kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> rmszar Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zastanawia mnie, jak ciężkie jest czytanie
> > tekstu ze zrozumieniem. W sprawie tego
> RZEKOMEGO
> > testowania Novo dwa razy padło słowo:
> "podobno".
> > Informacji nie potwierdził nikt z klubu, a
> agent
> > zawodnika
>
>
> najlepsze jest to ze nikt go nie widzial jeszcze,
> pojawila sie jakas plotka na jednej stronie ale
> juz jakis zdolny w wikipedi to wpisal.
Pewnie ten sam, co niusa napisał. Nic nie mogę znaleźć o Alvaro Novo i jego testach w Cracovii na razie:)
quresma77PASY Napisał(a):
> dla 90minut.pl : "Czy Cracovia pozyska jeszcze
> jakiś nowych graczy? - Nasza ofensywa transferowa
> będzie trwała. Liczę, że dojdzie do nas
> jeszcze 2-3 piłkarzy, potrzebujemy wzmocnień w
> obronie i w ataku na skrzydłach - uważa
> Ulatowski."
Nie dla 90minut, a dla Dziennika Polskiego.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
[url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/kazmierczak-nie-jestem-jeszcze-przegranym,1,3315846,wiadomosc.html][onet.pl][/url]
A do nas przyjść nie chciał, szkoda bo to super piłkarz i wzmocnienie dla każdego klubu ekstraklasy.
Oby jednak zmienił zdanie i pograł jeszcze zagranicą a nie podpisywał ze śląskiem.
JOISTICK Napisał(a):
> hamer Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > zwłaszcza ze bardzo chce go Palermo...
>
>
> To jest tylko gadanie, chcą go od kilku tygodni i
> nic z tego nie wynika mi się wydaję, że to
> zwyczajne podbijanie ceny.
>
> A co do Ciebie hammer widzę, że moje posty
> szczególnie działają Ci na nerwy radzę Ci ich
> nie czytać jeżeli uważasz je za brednie. Bo
> ripostami na moje posty pokazujesz zachowanie
> rozkapryszonego dziecka, a zaznaczam że ja też
> mam prawo wyrażania swojej opinii i od tego jest
> to forum. A Twoje posty nic nie wnoszą.
wnoszą tyle samo co Twoje tylko mają krótszą formę
Wujek Hamer- Mistrz Ciętej Riposty :D
Sorki za spam ale widze post powyzej napisany o godz 12:14 a ja mam wszedzie 11:55 cos chyba jest nie tak...
kraker87 Napisał(a):
> Sorki za spam ale widze post powyzej napisany o
> godz 12:14 a ja mam wszedzie 11:55 cos chyba jest
> nie tak...
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1674010,1674014#msg-1674014
tu odpowiedz...
Joistick - jesli napisalbys, ze 2+2 = 5, a ktos poprawil, ze nie 5, tylko 4, to i tak odebralbys to jako osobista wycieczke i ze ktos sie na Ciebie uwzial.
Sadzac po czestotliwosci z jakas walisz posty, moge stwierdzic, ze jestes na biezaco online, wiec zanim bys chcial cos wniesc do dyskusji w tym temacie, zasiegnij wiedzy na temat, na ktory chcesz sie wypowiedziec.
I nie zaczynaj od "powiem wam jedno" jesli za chwile w poscie chcesz zaczac 30 watkow :D To jest irytujące. To jest to samo, co : "szczerze panu powiem". A co? Tak to zawsze nieszczerze ?
[color=#FF0033]W środowisku Cracovia słynie jako klub, który nie lubi za dużo wydawać. Czy nie dlatego tracicie szanse na potencjalne wzmocnienia?[/color]
- Mamy jasną wizję kontraktów wzorowanych na zachodnich klubach. Część pieniędzy zagwarantowanych w umowie zawodnik powinien wywalczyć na boisku. Nie oszczędzamy, chcemy dać zarobić kontrahentom, piłkarzom i menedżerom, ale za wykonaną pracę.
[color=#FF0066]wisła, Legia, Lech szukają zawodników za granicą z pomocą skautów. W Cracovii takich osób nie ma.[/color]
- To jedna z naszych bolączek. Inna sprawa, że zarówno ja, jak i trener Rafał Ulatowski mamy rozległe kontakty. W tym tygodniu rozmawiałem na temat pewnego zawodnika z trenerem Leo Beenhakkerem. Wydał pozytywną opinię, więc być może coś z tego będzie. Jaka pozycja? Nie udało się z Korzymem i Jonczykiem, to może uda się z zawodnikiem podobnego typu. Nie ograniczamy się tylko do Holandii, ale szukamy niemal wszędzie. Mam np. przyjaciela, byłego reprezentanta Słowacji, który świetnie zna macierzysty i czeski rynek. Zawsze mogę się go poradzić. To samo jest w Serbii czy Austrii, więc rynek naszych poszukiwań jest szeroki.
wywiad z Tomkiem Rząsą dla GW troche mnie uspokoił w kwestii transferów,jednak działają w tej sprawie...
[color=#FF0033]Czyli Cracovia kupi jeszcze kogoś w tym okienku transferowym?[/color]
- Zobaczymy. Lato dopiero się zaczyna, ale jestem optymistą. Rozmawiamy z kilkoma zawodnikami, jesteśmy bardzo blisko, ale dopóki nie przedstawimy wzmocnień na konferencji prasowej, to nie ma tematu.[b][/b]
a co Wy na to zeby zainteresowac sie Pitrym i Szczotem z górnika ? są do wzięcia za darmo a dla powinni byc wzmocnieniem..po wypozyczeniu Snadnego, Baligii, Kaliciaka, Jelenia + rozwiazanie kontraktu z Grzegorzewskim i Kuligiem spokojnie mamy na ich wynagrodzenie. Na pewno lepszy niz Moskała :D
Szczot byl juz sprowadzany ale nie przeszedl badan lekarskich,
zreszta to ze Gornik sie ich pozbywa powinno o czyms swiadczyc.
Jeśli byliby wzmocnieniem, to przedstaw proszę, jak wyglądałaby wg Ciebie nasza jedenastka z nimi w podstawowym składzie.
My nie potrzebujemy piłkarzy lepszych niż Moskała, tylko prawdziwych wzmocnień :/
Pitry jest za słaby. Strzelił 5 goli w 1 lidze? To za mało. W dodatku ma 29 lat. Ściągnąć akurat jego to mogłoby być najgorsze co by nas mogło spotkać. Co do Szczota to już jestem bardziej za, gość jest trochę chaotyczny, taki harpagan ale walczy. Gdyby nie było nikogo lepszego za granicą, Szczota bym wziął na lewe skrzydło.
Na gwalt potrzebujemy lewego pomocnika bo Suvorov nie jest lewym pomocnikiem..Szczot byl wtedy po jakiejs operacji dlatego nie przeszedl testow, moze warto go zaprosic jeszcze raz? wtedy dziekujemy na pewno Moskale.. Pitry zawsze bylby jakas alternatywa dla Ślusara i Matusiaka gdyby ktorys zlapal kontuzje. pasiasty81 - to by sie Ula martwil :)
Moskałę to od biedy można wystawiać jako lewego obrońce, spisywał się tam bez zarzutów.
Szczot dla uzupełnienia tak ale pitry slaboo
Kuliga to mi szkoda bo chłopak zawsze zapieprzał po boisku na całego,ma serce do walki,wydaje mi sie ze od Derbicha nie jest gorszy...a co do Pitrego jako 3 napastnika to juz wole niech tym trzecim bedzie u Nas Kaszuba...a tak wogole to niech szukają lepiej za granicą bo tam są duzo tansi pilkarze i lepsi...Lech po pozyskaniu Wichniarka cos sie nie pali do kupna tego łotysza(Rudnevs,czy jakos tak),więc moze do nas by przyszedł a węgrzy chcą za niego 400tys euro wiec cena nawet ok,a i chlopak mlody,reprezentant kraju, wiec wszystko pasuje...
axel rose - masz racje, Kulig zostawil duzo zdrowia grajac dla Nas ale wydaje mi sie ze jego czas sie skonczyl w Cracovii..
DLACZEGO? BO NIE BYŁ SABOTAZYSTA I SIE GO KOLEDZY Z SZATNI POZBYLI ?
nie, bo ma juz 30 lat w gorniku tez nie mial rewelacyjnego sezonu..
Ślusarski też rewelacyjnego sezonu nie miał. Generalnie ciężko mieć rewelacyjny sezon z zerwanymi więzadłami :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)