Wypowiedzi Ulatowskiego o Baranie są bardzo kurtuazyjne i dobrze. Szkoda że tak wyszło, ja bym go jednak przynajmniej na sezon zostawił (może sentymenty) choć patrząc z drugiej strony, reszta na jego pozycję, poza Radomskim, młodsza. W tym Łuczak, niedawno ściagniety (z zaciągu holenderskiego) więc odsuniecie od składu tego grajka byłoby przyznaniem się do błedu, czego w klubie nikt nie chce uczynic.. Baran wydaje się być trochę ofiarą sytuacji bo sportowo lepszy od Łuczaka i nie gorszy od Szeligi. Myślę, że nawet rola pierwszego rezerwowego zaraz po Radomskim jakoś zadowoliłaby Arka w przypadku gdy miałby szanse na gre a tak, klub za pośrednictwem trenera troszkę naciąga.. Tym niemniej ciężka sytuacja ze środkiem pola a tylu zawodników po prostu jest niepotrzebnych (Szeliga i Łuczak wydają się i tak za słabi sportowo jak na nasze ambicje i plany).
Godne pożegnanie Arkowi się jak najbardziej należy za lata gry, zostawionego serca i zdrowia na boisku aż w końcu za rolę w zespole jaką pełnił przez tyle sezonów. Bardzo lubię i szanuję tego gościa.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Na oficjalnej piszą że Baranek pojechał!!!
to jest błąd!!!! Tak samo piszą ze pojechał Grzesiak a pojechało tylko 24 a kadra to jest 26 ;)
Jest 25, brakuje Saiodiego. Mam nadzieję, że to pomyłka
Jak dla mnie to na dzień dzisiejszy wygląda to tak:
[IMG]http://i30.tinypic.com/91l66t.jpg[/IMG]
Dawać swoje sugestię ;)
Na dzień dzisiejszy to tak bym to widział
Merda
Janus Polczak Kosanović Sasin
Sacha Radomski Klich Ntibazonkiza
Suvorov
Ślusarski
dobreee
jakby nie patrzac w tej druzynie pozostal juz tylko jeden pilkarz ktory pamieta 3-cio ligowe czasy
2-gi pilkarz powoli zegna sie z klubem .. czasy Stawowego , druzyna ktora miala swoj styl i napewno utowrzyla jakas czesc historii dla tego klubu odchodzi...
wszystko co piszecie wyglada zajebiscie tego czego wrecz pragniemy zeby dobrze grali wyniki b.dobre osiagali mistrza zdobyli psiarnie pokonali zawodnikow super kupili ale potem przychodzi rozczarowanie mam nadzieje ze w tym roku sie nie zawiedziemy mam nadzieje ze rozczarowanie wyniesie okolo 7%!!!!!
Pasy na majstra! inaczej tego nie widzę, zawsze mamy grać o majstra, i gromić Wisłę K.
quresma77PASY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jakieś info by to potwierdzić? Nie zdaje mi sie,
> Bo dostaje niezłą kase... Oby wrócił do tej
> formy z przed lat :)
Z wiarygodnego źródła.Podobno szukamy pilnie napastnika za granicą.
a wiecie ze na unibecie placa za naszego mistrza 150:1? gorzej od Belchatowa... 2 tygodnie temu placilil 100:1 wiec cos nam te transfery nie pomogly, ehehe
ale ktos tam chyba przyspal :D
czy naprawde matusiak ma tak powazna kontuzje zeby nie jechac na zgrupowanie trochu dziwne mam nadzieje ze kupia fajnego napastnika ze co mecz bedziemy skandowac jego nazwisko po golu
Zapominacie, że Saidi może grać równie dobrze jako lewoskrzydłowy, co po prostu napastnik. Wymienność pozycji między nim i Suworowem jako podwieszonym - to chyba najlepsza opcja.
Obawiam się ,że na Matusiak będzie kiepsko do sezonu przygotowany nawet jak nos już wyleczy.
Szkoda bo dla pozostałych napadziorów 6 bramek jakie Matusiak nawet bez formy strzelił to szczyt marzeń na dzień dzisiejszy.
Racja Matusiak już drugi obóz opuszcza i nie będzie przygotowany jak trzeba
Herostrates21 Napisał(a):
> Na dzień dzisiejszy to tak bym to widział
> Merda
> Janus Polczak Kosanović Sasin
> Sacha Radomski Klich Ntibazonkiza
> Suvorov
> Ślusarski
Podoba mi sie takie zestawienie. Poki co pewniejsi jestesmy klasy naszych pomocnikow, niz napastnikow.
Sacha i Saidi na pewno niejedna bramke ustrzela po ladnej akcji z Klichem i Suworowem, jak im Slusarski zrobi miejsce, no i Suworow z Radomskim z dystansu tez cos na pewno trafia. :)
Tylko ,że Ślusar to nie wysunięty napastnik ani łowca bramek. Nigdy nie strzelał za dużo natomiast potrafił wracać się po piłke aż pod swoją bramkę...
Khalid Napisał(a):
> Tylko ,że Ślusar to nie wysunięty napastnik ani
> łowca bramek. Nigdy nie strzelał za dużo
> natomiast potrafił wracać się po piłke aż pod
> swoją bramkę...
mozna sie pocieszyc patrzac na Holandie, ze napastnicy nie musza strzelac, niech pomoc to robi ;)
Khalid
W Groclinie grał wysuniętego napastnika, strącał piłki Sikorze:). Tylko by to funkcjonoiwalo u nas muszą wbiegać w pole karne zawodnicy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)