Jeżeli by rozmawiali z Tomkiem to by podawali np nazwisko testowanego Słowaka,
Nieoficjalnie mogli coś wiedzieć od któregoś z zawodników np od Gizy,
że ktoś dojechał albo ktoś wyjechał.
I wtedy się musi sprawdzić.
Wszystkie nieoficjalne newsy były podawane wieczorem,
czyli zapewne w czasie wolnym.
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
http://www.youtube.com/watch?v=YKhP2xkzq2c
Gol testowanego Masaryka. 3 gol jego.
Jak się nazywał ten chłopak z cotbus, co go testowalismy na początku przygotowań , na jakiej pozycji grał ?
Dawid Krieger - napastnik
Szatałow:
- Marzeniem każdego trenera jest posiadanie dobrego snajpera, który będzie odpowiadał za zdobywanie goli. [b]Na dzień dzisiejszy takiego nie mamy, dlatego też będziemy rozkładać odpowiedzialność za strzelanie bramek na całą drużynę.[/b]
Te słowa wyraźnie sugerują, że żadnego napastnika już nie będzie.
Pasiasty - po nicku wnoszę, że matura w tym roku. W takim razie wobec powyższego nie wróżę niczego dobrego :)
Pasiasty92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szatałow:
> - Marzeniem każdego trenera jest posiadanie
> dobrego snajpera, który będzie odpowiadał za
> zdobywanie goli. Na dzień dzisiejszy takiego nie
> mamy, dlatego też będziemy rozkładać
> odpowiedzialność za strzelanie bramek na całą
> drużynę.
>
> Te słowa wyraźnie sugerują, że żadnego
> napastnika już nie będzie.
jeśli wg Ciebie fakt że na dzień dzisiejszy nie mamy napastnika ma sugerować że w przyszłości go nie będziemy mieć to pozdro...
Napastnik/napastnicy będą
Tak jest mknacy. ;P Cóż, spójrzmy na sprawę obiektywnie - istny casting zawodników na zgrupowaniu. Jestem w stanie zgodzić się ze stwierdzeniem, że mamy bardzo fajną obronę, w pełni wymienioną i bez papruchów. Ale według mnie zapomniano o ofensywie, co pokazuje ilość zdybytych w Turcji bramek. Testy Słowaka bardzo późno, sprawa Nwaogu to never-ending story i raczej nie liczę na przełom.
Wszyscy mamy świadomość, jakie ewenementy mamy w ataku, dlatego potrzeba kogoś sprawdzonego, walczaka. Słowa Szatałowa nie napawają optymizmem wobec zbliżającego się wielkimi krokami startu ligi. Nauczeni doświadczeniem znamy też opieszałość zarządu w pewnych sprawach. Także moim zdaniem różowo nie jest.
Mam nadzieję, że się mylę i jeśli tylko sprawy potoczą się inaczej, to wszystkich urażonych przeproszę za wysuniętą przeze mnie tezę.
Mnie sie zdaje ze wezmiemy slowaka ;) tylko nie wiem czy bedzie na legie jakis nowy napastnik...
black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mike, jesteś kuzynem zmartwionego, czy Frodo? ;)
Mike akurat wie co pisze...
Bralbym tego Lotysza.Sporo jego wystepow zobaczylem na Youtubie.
Bramka glowa ( 0:59 )
http://www.youtube.com/watch?v=5or7BNr6lw8&feature=related
Asysta ( 0:50 )
http://www.youtube.com/watch?v=xr3_ptYAKeI&feature=related
Duzo go tutaj.
http://www.youtube.com/watch?v=fp_88_1t5Js&feature=related
Łotysz ok, ale pewnie kosztuje ze 400 koła ojro. a to już jest problem w sytuacji kiedy u nas skrzydłowych skolko ugodno.
trza by gdzieś Sachę na wypożyczenie wysłać.
Black Cat - przeciez on jest wolnym graczem :>
lepiej jakiegos szybkiego wezmy.
^^ Mamy Dudzica :D
wlasnie :D jest bramkostrzelny bartek :D
Łotysza i Słowaka (napastnika) należy brać i to szybko.
Co do pozostałych Velickiego bym widział za towarzysza emeryta Radomskiego.
To jest zupełne przeciwieństwo Radomski zmanierowany pseudo-gwiazdor ,Velicky twardziel ,brutal i walczak czyli jak najbardziej nam potrzebny desprerat.
W jego przypadku jest jeszcze jeden plus może z powodzeniem grać na obronie.
Kolega z reprezentacji Burundii wydaje się ciekawym zawodnikiem i warto zaryzykować jeśli nie kosztował by dużo.
Rosjanin wg mnie odstaje poziomem od reszty i będzie pogoniony.
Potter nie zmeczony po podróży ???
A co pokazał na treningach Argentyńczyk??
Bo wiesz jak już opisujesz Łotysza i Słowaka to
napisz coś nie też o nim.
A Legia tymczasem kupiła dobrego Czecha:
"Hubnik w tym sezonie w 17 meczach ligi czeskiej strzelił 12 goli. Jesienią zadebiutował w reprezentacji Czech w meczu z Danią. Kilka dni temu zagrał drugie spotkanie w reprezentacji przeciw Chorwacji. Wystąpił razem z bratem, obrońcą Herthy Berlin - Romanem."
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)