Na portalu 90minut w rubryce transfery ten bośniacki stoper - Vule Trivunović jest przymierzany do dwóch klubów z ekstraklasy.
Do nas i do rzeki...;/
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
http://www.sport.pl/pilka/1,65081,9033500,Bundesliga__Transfer_sie_nie_udal__bo_zepsul_sie_faks.html
Karvin musiałby chyba zamknąć forum na miesiąc jeśliby nasi fahoofcy wzięli przykład z niemieckich profesjonalistów. :D
kludi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.sport.pl/pilka/1,65081,9033500,Bundesli
> ga__Transfer_sie_nie_udal__bo_zepsul_sie_faks.html
>
>
> Karvin musiałby chyba zamknąć forum na miesiąc
> jeśliby nasi fahoofcy wzięli przykład z
> niemieckich profesjonalistów. :D
Nic dziwnego. Jaki Klub taki Fax.
jesli z tym stoperem to prawda to jutro powinno sie cos pojawic wiecej
jeszcze tylko defenywny pomocnik i napastnik...
19Rudi06 Napisał(a):
> Na portalu 90minut w rubryce transfery ten
> bośniacki stoper - Vule Trivunović jest
> przymierzany do dwóch klubów z ekstraklasy.
> Do nas i do rzeki...;/
Że niby gdzie to jest to napisane?? Według 90minut rzeka interesuje się zupełnie innym zawodnikiem niż MY!
Witam,
nie wiem czy już było - według 90minut.pl Widzew nie jest już zainteresowany Charlesem Nwaogu, a właściwie zniknął z listy transferów przychodzących.
tak sobie czytam ten wątek i nie mogę się opędzić od myśli, że od samego mieszania herbata nie robi się słodsza
Ja żałuję, że transfer Króla nie doszedł do skutku. Jego żona, to, wedle słów znawców, prawdziwa maszyna. Zamiast z Królem STC zrobiłoby spotkanie z jego żoną. Musielibyśmy chyba salę w kinie Kijów wynająć. :D
szczerze powiem to przydało by się żeby był język słowiański :) takto nie było by problemów z graniem się .. a takto mam obawy... Ukraina Serbia Brazylia Mołdawia Afryka Słowenia Słowacja Holandia .... mam nadzieje że kazdy umie lecz po słowach Gąsińskiego To mam jakies obawy.. oby wypaliłyt te transfery
A wie ktos moze jak ma sie sprawa z Justice Majabvi albo Edinem Dzaficiem??
Słoneczko wyżej meczyki bliżej i widać znaczną poprawę działań naszego zarządu-pół roku gadali banialuki ale teraz biorą piłkarzy z Banja Luki.
19Rudi06 Napisał(a):
> Na portalu 90minut w rubryce transfery ten
> bośniacki stoper - Vule Trivunović jest
> przymierzany do dwóch klubów z ekstraklasy.
> Do nas i do rzeki...;/
Nie opowiadaj chłopie pierdół.
Z tego co widziałem rzeka chce tylko bramkarza z Banja Luki a nie "naszego" obrońcę:)
Pasiasty92 Napisał(a):
> 19Rudi06 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Na portalu 90minut w rubryce transfery ten
> > bośniacki stoper - Vule Trivunović jest
> > przymierzany do dwóch klubów z ekstraklasy.
> > Do nas i do rzeki...;/
>
>
> Nie opowiadaj chłopie pierdół.
Dzisiaj już go nie ma na liście przymiarek transferowych, ale wczoraj w nocy jeszcze był i nie mów mi że nie
bo nawet kopiowałem jeego nazwisko stamtąd. Może poprostu błąd 90minut. Z palca sobie tego nie wyssałem.
pzdr
Borac ściąga jakiegoś stopera.
wojtiPASY Napisał(a):
> A wie ktos moze jak ma sie sprawa z Justice
> Majabvi albo Edinem Dzaficiem??
Adin Dzafić przebywa w Turcji (Antalaya)
Tylko z kim i co on tam robi i skąd to info?
Nie wiem czy już było, ale mamy potwierdzenie agenta Jarabicy
[b]Władze Slovanu i Cracovii nie znalazły porozumienia w sprawie wypożyczenia Jarabicy.[/b]
To nieporozumienie na linii Cracovia-Slovan Bratysława, a nie jak wcześniej informowaliśmy fiasko Pasów na polu pozyskania nowego stopera stało za tym, że Marian Jarabica wrócił do Krakowa i udał się z Cracovią na obóz do Turcji.
Jarabica jest zawodnikiem Cracovii od sierpnia minionego roku. Krakowianie zapłacili wówczas Dynamu Czeskie Budziejowice ok. 300 tys. euro, a sam zawodnik związał się z Pasami czteroletnim kontraktem. Na początku rundy jesiennej grał we wszystkich meczach Cracovii od pierwszej do ostatniej minuty, ale kiedy Rafała Ulatowskiego zastąpił Jurij Szatałow, słowacki obrońca nie zagrał ani razu.
Na początku stycznia Szatałow ogłosił, że Jarabica będzie mógł zmienić pracodawcę: - Rozmawialiśmy z nim wstępnie i jeśli znajdę obrońcę lepszego od niego, to wtedy będzie mógł zmienić klub. W ubiegłą środę Jarabica rozpoczął testy w 5. zespole słowackiej Corgon Ligi, Slovanie Bratysława. To mogło zwiastować, że Cracovia jest blisko pozyskania nowego środkowego obrońcy. 21-letni Słowak wywarł dobre wrażenie na trenerze Karelu Jarolimie, ale w niedzielę wieczorem wrócił jednak do Krakowa i w poniedziałek rano poleciał z drużyną na obóz do tureckiej Antalyi.
Początkowo wydawało się, że nagły zwrot akcji mógł oznaczać, że Cracovia po prostu nie sfinalizuje transferu nowego stopera. Światło na sprawę rzucił reprezentujący Jarabicę Emil Kovarović. - Problemem okazała się późniejsza kwota wykupu Jarabicy. Marian doszedł z klubem do porozumienia w sprawie swojej umowy, ale kluby nie mogły dogadać się w sprawie wysokości ewentualnego odstępnego po końcu okresu wypożyczenia. Wciąż jest jednak mała szansa na dopięcie tej sprawy - mówi słowacki agent.
[b]Cracovia tymczasem pracuje nad sprowadzeniem Rafała Grodzickiego z Ruchu Chorzów lub Vule Trivunovicia z Boraca Banja Luka.[/b]
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/01/31/wladze-slovanu-i-cracovii-nie-znalazly-porozumienia-w-sprawi/
rmszar Napisał(a):
> Ja żałuję, że transfer Króla nie doszedł do
> skutku. Jego żona, to, wedle słów znawców,
> prawdziwa maszyna. Zamiast z Królem STC
> zrobiłoby spotkanie z jego żoną. Musielibyśmy
> chyba salę w kinie Kijów wynająć. :D
Bytom niedaleko :D
:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)