Czy ja wiem, jak na 28 latka to ten hl nie szczególny.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Tym bardziej, że chyba ostatnio niewiele grał.
Zobaczcie jeszcze inne filmy z nim. Mi się gość bardzo podoba. Super szybkość, wyszkolenie techniczne i przegląd pola. Podłącza się też z powodzeniem do akcji ofensywnych.
Martwi mnie to, że na Youtube to każdy może być dobry.
Nie martw się byle czym, bo Jur go dobrze prześwietli.
za niedługo ściagniem Sneijdera :)
Nie oceniajmy gości po filmikach na youtube, bo wyje.bany filmik można zrobić nawet o Wasiluku, a wszyscy dobrze wiemy jakie umiejętności posiada nasz Mareczek.
International level....
niestety ale te filmiki sa prawdopodobnie z czasow gdy gral w teleoptiku, czyli rezerwach partizana, a wtedy mial gora 21 lat, (starsi tam raczej nie graja) prezentuje sie rzeczywiscie fajnie,widac ze sie nie pier..li :) pewnie Rzasa sie nim opiekowal jak gral w partizanie:p Jurij go zobaczy i oceni, ale nie spodziewalbym sie po nim wiekszych rewelacji.
Ciekaw jestem co za naapastnicy przyjada w poniedzialek, stawiam na jakiegos Serba,Živanović,ten co byl na testach jesienia lekko mowiac furory w Serbi nie zrobil, ciekawie z hajduka kula wyglada Nicola Komazec,moze jego na testy powinni wziasc,ale to tak pol zartem, kto gra w fm2011 wie o co chodzi :)
Nie zły gość Wasiluka tak wślizgu nikt nie nauczy po za tym szybki niezła centra!!!
Zgadza się. Tych umiejętności się nie zapomina, a z wiekiem nabiera się rutyny i cwaniactwa.
Cos w tym jest...Radomski, Matusiak i Goliński tez nabrali cwaniactwa....jak zarobic i sie nie narobic....mam nadieję, ze tak ze Stankovicem nie bedzie...
Radomski, Matusiak i Goliński to zwyrodnialcy, więc nie jest to klasyczny przykład.
No racja - ta trójka to amatorzy, klasycznym przykładem jest tutaj Drumlak :D
prawie jakbym widzial roberto carlosa:d
Co do serba na yt to zauwazcie ze nie sa to jego akcje zebrane z calego sezonu w jeden filmik i wychwalajace jaki to on zajebisty jest, tylko jest kilka meczow z kilkoma akcjami z danego meczu. Gosc naprawde niezle wyglada na tych filmach.
Cóż my nie oceniajmy Stankovicia - oceni go Jurij ale nawet dobrze sie przezentuje na yt tylko ze na yt nawet z wasiluka mozna zrobic niezły filmik * jak ktos tu napisal - juz nie chce mi sie patrzec kto :D )
Ja zwrócę uwagę jeszcze na dobrą grę głową, no i czytanie gry (a tego na pewno się nie zapomina). Facet zawsze na tych filmikach dobrze ustawiony, reaguje w optymalnym momencie. Że nie ma "kociej zwinności" to mi akurat nie przeszkadza. 28 lat to jest dobry wiek; już doświadczenie, spokój w grze, a organizm na ogół jeszcze w optymalnej wydolności. Nie wiemy natomiast nic o ewentualnych kontuzjach.
A widział ktoś jak w czasie treningów prezentował się Dawid Kriegier? Byłby wzmocnieniem do pierwszego zespołu czy me?
W piątek strzelił bramkę albo dwie w tym dużym sparingu. Tak jak mówił - gra z pierwszej piłki i szybkość to jego zalety, ale ciężko powiedzieć czy będzie wzmocnieniem :D Od wielkiej mojej pomyłki z Misanem nie wypowiadam sie tak szybko:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)