Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 22.05.2010 o 13:50
      Ostatnia aktywność 10.01.2011 o 23:16
      515830 wyświetleń
    • kludi

3.2K
      927
    • 29.06.2010 o 21:46
      Post #710235 29.06.2010 21:46
    cwiaraps Napisał(a): ------------------------------------------------------- > potter: > jak widzisz jak to napisałeś nieudolność > rząsy i tabisza to może wypiszesz się ze > zwolenników Kubu Cracovia i zaczniesz pisać > nazwiska albo w "" albo z DUŻEJ LITERY bo jak > Tomek grał w Pasach to obawiam się że jeszcze > nie byłeś nawet planowany albo miałeś cumla w > buzi. z 40% soczkiem :D:D:D
    • 3lvis

6.5K
      6.3K
    • 29.06.2010 o 21:46
      Post #710236 29.06.2010 21:46
    [quote=mknacylopez] Po co nam zawodnik, który pójdzie tam, gdzie dadzą mu niewiele więcej? Robak, Korzym - krzyż na drogę... [/quote] A dziwisz się? Przecież tak działa się na rynku pracy. Chłopak nie jest związany emocjonalnie ani z Cracovią ani z Koroną więc gra tam gdzie może więcej zarobić. Perspektywy rozwoju podobne. Ty co byś zrobił w takiej sytuacji? Firma X składa Ci ofertę pracy a firma Y daje możliwość podjęcia pracy na tym samym stanowisku ale z wyższą pensją, co wybierasz? W dzisiejszych czasach coś takiego jak przywiązanie do klubu jest rzadkością w futbolu.
    • DonPasso

91
      0
    • 29.06.2010 o 22:00
      Post #710237 29.06.2010 22:00
    jeszcze się okienko nie zamkneło a wy już taki lament siejecie i to z powodu ba! Korzyma????? Jakby to był taki wielki talent to by go Legia nie sprzedała!!!!!spokojnie panowie.....
    • potter

8.9K
      5.2K
    • 29.06.2010 o 22:01
      Post #710238 29.06.2010 22:01
    Cwiaraps na mecze chodzę od roku 1979 także daruj sobie takie bzdety o tym że jak gral Rząsa w Cracovii miałem cumla w buzi.Poprawiłem na duża literę(pisałem to w totalnej złości)na wiadomość że kolejny śmieszny klubik nas zrobił w balona ).To nie pierwszy raz tylko kolejny robią z Cracovii pośmiewisko kluby wcale nie bogatsze od nas . To że grał w Cracovii nie daje mu alibi na dyletanctwo i nieudolność . Tak oceniam pracę duetu jakub -TOMEK Mam nadzieje że wyciągnie z tej bolesnej lekcji Rząsa właściwe wnioski i z czasem nie bedą nas robić w h.... kluby typu ksg.Bo na razie pracuje Tomek na łatkę z bohatera (jako zawodnik) do zera jako dyrektor. Efekty pracy są żenujące (a bynajmniej nie pracuje miesiąc )tylko długo .To jego drugie okienko transferowe .
    • mknacylopez

6.1K
      0
    • 29.06.2010 o 22:12
      Post #710239 29.06.2010 22:12
    [quote] Cytat mknacylopez Po co nam zawodnik, który pójdzie tam, gdzie dadzą mu niewiele więcej? Robak, Korzym - krzyż na drogę... A dziwisz się? Przecież tak działa się na rynku pracy. Chłopak nie jest związany emocjonalnie ani z Cracovią ani z Koroną więc gra tam gdzie może więcej zarobić. Perspektywy rozwoju podobne. Ty co byś zrobił w takiej sytuacji? Firma X składa Ci ofertę pracy a firma Y daje możliwość podjęcia pracy na tym samym stanowisku ale z wyższą pensją, co wybierasz? W dzisiejszych czasach coś takiego jak przywiązanie do klubu jest rzadkością w futbolu. [/quote] Jeśli byłaby to pensja wyższa o 10% (a nie wierzę, żeby rozbiło się o więcej) to wolałbym mieszkać w Krakowie, niż w Kielcach. Poza tym nie zgadzam się - w Cracovii jest lepsza możliwość rozwoju, niż w Koronie. edit: i w tym rzecz. ja się cieszę, że tak się stało, że nie trafił do nas.
    • 3lvis

6.5K
      6.3K
    • 29.06.2010 o 22:32
      Post #710240 29.06.2010 22:32
    No ja też zdecydowanie wolałbym mieszkać w Krakowie ale może jemu to było obojętne. Tego się zapewne nie dowiemy, jak i tego o ile faktycznie więcej zaproponowała mu Korona. Co do rozwoju to biorąc pod uwagę ostatnie sezony to jest tu podobnie, na naszą korzyść przemawia znacznie lepszy stadion i to, że mamy bogatego właściciela i mimo, iż jak wszyscy widzimy nie przelewa się, to finansowo jesteśmy zabezpieczeni. Ja byłem zadowolony jak przeczytałem o jego rzekomym transferze do nas, jednak za zbawiciela go nie uważam i jakoś specjalnie nie rozpaczam widząc jego zdjęcie z koszulką Korony, jak nie on to inny (oby). Tak więc cytując Twoje słowa...krzyż na drogę Korzym.
    • izbik

7.7K
      86
    • 29.06.2010 o 22:36
      Post #710241 29.06.2010 22:36
    Panowie tak na marginesie to na Tomka bym sie nie wsciekal tak I nie wylewal na niego pomyj flustracji . Nie wiem jak sie zmienil ale on byl raczej spokojnym poukladanym chlopakiem - wiec jak spodziewam sie ,to on nie bedzie przebojowym mediatorem a tym bardziej czlowiekiem od ktorego beda zalezec Nasze transfery....Mysle , ze lepszym byl by jego ojciec.......Dlatego tak spasowal Profesorowi (sorki Tomek).
    • Miszczu2007

10.1K
      4.1K
    • 29.06.2010 o 22:52
      Post #710242 29.06.2010 22:52
    Ja mu się nie dziwię, że wybrał mocniejszy piłkarsko klub. U nas jak zwykle walka o utrzymanie do samego końca (jeśli nic się nie zmieni w sprawie transferów), a Korona to raczej drużyna środka tabeli.
    • rmszar

11.7K
      789
    • 29.06.2010 o 22:52
      Post #710243 29.06.2010 22:52
    [quote="Sebastian 1906"] gdzieś czytałem, był oficjalny artykuł, jak również temat przewijany był na forum Korony. nie chce mi się szperać aby zadowolić twoją ciekawość. być może jestem "pseudoekspertem" tak jak " większość osób w tym wątku". ale bynajmniej nie mam zajawki na przeklinanie i podważanie wszelkich postów - widocznie nic lepszego nie masz do roboty. [/quote] Ja o sytuacji finansowej Korony rozmawiałem z jej prezesem w maju, na zakończenie sezonu. Zakładam, że prezes zarządu wie nieco więcej o sytuacji w klubie, niż na forum internetowym piszą. Problemem jest, że większość z was kieruje się emocjami. Jest w tym wątku kilka osób, które mają wiedzę i rozsądek, ale ich głos ginie w lamencie płaczliwych krzykaczy. Pewnie, fajnie jest sobie ulżyć na forum, ale poczytaj sobie na spokojnie np. to, co pisze mknacylopez. Przeczytaj, pomyśl, potem jeszcze raz pomyśl, a na koniec się zastanów. A potem i tak zostaniesz klakierem pottera.
    • ORO45

129
      24
    • 29.06.2010 o 23:01
      Post #710244 29.06.2010 23:01
    Pewnie poszło o jakieś grosze jak zwykle ale widocznie trenerowi tak bardzo nie zależało skoro nie powalczyliśmy o niego,chyba że był sztywny limit.Zobaczymy jak tym razem zakończy się dla nas to okienko transferowe.
    • CracoviaNH

1K
      1
    • 29.06.2010 o 23:02
      Post #710245 29.06.2010 23:02
    Piszcie sobie co chcecie ale na dzień dzisiejszy bilans transferowy wygląda tak: ---Olszar (zamiast u nas w Ruchu) ---Jończyk (zamiast u nas w Górniku) ---Korzym (zamiast u nas w Koronie) =II= Radomski (wolny transfer) oprócz tego odeszli Ovseannikow i Tupalski (czyli zawodnicy z pierwszego składu) Jeśli nie wzmocnimy się minimum dwoma dobrymi graczami to jestesmy drugim obok Bełchatowa faworytem do spadku...
    • Khalid

20.8K
      12.9K
    • 29.06.2010 o 23:07
      Post #710246 29.06.2010 23:07
    A nadewszystko jest przerażająca dziura z pozycji "doświadczony stoper"
    • dario1981

263
      0
    • 29.06.2010 o 23:07
      Post #710247 29.06.2010 23:07
    rmszar Napisał(a): ------------------------------------------------------- > > gdzieś czytałem, był oficjalny artykuł, jak > również temat przewijany był na forum Korony. > nie chce mi się szperać aby zadowolić twoją > ciekawość. być może jestem "pseudoekspertem" > tak jak " większość osób w tym wątku". ale > bynajmniej nie mam zajawki na przeklinanie i > podważanie wszelkich postów - widocznie nic > lepszego nie masz do roboty. > > > Ja o sytuacji finansowej Korony rozmawiałem z jej > prezesem w maju, na zakończenie sezonu. > Zakładam, że prezes zarządu wie nieco więcej o > sytuacji w klubie, niż na forum internetowym > piszą. > > Problemem jest, że większość z was kieruje > się emocjami. Jest w tym wątku kilka osób, > które mają wiedzę i rozsądek, ale ich głos > ginie w lamencie płaczliwych krzykaczy. Pewnie, > fajnie jest sobie ulżyć na forum, ale poczytaj > sobie na spokojnie np. to, co pisze mknacylopez. > Przeczytaj, pomyśl, potem jeszcze raz pomyśl, a > na koniec się zastanów. > > A potem i tak zostaniesz klakierem pottera. Jakoś dziwnie wszystko wiesz, z każdym rozmawiasz.......Jesteś klakierem Jakuba?? A moze JT to Ty??
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 29.06.2010 o 23:08
      Post #710248 29.06.2010 23:08
    Tylko że poza Radomskim to były by uzupełnienia a nie wzmocnienia, a wiec narazie nie jest źle:):)
    • DSS

4.4K
      1K
    • 29.06.2010 o 23:11
      Post #710249 29.06.2010 23:11
    Co się dzieje na tym forum to nie do pomyślenia :). Wysyp wrażusiów :)
    • Diabel

14.7K
      18.4K
    • 29.06.2010 o 23:16
      Post #710250 29.06.2010 23:16
    mnie tylko wkurwila ta hustawka i dezinformacja! ja sie nie podniecam info typu "Cracovia sie interesuje XXX" ale jak widze linka do info gdzie sa wypowiedzi Jozwiaka i Rzasy o "konsensusie" a dzien pozniej goscia widze w koszulce Korony to mnie krew zalewa - bo sie zwyczajnie ucieszylem Moge sobie nadal cierpliwie czekac, tylko bez takich akcji wiecej, pierdoleni zurnalisci czy kto za to powinien dostac w pale
    • Sebastian1906KSC

1.6K
      1K
    • 29.06.2010 o 23:17
      Post #710251 29.06.2010 23:17
    rmszar Napisał(a): ------------------------------------------------------- > > gdzieś czytałem, był oficjalny artykuł, jak > również temat przewijany był na forum Korony. > nie chce mi się szperać aby zadowolić twoją > ciekawość. być może jestem "pseudoekspertem" > tak jak " większość osób w tym wątku". ale > bynajmniej nie mam zajawki na przeklinanie i > podważanie wszelkich postów - widocznie nic > lepszego nie masz do roboty. > > > Ja o sytuacji finansowej Korony rozmawiałem z jej > prezesem w maju, na zakończenie sezonu. > Zakładam, że prezes zarządu wie nieco więcej o > sytuacji w klubie, niż na forum internetowym > piszą. > > Problemem jest, że większość z was kieruje > się emocjami. Jest w tym wątku kilka osób, > które mają wiedzę i rozsądek, ale ich głos > ginie w lamencie płaczliwych krzykaczy. Pewnie, > fajnie jest sobie ulżyć na forum, ale poczytaj > sobie na spokojnie np. to, co pisze mknacylopez. > Przeczytaj, pomyśl, potem jeszcze raz pomyśl, a > na koniec się zastanów. > > A potem i tak zostaniesz klakierem pottera. A po co mam czytać to co pisze mknacylopez???co jesteś jego klakierem czy on twoim???takie masz znajomości w Koronie???to może uraczysz nas wszystkich pseudoekspertów, krzykaczy itp. swoją wiedzą???a może rozmawiałeś z prezesem Korony na czaterii dla 13-latków???skoro jesteś taki na bieżąco to proszę - masz pole do popisu. Powiedz nam czemuż to Korzym nie zaszczycił nas swoją osobą w kadrze???tylko tak konkretnie z potwierdzonymi informacjami tak jak to wymagasz od innych użytkowników forum. powiedz dlaczego to nic nie zakontraktowaliśmy poza Radomskim???dlaczego JT nie dba o dobry wizerunek i markę Cracovii??? dlaczego została podpisana taka a nie inna umowa z taką a nie inną firmą odzieżową??? no słucham....o wielki i wszechwiedzący rmszarze....uracz nas swoją wiedzą abyśmy my - pseudoeksperci, krzykacze mogli napojeni twoją wiedzą kroczyć ku chwale i prawdzie.
    • kane

98
      0
    • 29.06.2010 o 23:17
      Post #710252 29.06.2010 23:17
    Ja sie zastanawiam co teraz mysli sobie Ulatowski ktoremu zalezalo na tym transferze.Nie zdziwilbym sie jakby nucil sobie jedna z piosenek Elektrycznych Gitar :) A wielkie transfery w Cracovii to wielka sciema.Przyswojcie to a oszczedzicie sobie nerwow.
    • woojc

18
      0
    • 29.06.2010 o 23:18
      Post #710253 29.06.2010 23:18
    Jebać Rząse i Tabisza za wzorowe negocjacje chociaż i tak wiadomo, że głównym winowajcą jest Filipiak, po każdej rundzie nabieramy się na to marne pierdolenie o transferach, a przecież jest pewne, że nikt klasowy (nawet przeciętny) do nas nie przyjdzie bo: Po pierwsze tak naprawdę nie mamy kasy na transfery. Po drugie nikt nie chce grać w tak zarządzanym klubie jak Cracovia. Pozostaje nam 3 sezon walki o utrzymanie - byle nie do trzech razy sztuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
    • kludi

3.2K
      927
    • 29.06.2010 o 23:27
      Post #710254 29.06.2010 23:27
    dario1981 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Jakoś dziwnie wszystko wiesz, z każdym > rozmawiasz.......Jesteś klakierem Jakuba?? A moze > JT to Ty?? Ja myśle, że to może być jego stryj, słyszałem że JT ściąga do klubu fachoofców ze swojej rodziny. Czy wg Was powinniśmy za Korzyma zapłacić 750 -800 tys zł???

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie