnym bo kamera nei pokazuje wszystkiego)
...tylko widzisz jakoś tak głupio podnosić larum... jak się pamięta ,że wrześniowy mecz z Arką 2-0 nam z kolei pomógł wygrać sędzia (1 gol - podejrzany , 2-i po ręce Matusiaka kiedy na 100% akcja powinna być przerwana). Cóż w 2-u meczu błedy sędziów się w zasadzie wyrównały ...
-
-
Arka Gdynia - Cracovia 17 kwietnia, 14:45 !!!Walczyc Pasy Walczyc!!!
Szkoda, przegraliśmy mecz o 6 punktów... Dzięki temu meczu straciliśmy odrobionych połowę punktów, których tak ciężko dotychczas wywalczyliśmy.
.. ale gramy dalej, walczyć Pasy Walczyć!
tomasz1963 - fakty są takie - już odrobiliśmy chyba 5 punktów do Arki i Polonii
Odrobimy jeszcze pięć i ...spoks..
I wcale nie jest powiedziane, że te drużyny co są teraz na ostatnich miejscach, będą spadać - jeszcze się obaczy co będzie
Pierwsza połowa zero ambicji-katastrofa
Za taka grę to pociągiem ale towarowym do Krakowa a nie samolotem!!!!!!
Panowie WSTYD
Szkoda tego meczu i to bardzo, była wielka szansa na opuszczenie ostatnio miejsca w tabeli. Z drugiej strony jeszcze nic nie jest stracone do końca jest 8 kolejek=24 pkt więc jeszcze wszystko jest możliwe.Co do meczu to Arka zagrała dokładnie tak samo jak my z betonami, a co do naszej gry to i tak gra była najlepsza z tych dwóch meczów wyjazdowych(wiem bardzo głupi to brzmi).
Slapi1988 Napisał(a):
> hehehehhehe ... masakra :D:D 7 kolejek do konca :D
> 21 ptk do zdobycia a ci juz placza =D
moim zdaniem to nawet 8 kolejek do konca czyli 24 pkt do zdobycia:) Musimy zdobyc 5 pkt wiecej niz Arka i Polonia B a to jest realne biorac pod uwage ze my w tej rundzie zdobylismy 11 pkt, Arka i Polonia bodajże po 6 , czyli w 8 meczach zdobylismy o 5 pkt wiecej niz Arka i Polonia. Zostalo 8 kolejek wiec damy rade !!!
Khalid (napisał)
...tylko widzisz jakoś tak głupio podnosić larum... jak się pamięta ,że wrześniowy mecz z Arką 2-0 nam z kolei pomógł wygrać sędzia (1 gol - podejrzany , 2-i po ręce Matusiaka kiedy na 100% akcja powinna być przerwana). Cóż w 2-u meczu błedy sędziów się w zasadzie wyrównały ...
Tak właśnie oglądając dzisiejszy mecz myślałem, że właśnie Cracovia nie ma szczęścia a Arka przeciwnie.
Teraz już mam jasność, sprawiedliwości stało się zadość...:)
Moim zdaniem gra aż tak katastrofalna nie była, tylko zawaliliśmy początek i nie potrafiliśmy wykorzystać dobrych sytuacji na bramki oraz Klich niestety wcale dobrze nie dośrodkowywał. Gra bardzo przypominała mi tą którą oglądamy na naszym stadionie, czyli sytuacje bramkowe po kontratakach i stałych fragmentach. Niestety było tego za mało i obrona zaszwankowała w kilku kluczowych momentach.
Wszystko mogę ścierpieć nawet wysoką porażkę pod warunkiem że będę miał pewność że gryźli trawę i przeciwnik ,,wyrwał nam punkty z gardeł''Takiego podejścia jak dziś nie mogę zrozumieć.
Mają w klubie wszystko kasa na czas ,doskonale warunki do trenowania ,centrum odnowy na Comarchu ,dobrego trenera i oddanych kibiców .I co nam dziś dali w zamian ?.Teraz by się nie ,,zmęczyli ''podróżą i meczem klub zafundował im samolot .
To był żenujący anty-football w którym jedna drużyna bardzo chciała wygrać ,nie cofała nogi i jej zawodnicy prześcigali się w ofiarności i druga ta nasza co wybrała się na sparing i koło meczu przeszła ze śpiącym trenerem.Wstydzili by się ?Ale jaki kapitan -taka orkiestra .Kopacze się pewnie teraz dobrze bawią i klepią po plecach.
Piszecie błędy sędziego ?A ja zapytam dlaczego pozwolono przy pierwszym golu Bożokowi na bezkarne holowanie piłki 25 metrów od bramki i przy drugiej nie był nikt łaskawy zablokować dośrodkowania?Przypominało to niestety jesień ,ktoś nie przejął w środku drugi olał sprawę i nie zablokował centry i nieszczęście gotowe.
Szatałow dziś już na starcie pomieszał w składzie nie wiadomo po co jak zespół wygrał 3-0.
Po co było puszczać snującego się jak smród po gaciach pseudo-kapitana Radomskiego?
Co trener widział w Masaryku jak jego forma jest tragiczna?
Po pozbyciu się Matusiaka i Ślusarskiego napastnika brak i jedyna sensowna koncepcja to Saidi w ataku ,a na bokach Suvorov i Visniakovs.
Po co ci były te zmiany panie Szatałow?
Ps .Po meczu z Lubinem wydaje mi się że konieczna jest wizyta kibiców Cracovii na treningu i ostra rozmowa z zawodnikami .Oni nie robią nikomu łaski MAJĄ WYJŚĆ NA BOISKO I PRZEBIJAĆ SWOJEGO PRZECIWNIKA ZAANGAŻOWANIEM I OFIARNOŚCIĄ!!!
Skoro Jurij nie jest wstanie tego wyegzekwować to ,,kibice ''muszą pomóc.Dość przechodzenia koło meczy na wyjazdach !!!!
Przegrana Pasów to, oczywiście, fatalny wynik, bo zakładałem w Gdyni 1 pkt, który spokojnie by nam w ogólnym rozrachunku wystarczył.
Ale skoro jest jak jest to gramy dalej na pełnej k.... u siebie (nadal zakładam zdobycie w nich 10 pkt. w 4 meczach) oraz 1 lub 2 mecze na wyjeździe (tu zakładam 4 dodatkowe punkty).
Od razu odpowiadam tym, którzy nie widzą możliwości zdobywania punktów na wyjazdach. Nie ma siły, aby Cracovia nie wygrała w tym sezonie ani jednego meczu na wyjeździe. Po dobrej grze czy też przypadkiem, nie ważne: ten 1 mecz z 4 na pewno uda nam się wygrać.
33 punkty wystarczą do utrzymania.
Gdyby chociaż było 2-1... albo 3-1
Trapez zgoda., podnieśliśmy się z kolan! Uznanie za wygrane mecze u siebie, ale ja nie jestem aż takim optymista jak Ty.
Pamiętasz porażkę w Łodzi z ŁKS-em? Wtedy też nam brakowało tego punkciku i teraz też obawiam się, że braknie.
Szkoda tej 3 bramki, ona oznacza stratę kolejnego punktu!!! No ale dopóki są matematyczne szanse WALCZYMY (mam nadzieję, że nasi gracze też będą tego samego zdania)? POZDRAWIAM>
Wszyscy na Zagłębie będziemy potrzebni nie przejmować się dzisiejszym wynikiem !:)
Wszystko ładnie pięknie ale wydaliśmy w tym sezonie na transfery aż 5 milionów złotych- najwięcej w historii klubu!
Więc jak nie wyrażać swojego rozgoryczenia z powodu tak fatalnej sytuacji zespołu i co raz bardziej realnego spadku?!
Mówi się trudno! Naszym zadanie jest teraz stawić się na zagłębie no chyba że nie masz zamiaru przyjść ze względu na to że przegrali dziś to współczuje !
farciarz2 Napisał(a):
> Wszystko ładnie pięknie ale wydaliśmy w tym
> sezonie na transfery aż 5 milionów złotych-
> najwięcej w historii klubu!
> Więc jak nie wyrażać swojego rozgoryczenia z
> powodu tak fatalnej sytuacji zespołu i co raz
> bardziej realnego spadku?!
A czy to rozgoryczenie w czymś pomoże? Trzeba przyjść na stadion w czwartek i pokazać jak nam zależy!
ps a jak spadniemy to nie będziesz na mecze chodzić?
wiadomo że idziemy ale jakoś motywacja i chęci troszkę zmalały
jeryksc Napisał(a):
> Mówi się trudno! Naszym zadanie jest teraz
> stawić się na zagłębie no chyba że nie masz
> zamiaru przyjść ze względu na to że przegrali
> dziś to współczuje !
Farciarz chłopie to przetrwał takie klęski o których Ci się nawet nie śniło....
i dalej jest na Kałuży.
farciarz2 Napisał(a):
> Jak to nie opłaca się pomagać komuś w futbolu
> bowiem zawsze się to obróci przeciwko tobie!
Nie tylko w futbolu, niestety....
Utrzymamy się na 100 % , a Ci co nie wierzą niech poprostu nie przychodzą w czwartek na mecz z Zagłebiem , bo takich kibiców nie potrzebujemy !!! W dole tabeli jest tak ciasno , że jeszcze dużo drużyn będzie walczyło o utrzymanie .
Najważniejsze to wierzyć w Nasz zespół .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)