Jednak Struna :)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
No to gitara! ;)
Nwaogu by sie przydal bo ten Struna to bedzie 2 Jarabica pewnie
Cracovia RCJ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nwaogu by sie przydal bo ten Struna to bedzie 2
> Jarabica pewnie
Nie żebym się wcinał ale nie powielajmy błędów Dyzmy...
A, ja mam też problem, dość ,że czytam to muszę jeszcze zapłacć.Taki ukłon , prosba
do " Pottera: . Omijając wątek głowny. Wsiadając do autobusu , prosiłem kierowcę o bilet
, a otrzymałem odpowiedz, że nie dostanę, bo potrzebuje drobnych. Więc pozostawiłem
zapłatę bez biletu, za co spotkała mnie kara w trakcie kontroli.. Potter , jako pierwszy z
tych uzdrowicieli proszę o radę, ale nie w tej materii, ale obrazie z kolorami choćby patrząc
na zorze. A, z tym kontrolerem- szkoda że nie trafiłem na Ciebie.
Pozdr.
Czarno widze tą przebudowe składu w oparciu o młodych zawodników ! Widać filipiak sie zraził do drogich nazwisk i klub obiera polityke grania młodzieżą.Nwaogu ma jeszcze mniej bo 20 lat a w styczniu mają się pojawiać jeszcze młodsi na testach.Do tego strata Cabaja w bramce.Zdarzału mi sie puszczać farfocle ale tą runde zaliczy do najlepszych w zyciu.
Gość od 3 sezonów regularne występy w vicemistrzu i pozniej w mistrzu Słowenii, głównie w pełnym wymiarze czasowym, ja bym od razu go nie skreślał bo to naprawdę może być bardzo dobry piłkarz. Nie wszysycy młodzi z młodzieżówek są fejsbukowymiJarabicami (nie umiejącymi kopnąć piłki, poza świecą w górę)
Cracovia RCJ Napisał(a):
> Nwaogu by sie przydal bo ten Struna to bedzie 2
> Jarabica pewnie
Skąd ty to możesz wiedzieć?
Moim zdaniem Struna będzie wzmocnieniem dla naszej kulawej obrony tak jak VIlla wspomniał gosc koopał w najlepszych druzynach Słowenii w pełnym wymiarze czasowym.... jeszcze pasowało by sciagnac 1 obronce, jakiegos skrzydłowego, bramkarza ( dobrego a nie jakis betonow z Lechii czy wks-u - mozę to byc janukiewicz ) i 2 napadziorów ( byłbym zadowolony jakby 1 z nich był Nwaogu )
Materiał wideo z prezentacji Andraza Struny już w [b][url=http://www.malopolskatv.pl]Małopolska.TV[/url][/b]. Za chwilę także materiał o transferach Cracovii
Andraz Struna jest nasz w końcu jakaś dobra wiadomość
http://www.malopolskatv.pl/slowenski-obronca-pasow/
oficjalna prezentacja tv
Plany transferowe Cracovii według Tabisza i Rząsy. Materiał filmowy na [b][url=http://www.malopolskatv.pl]Małopolska.TV[/url][/b]
Dudzic na pewno będzie grał na skrzydle jak będzie grał możemy sprowadzić nawet 3 napastników jednym jesteśmy bardzo zainteresowani ze słów Tomka wynika że trener chce wielkich reform i zmian bo wie że ma badziewie!!!
Szkoda ze zawssze zatrudniamy trenerow majac noz na gardle,co sie konczy umowami na zasadzie przyjde ale jest jeden podsstawowy warunek-sam zdecuduje kto bedzie gral.Jak widac skutek oplakany pierwszy sciaga zawodnikow z nazwiskami no ale jak wiadomo zawodnik z nazwiskiem jesst drogi a pozniej ciezko sie go pozbyc i caly czas kaprysi.Drugi takze chce sciagac zawodnikow z tym ze tanszych ale jakosci podobnej.Najpierw Nawotczynski ktory napewno byl dobry trener jednak zagubil ssie w czasie i nie pamieta kiedy dokladnie to bylo a teraz Kaczmarek ktory rowniez byl niezly ale trener dokladnie nie pamieta na jakim szczeblu rozgrywek
Dla przypomnienia konczy sie chyba wypozyczenie Kaliciaka i mamy nowy problem na karku-znowu trzeba placic za bledy poprzednikow wiec pozostaje nadzieja ze Jurij zanim sie na napastnika zdecyduje obejrzy go dokladnie z kazdej strony dwa razy
boniekKrK Napisał(a):
> Czarno widze tą przebudowe składu w oparciu o
> młodych zawodników ! Widać filipiak sie zraził
> do drogich nazwisk i klub obiera polityke grania
> młodzieżą.[b]Nwaogu ma jeszcze mniej bo 20 lat[/b] a w
> styczniu mają się pojawiać jeszcze młodsi na
> testach.Do tego strata Cabaja w bramce.Zdarzału
> mi sie puszczać farfocle ale tą runde zaliczy do
> najlepszych w zyciu.
Niekoniecznie, wygląda na 30, a wiadomo jak to czasem bywa z Murzynami :)
Ten transfer na pewno bardziej mnie cieszy niż ten wczorajszy, ale... nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, zobaczymy co pokaże na boisku. Na dzień dzisiejszy patrząc że grywał w lidze regularnie, był wybrany na najlepszego prawego obrońce swojej ligi, grał w zespole mistrza Słowenii, jest młody, grywa w młodzieżówce, to wygląda to obiecująco.
Ktoś tu nadaje, że nie chcę Bąka bo z Lechii itd, a chętnie widzą Janukiewicza, który jest że Śląska i mówi otwarcie, że kocha tylko ten klub i, że będąc w Zagłębiu przez jakiś czas w ogóle go ten klub nie obchodził i, że Śląsk zawsze będzie na 1 miejscu
Nwaogu jest chyba dobry strzela bramki dla sredniej Floty wiec i może dla nas coś by strzelał . Chciałbym żeby był to drugi Lewandowski
Jest nadzieja na pozbycie się Golińskiego.
Naszego "obiboka" chętnie widziałaby u siebie poznańska Warta:
(...) Profesjonalny wizerunek klubu nie będzie możliwy bez personalnych wzmocnień. W wyjściu ze strefy spadkowej i stworzeniu mocnych podwalin pod awans do ekstraklasy na jubileusz 100-lecia klubu mają pomóc byli piłkarze wielkopolskich klubów, Maciej Scherfchen i Michał Goliński.
Obaj nie mają za sobą udanej jesieni i na pewno poważnie będą rozważać ofertę warciarzy, których tak już informowaliśmy znów będzie prowadził Bogusław Baniak. "Szeryf" ostatnie miesiące spędził w cypryjskim klubie AEP Pafos. Z kolei "Golina" nie zbawił Cracovii. Nawet w słabszej formie ci piłkarze mogą być pierwszoplanowymi postaciami w Warcie.
[url=http://wielkopolska.naszemiasto.pl/artykul/711192,pilka-nozna-warta-poznan-przechodzi-metamorfoze,id,t.html]Nasze miasto[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)