a moze poprostu na jednym z portali przeinaczon fakty bo na onecie juz pisze, ze go zaglebie stara sie o wypozyczenie Slusara
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Interia : Bartosz Ślusarski jest kolejnym, po Bartłomieju Grzelaku, napastnikiem, który jest oferowany Zagłębiu Lubin. Podobnie jak w przypadku byłego zawodnika Legii to, czy Ślusarski trafi do Zagłębia, zależy przede wszystkim od zdania sztabu szkoleniowego z Markiem Bajorem na czele
onet: Mające problemy z napastnikami Zagłębie Lubin złożyło ofertę byłemu już napastnikowi Legii Warszawa, Bartłomiejowi Grzelakowi.
wiec tu sa 2 rozne wersje .. a chyba kluczowe jest kto sie stara o co .. czy my o pozbycie sie Bartka ...czy oni o jego pozyskanie.
To co przeczytalem -to sam w to nie wierze. Jezeli klub nawet szykuje sensacje transferowa to uwazam ,ze Slusarski i tak powinien zostac. Teraz mam glowkowanie o co biega ,ze chcemy go wypozyczyc....
Nie wierzę żeby Cracovia proponowała Zagłębiu wypożyczenie Bartka. Jeśli chcieliby się go pozbyć to wystawiliby go na listę transferową dla wszystkich klubów, a nie tylko dla Zagłębia. Pewnie Zagłębie się o niego stara a jakiś pismak coś przekręcił.
Teraz czekam na jakiś wywiad z Bartkiem co i jak :D
Miszczu2007 no na to wyglada bo jak to mozliwe ze Grzelak jest "proponowany" Zaglebiu ..jak on podobno nie ma klubu :D kto go proponuje ? ;p chyba sam Grzelak :D
Tylko dlaczego nikt nie bierze pod uwage wersji ze to sam zainteresowany chce zmienic otoczenie ?
Co z tego ze zatrzymamy go na sile jesli on sam nie bedzie chcial grac ?
- To prawda, otrzymaliśmy ofertę wypożyczenia z Cracovii Bartosza Ślusarskiego - mówi rzecznik prasowy Zagłębia, Wacław Wachnik.
źródło to nie żaden portal tylko Zagłębie Lubin S.A
panowie - to są wymysły - Zaglebie robi propagande , chcą coś ugrać na kontrakcie Grzelaka -
Slusarki gral w najwazniejszych sparingach .. i mysle ze wszyscy sa jednomysli (lacznei z trenerem) ze to nasz najlepszy napastnik .. a skoro nie chodzi o gre .. pieniadze pewnie tez (skoro stac nas na Saida itp) to nie wydaje mi sie zeby Slusarskiemu sie tu nie podobalo ? Zaglebie nie jest jakas potega ..a przeciez w Cracovii dopiero zaczynaja sie zmiany na lepsze ..
jak dla mnie to jakies jedno wielkie nieporozumienie :)
To nie może tak być ... Ślusar jest zbyt cenny dla naszej Cracovii .
Mam nadzieje że Zagłębie dogadało się z Cracovią że to jest tylko taki chwyt żeby Grzelak łatwo wzieli . Bo jak teraz sobie Legia i Grzelak pomyśłi że Ślusarzjest już prawie w Zagłębiu to go łatwiej sprzedadzą czy cośtakiego . Osobiście mam taką nadieje i pewnie WY też .
A po co mielibyśmy wypożyczać Ślusara??? kasy raczej nie brakuje, a jak przyjdzie dobry napastnik to czemu ma nie grać ze Ślusarem???
To jakaś wypucha hehehe ktoś w chuja wali:)
Moze jakis Micański albo Traore na wymiane do nas?
Micański ???? JAk go już nie ma w Zagłębiu
Info o Ślusarze pokazuje dwie możliwości. Mamy napastnika dogadanego i trzeba zrobić dla niego miejsce w kadrze (chciano się pozbyć Matusiaka ale chętnych nie ma). Albo będziemy grać jednym napastnikiem i będzie nim Matusiak.
Są jeszcze dwa mniej prawdopodobne warianty. Pierwszy to oszczędności po Saidim, drugi to postraszenie Ślusara by sie bardziej strał
Micański raczej nie :)
Myślę że to by było duże osłabienie naszego zespołu .
Taki zawodnik dobry jest do bicia goli z główki , zastawienia się przed obrońcą .
Brakuje nam tylko drugiego bramkostrzelnego zawodnika , dobrego technicznie .
Jak mam być szczery to jestem zwolennikiem Ślusarskiego ale w nie takiej formie w jakiej jest teraz,mieliśmy przykład w meczu z Nec gdzie dużo lepsi byli zmiennicy Krzywicki i Dudzic.Moim zdaniem dobrze byłoby go wypożyczyć na rok niż płacić mu 70 tyś.zł miesięcznie + premie za forme jaką prezentuje.Może na jego miejsce przyjdzie jakiś napastnik.
Wydaje mi się że jak by w grę wchodziły oszczędności to byśmy chcieli sprzedać Ślusara ,bo niby po co go wypożyczać- ma się ogrywać bo jest "młody i perspektywiczny" ???
Generalnie jest to dziwna sprawa , czekam z niepokojem na rozwój wypadków.
Bartek nigdzie nie odchodzi - sprawdzone. Dogrywamy stopera.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)