właśnie taka konkurencja w tak młodym wieku mogłaby na niego dobrze wpłynąć.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No cóż, pozostaje trzymać kciuki, by ów
> Pietrzak okazał się kolejnym Jarką, co znając
> polskich kopaczy (vide wielki talent Korzym,
> Janczyk, Rybus i tysiące innych) jest baaaaardzo
> prawdopodobne :D
Tym tokiem myślenia życzysz sobie samozagłady polskiej piłki. Wszyscy co do nas nie trafią niech zostaną patałachami...
Musimy przyjąć do wiadomości, że nie każdy zdolny grajek przyjdzie do nas. Różne względy o tym decydują i będą decydować. A każdemu - szczególnie młodemu - niezależnie gdzie trafi, życzyć należy by osiągnął jak najwięcej. Tak po prostu dla dobra naszej upadłej reprezentacji i poziomu rozgrywek ligowych.
Więc: panowie Sobota, Pietrzak itd. powodzenia, może kiedyś się po was, jako gwiazdorów zgłosimy jeszcze!
Niech Pietrzak gra b. dobrze, ale nie na meczu z nami. :)
klasowy napastnik potrzebny od zaraz
Klasowy bramkarz potrzebny od zaraz plus boczny obrońca, najlepiej obunożny.
Do wzięcia jest Golański za darmo ale co z tego jak trzeba mu dać z 50-60 tyś.zł na miesiąc.Lepiej trzymać na trybunach Kuliga,Derbicha i Golińskiego i płącić 30 tyś,zł Grzegorzewskiemu. Jarabica tragedia, gość nie ma wogóle zwrotności szybkości i przyjęcia,wcale się nie dziwie że z Anglii odesłali go po 3 dniach testów..Nie mamy obronców,bramkarza i bez nich nas czeka tylko walka o utrzymanie lub na farta miejsca 12-14
A Saidi spakuje się za granicę szybciej niż się wam wydaje.Ja myśle że w następnej rundzie już go nie oglądniemy.To nie zawodnik na naszą słabą lige.Nie ma chłopak z kim grać nikt za nim nie nadąża.Pewnie przyszedł do domu usiadł sobie złapał się za głowe i powiedział: qurfa co ja tu robię z kim ja gram :/
Klasowy napastnik to był już potrzebny od paru sezonów a nie od zaraz .
boleknh Napisał(a):
> Do wzięcia jest Golański za darmo ale co z tego
> jak trzeba mu dać z 50-60 tyś.zł na
> miesiąc.Lepiej trzymać na trybunach
> Kuliga,Derbicha i Golińskiego i płącić 30
> tyś,zł Grzegorzewskiemu. Jarabica tragedia,
> gość nie ma wogóle zwrotności szybkości i
> przyjęcia,wcale się nie dziwie że z Anglii
> odesłali go po 3 dniach testów..Nie mamy
> obronców,bramkarza i bez nich nas czeka tylko
> walka o utrzymanie lub na farta miejsca 12-14
idź na spacer, odpręż się, bo takich postów po prostu nie da się czytać, a wcale nie było tak źle.
kufa, NAPASTNIKA!!
tak zazdroszczę Śląskowi takich napadziorów
a nasz Ślusarski w "oceń zawdników" wysokie noty.
prawda jest brutalna. zero strzałów, zero udanych dryblingów, a te dośrodkowania ze skrzydła to tak nie przymierzając jakby Sasin zagrywał.
całe szczęście Bartku,że ustaliłeś z Kołakowskim, że rok po ciężkiej kontuzji nie będziecie szukać nowego klubu.
mam nadzieję,że już wiosną ktoś wpłaci odstępną kwotę.
życzę powodzenia.
Napastnika mamy tyle ze Ulatatowski jutro wystawia go ...w młodej ekstraklasie.
Krzywicki i Dudzic w zasadzie bez sztycha ,ale Ulatowski niczym osioł uparł się w swoich wizjach.
Matusiak nawet w słabszej formie jest od nich lepszy.Twierdzę że dziś mając tyle akcji wykreowanych przez pomoc przynajmniej 1 gola by strzelił.Już nie mówię o tym że Śląsk tak ochoczo by nie atakował jakby u nas w składzie był atak Ślusarski -Matusiak.
Jak pisałem ze potrzebujemy klasowego bramkarza który nie tylko obroni to co powinien ,ale wybroni nam kilka dodatkowych punktów w sezonie broniąc to co inny bramkarz by puścił to niektórzy spierali się że nie potrzeba nam wzmocnień w bramce.Cabaj bronił dziś słabiutko ,nerowo ,statycznie .Maczał palce przy bramce na nr 1 (był zdecydowanie za daleko w polu karnym )i co najmniej współwinnym bramki 2.Przy bramce 2 Sasin dopuścił do dośrodkowania ,ale zdrzemneli się Cabaj z Janusem -piłka leciała 2-3 metry od bramki.
Jakbyśmy w tym meczu mieli Kelemena nie Cabaja to wynik byłby odwrotny .Bramkarz Ślaska byl oazą spokoju -Cabaj odwrotnie .
promotor_ Napisał(a):
> Przed sezonem to każdy ma zajebisty humor :) Za
> dwie-trzy kolejki rozpęta się tu piekło :)
Sorry, pomyliłem się o 1-2 kolejki :) Pozdro dla wszystkich trzeźwo myślących :)
Wg mnie najbardziej zawalił bramkę nr 3, gdzie zamiast chociaż próbować interweniować zrobił tylko siad na dupie odprowadzając piłkę wzrokiem.
Waldemar Sobota
pomocnik Śląska
Cieszymy się, że w dwóch meczach zaprezentowaliśmy się dobrze, choć wolelibyśmy mieć sześć, a nie cztery punkty. Z Cracovią grało się ciężko, ale wykorzystaliśmy swoje okazje. Rywale zaprezentowali się całkiem dobrze. Ntibazonkiza jest bardzo szybki i ambitny, krakowianie będą mieli z niego pożytek. Czy chciałem coś udowodnić działaczom Cracovii? Nie. Kontaktowali się ze mną jeszcze zimą, miałem od nich ofertę, ale wówczas wolałem zostać w Kluczborku. Latem już nikt się nie odzywał, więc wybrałem propozycję Śląska, i to był dobry krok.
czyli on tak naprawde w to okienko nie byl nawet rozwazany ;p
.
Nie chcieli Soboty za darmo? I jak tu nie złorzeczyć?
boleknh Napisał(a):
> A Saidi spakuje się za granicę szybciej niż
> się wam wydaje.Ja myśle że w następnej rundzie
> już go nie oglądniemy.To nie zawodnik na naszą
> słabą lige.Nie ma chłopak z kim grać nikt za
> nim nie nadąża.Pewnie przyszedł do domu usiadł
> sobie złapał się za głowe i powiedział: qurfa
> co ja tu robię z kim ja gram :/
no i jest ryzyko, że nasi przestaną grać 'na Saidiego' bo wyglądają przy nim jak banda niedorozwojów
Jeszcze mamy dwa tygodnie, wiec do pracy rodacy potrzebny na wczoraj napastnik do tego dodałbym prawego pomocnika, bramkarza, kolejnego stopera i lewego obronce.
Stawiam ze w takim skladzie jak teraz w optymistycznej wersji po czterech kolejkach bedziemy mieli 1 punkt.
Rząsa powinien załatwić nam kilku kolegów Saidiego z reprezentacji Burundi.Są tańsi ,lepsi i będą nadążać za akcjami.
Jak pisalem potrzebny klasowy bramkarz który BĘDZIE WYGRYWAŁ MECZE to kilku mnie tu ostro skytykowało.
Wczorajszy mecz tylko potwierdza że miałem rację.Mamy 2 przeciętnych ligowych bramkarzy którzy jednak swojego poziomu już nie podniosą.
Potter, pisz bardziej wyważone posty, bo później biorą - przez CIEBIE - mnie za Twoją osobę :D Nos Ci urośnie od tych wkręcanych ludziom "kitów" :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)