Według TP, Vule Trivunović może nie zagrac przez 4 tygodnie. Ta informacja niech bedzie dedykacją dla wszystkich, którzy cieszyli się z odejscia Polczaka. Ze zdrowych stoperów zostaje nam Nowotczyński i Jarabica, Kosanovic co prawda wznawia treningi, ale nie wiadomo czy w niedzielę będzie w pełni sił.
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
Szatałow narzeka na brak stopera a do wzięcia jest zawodnik który juz u nas grał a obecnie jest bez klubu.Śmiem twierdzić że jest lepszy od każdego naszego środkowego obrońcy.
Węgrzyn? :D
Blisko :P
Szerszeń Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szatałow narzeka na brak stopera a do wzięcia
> jest zawodnik który juz u nas grał a obecnie
> jest bez klubu.Śmiem twierdzić że jest lepszy
> od każdego naszego środkowego obrońcy.
w lecie nie chciał przyjść, więc teraz niech spada do Niecieczy.
Z tego co pamietam to w ME na swoja szanse czekaja Wasiluk i Janus :D:D
a na srodku moze zagrac Jarabica, Bartczak, Radomski, pozycje na boku moze zajac Suart. Cudow na pewno nie bedzie ale tez nie moze byc tak, ze wypada 1 obronca a wszystko sie wali .. przeciez to nie C-Klasa :) ( mowie jeden bo na Mierzeja od dawnaaaaa nie mozna liczyc :) )
Do Wasiluka i Janusa może już nie wracajmy :)
Kopacze pokroju Januska i Wasiluka o geneza tego całego gówna, w które się wpakowaliśmy... to naprawdę frustrujące że nie możemy wyjść z kryzysu już od co najmniej 3 lat... Te ostatnie sezony to totalny rozkład tego co zostało po awansie, bo bądźmy szczerzy do tego co dziś jest dorowadziła gówniana polityka klubu, bo po roku 2005 klub się już nie rozwijał, kadrę uzupełniano piłkarskimi śmieciami, prowadzonymi przez trenerski szrot. I jeden sezon majewskiego to nic innego jak ten mityczny wyjątek potwierdzający regularny regres.
Oprócz tego że szrot to jeszcze sprzedawczyki!!!
Slapi1988 Napisał(a):
> ale tez nie moze byc tak, ze
> wypada 1 obronca a wszystko sie wali .. przeciez
> to nie C-Klasa :)
Ja gram w C-klasie i nie mamy problemów, jak nam wypadnie stoper:P
Nurtuje mnie Giza-niby wszystko o.k,ale gra kichę.
W meczu ze ślunskijem,najgorsza pyta jaką widziałem.DNO TOTALNE.
Tak, on już przed odejściem od nas przed paroma laty grał piach, a kibice złorzeczyli. Niektórzy z ulgą przyjęli jego odejście. To co teraz widzimy jest już zupełną katastrofą. Pozostaje nam iskierka nadziei, że się odbuduje.
...w Niecieczy :D
ja juz naprawde bym sobie nie mogl radzic bez opcji ignoruj.
Tylko uważaj, bo niedługo będziesz czytał tylko swoje posty.
Co do Gizy to dajcie chłopakowi trochę pograć. Ze śląskiem nikt nie zagrał dobrze, nie tylko Piotrek.
zac Napisał(a):
> Według TP, Vule Trivunović może nie zagrac
> przez 4 tygodnie. Ta informacja niech bedzie
> dedykacją dla wszystkich, którzy cieszyli się z
> odejscia Polczaka. Ze zdrowych stoperów zostaje
> nam Nowotczyński i Jarabica, Kosanovic co prawda
> wznawia treningi, ale nie wiadomo czy w
> niedzielę będzie w pełni sił.
Kiedy o tym pisałem po odejściu Polczaka to ktoś nawet napisał, że jest za mało meczów więc o jakich ja kontuzjach i kartkach mówię. Zostaje w tym momencie 3 stoperów z czego Jarabica gwarantuje, że sam z niczego stworzy groźne sytuacje pod naszą bramką
A co do Gizy to nie piszcie bzdur bo kiedy od nas odchodził był najlepszym zawodnikiem i właśnie po jego odejściu zaczęły się problemy dopóki nie zaczął grać Klich i nawet Baran grał na pozycji rozgrywającego. W Legii też grał dobrze tylko marnował świetne sytuacje na co złościli się kibice. Teraz po prostu jest za wolny, mam wrażenie, że jest gruby i źle przepracował okres przygotowawczy.
A nie moze byc tak ,ze na srodku zagraja Nowotczynski z Kosanovicem,a boki Struna i Puzigaca ?(sorki jesli pokrecilem nazwiska ale w dalszym ciagu w szoku)
3lvis Napisał(a):
> Tylko uważaj, bo niedługo będziesz czytał
> tylko swoje posty.
>
> Co do Gizy to dajcie chłopakowi trochę [b]pograć[/b].
> Ze śląskiem nikt nie zagrał dobrze, nie tylko
> Piotrek.
przede wszystkim dajcie chłopakowi trochę [b]schudnąć[/b] :D
Zaraz przed odejściem Giza mial jechane z trybun coś jak dzisiaj Radomski. Jego słynne kółeczka w srodku boiska nie uchodziły uwadze słynnym napierdalaczom z sektora B. Prawdziwe placze za Piotrkiem zaczeły się dopiero gdy drużyna zaczeła grać słabo było widać wyrażnie brak rozgrywającego którym miał zostać Kostrubała (co się z nim dzisiaj dzieje wie ktoś może bo jak pamietam to chyba kontuzje mu zniszczyly kariere).
Giza miał kilka sezonów w Cracovii naprawdę wyśmienitych jednak po konflikcie ze Stefkiem ten najpierw zaczął grać totalna pyte (pewnie na złość trenerowi za co powędrował na ławkę a póżniej został sprzedany do eLki)
Miał chłopak wzloty ale stanowczo trzeba stwierdzić że jego upadek się zaczął rundę przed odejściem z Cracovii i trwa do dzisiaj a z taką grą i tuszą to w przyszłym sezonie o zachaczenie się w Niecieczy do emerytury będzie ciężko lub rzekłbym NIEMOŻLIWE!
KSC - co do "pyty i odstawienia do e-Lki" - kiedyś robiłem wyliczenie i w tym legen ... wait for it... darnym sezonie 2006/2007 po bramkach Gizma i jego ostatnich podaniach zdobyliśmy bodaj 14 punktów, więc mówienie o "pycie" w wykonaniu Gizy, to całkowite zamazanie historii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)