a moze poprostu na jednym z portali przeinaczon fakty bo na onecie juz pisze, ze go zaglebie stara sie o wypozyczenie Slusara
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Interia : Bartosz Ślusarski jest kolejnym, po Bartłomieju Grzelaku, napastnikiem, który jest oferowany Zagłębiu Lubin. Podobnie jak w przypadku byłego zawodnika Legii to, czy Ślusarski trafi do Zagłębia, zależy przede wszystkim od zdania sztabu szkoleniowego z Markiem Bajorem na czele
onet: Mające problemy z napastnikami Zagłębie Lubin złożyło ofertę byłemu już napastnikowi Legii Warszawa, Bartłomiejowi Grzelakowi.
wiec tu sa 2 rozne wersje .. a chyba kluczowe jest kto sie stara o co .. czy my o pozbycie sie Bartka ...czy oni o jego pozyskanie.
To co przeczytalem -to sam w to nie wierze. Jezeli klub nawet szykuje sensacje transferowa to uwazam ,ze Slusarski i tak powinien zostac. Teraz mam glowkowanie o co biega ,ze chcemy go wypozyczyc....
Nie wierzę żeby Cracovia proponowała Zagłębiu wypożyczenie Bartka. Jeśli chcieliby się go pozbyć to wystawiliby go na listę transferową dla wszystkich klubów, a nie tylko dla Zagłębia. Pewnie Zagłębie się o niego stara a jakiś pismak coś przekręcił.
Teraz czekam na jakiś wywiad z Bartkiem co i jak :D
Miszczu2007 no na to wyglada bo jak to mozliwe ze Grzelak jest "proponowany" Zaglebiu ..jak on podobno nie ma klubu :D kto go proponuje ? ;p chyba sam Grzelak :D
Tylko dlaczego nikt nie bierze pod uwage wersji ze to sam zainteresowany chce zmienic otoczenie ?
Co z tego ze zatrzymamy go na sile jesli on sam nie bedzie chcial grac ?
- To prawda, otrzymaliśmy ofertę wypożyczenia z Cracovii Bartosza Ślusarskiego - mówi rzecznik prasowy Zagłębia, Wacław Wachnik.
źródło to nie żaden portal tylko Zagłębie Lubin S.A
panowie - to są wymysły - Zaglebie robi propagande , chcą coś ugrać na kontrakcie Grzelaka -
Slusarki gral w najwazniejszych sparingach .. i mysle ze wszyscy sa jednomysli (lacznei z trenerem) ze to nasz najlepszy napastnik .. a skoro nie chodzi o gre .. pieniadze pewnie tez (skoro stac nas na Saida itp) to nie wydaje mi sie zeby Slusarskiemu sie tu nie podobalo ? Zaglebie nie jest jakas potega ..a przeciez w Cracovii dopiero zaczynaja sie zmiany na lepsze ..
jak dla mnie to jakies jedno wielkie nieporozumienie :)
To nie może tak być ... Ślusar jest zbyt cenny dla naszej Cracovii .
Mam nadzieje że Zagłębie dogadało się z Cracovią że to jest tylko taki chwyt żeby Grzelak łatwo wzieli . Bo jak teraz sobie Legia i Grzelak pomyśłi że Ślusarzjest już prawie w Zagłębiu to go łatwiej sprzedadzą czy cośtakiego . Osobiście mam taką nadieje i pewnie WY też .
A po co mielibyśmy wypożyczać Ślusara??? kasy raczej nie brakuje, a jak przyjdzie dobry napastnik to czemu ma nie grać ze Ślusarem???
To jakaś wypucha hehehe ktoś w chuja wali:)
Moze jakis Micański albo Traore na wymiane do nas?
Micański ???? JAk go już nie ma w Zagłębiu
Info o Ślusarze pokazuje dwie możliwości. Mamy napastnika dogadanego i trzeba zrobić dla niego miejsce w kadrze (chciano się pozbyć Matusiaka ale chętnych nie ma). Albo będziemy grać jednym napastnikiem i będzie nim Matusiak.
Są jeszcze dwa mniej prawdopodobne warianty. Pierwszy to oszczędności po Saidim, drugi to postraszenie Ślusara by sie bardziej strał
Micański raczej nie :)
Myślę że to by było duże osłabienie naszego zespołu .
Taki zawodnik dobry jest do bicia goli z główki , zastawienia się przed obrońcą .
Brakuje nam tylko drugiego bramkostrzelnego zawodnika , dobrego technicznie .
Jak mam być szczery to jestem zwolennikiem Ślusarskiego ale w nie takiej formie w jakiej jest teraz,mieliśmy przykład w meczu z Nec gdzie dużo lepsi byli zmiennicy Krzywicki i Dudzic.Moim zdaniem dobrze byłoby go wypożyczyć na rok niż płacić mu 70 tyś.zł miesięcznie + premie za forme jaką prezentuje.Może na jego miejsce przyjdzie jakiś napastnik.
Wydaje mi się że jak by w grę wchodziły oszczędności to byśmy chcieli sprzedać Ślusara ,bo niby po co go wypożyczać- ma się ogrywać bo jest "młody i perspektywiczny" ???
Generalnie jest to dziwna sprawa , czekam z niepokojem na rozwój wypadków.
Bartek nigdzie nie odchodzi - sprawdzone. Dogrywamy stopera.
pewnie robią szum wokół Bartka a zajmują się pocichu stoperem !! no tak
Zmartwiony obyś miał rację bo już miałem głębokiego stresa.
Zmartwiony zazwyczaj wie co mówi.
Wiesz ja tam wole dmuchać na zimne mimo wszystko.
Z forum Zagłębia: "WIem, że pewnie będą o to pytania, dlatego od razu wyjaśnię, dlaczego zdjąłem info dotyczące Bartosza Ślusarskiego. Zdjęliśmy informację na prośbę Zarządu Cracovii. [b]Ofertę wypożyczenia zawodnika złożył nam jego menadżer, nie Cracovia. Z tego powodu powstały pewnie niedomówienia[/b]."
Wypożyczenie Bartka to by był samobójczy strzał w kolano Tabisza ,Rząsy i Ulatowskiego.To nasz najlepszy napastnik i zawodnik który nigdy nie odpuszcza.Cracovia zawodnikow z takim profesjonalnym podejsciem jak Bartek potrzebuje!!!!!
W jego przypadku należy za wczasu przedłużać umowę już teraz by nie miec takich jaj jak teraz że Kołakowski za naszymi plecami już chce kase przytulić.Ze Ślusarskim powinno się przedłużyć umowę już TERAZ BY KONKURENCJA NAWET NIE PRÓBOWAŁA NAM GO UKRASĆ.To Dla nas zawodnik -BEZCENNY!!!!
Ale jeśli menago bez rozmów z Naszym klubem coś tam romansuje z Zagłębiem to może samemu Bartkowi coś nie pasuje?
[url=http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/aktualnosci/Kolakowski-a-nie-Cracovia-zlozyl-oferte-wypozyczenia-Slusarskiego]www.terazpasy.pl[/url]
No to są 2 wyjścia:
1. Albo Bartek chce zmienić otoczenie
2. Menadżer chce sobie zarobić na transferze i jest na tyle głupi że nie spytał zawodnika o zdanie
[url=http://sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/cracovia-zal-i-niesmak-ktos-szuka-sensacji,1512908]link:)[/url] No naszczescie Bartek zostaje :)
Uff ależ mi ciśnienie skoczyło! :)
Bardzo się cieszę, że Bartek zostaje! Ciekawe co ten Kołakowski kombinował...
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/07/30/transferowa-goraczka-cracovia-dementuje-sprawe-slusarskiego/
boleknh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak mam być szczery to jestem zwolennikiem
> Ślusarskiego ale w nie takiej formie w jakiej
> jest teraz,mieliśmy przykład w meczu z Nec gdzie
> dużo lepsi byli zmiennicy Krzywicki i Dudzic.Moim
> zdaniem dobrze byłoby go wypożyczyć na rok niż
> płacić mu 70 tyś.zł miesięcznie + premie za
> forme jaką prezentuje.Może na jego miejsce
> przyjdzie jakiś napastnik.
co Ty wogule mowisz?!kto lepszy Krzywicki? Dudzic? moze jeszcze Wasiluk? ja p@#@l!!!
Ze jeden czy dwa mecze mu nie wyszly i juz go chcesz wypozyczac?!
Bartek co udowadnial to nam juz nieraz(i ku mojemu zaskoczeniu po kontuzji rowniez) jest naszym NAJLEPSZYM zawodnikiem(o walorach i atutachnie musze chyba pisac bo kazdy kto oglada mecze Cracovii wie o czym mowie)malo tego zapie@#@la w kazdym meczu od1 do90minuty!
W porownaniu z co poniektorymi naszymi grajkami to widac ze mu sie chce i wie za co bierze pieniadze!
oby to byly tylko jakies kombninacje Kolakowskiego...
NO to gitara:)
i dobrze ;]
C H U J z pismakami, Ślusarski zostaje z nami :D
Całe szczęście, kamień z serca. A Kołakowski zaczyna sobie nieładnie pogrywać.
Proponuję skupić się już na transferze obrońcy, ponieważ jak Zmartwiony podaje info to raczej coś musi być na rzeczy. :)
Osobiście obstawiam Kucerę. Myślę, że finansowo Jovanović jest poza naszym zasięgiem, chociaż oczywiście bardzo bym sobie życzył go u nas widzieć.
Strzelam, że nie będzie to ani Kucera ani Jovanovic ;)
Kołakowski dba o medialnośc Cracovii :P
dwa newsy w top na interii tylko dzięki niemu :D
a ile postów dopiero :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)