cwiaraps Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> potter:
> jak widzisz jak to napisałeś nieudolność
> rząsy i tabisza to może wypiszesz się ze
> zwolenników Kubu Cracovia i zaczniesz pisać
> nazwiska albo w "" albo z DUŻEJ LITERY bo jak
> Tomek grał w Pasach to obawiam się że jeszcze
> nie byłeś nawet planowany albo miałeś cumla w
> buzi.
z 40% soczkiem :D:D:D
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
[quote=mknacylopez]
Po co nam zawodnik, który pójdzie tam, gdzie dadzą mu niewiele więcej? Robak, Korzym - krzyż na drogę...
[/quote]
A dziwisz się? Przecież tak działa się na rynku pracy. Chłopak nie jest związany emocjonalnie ani z Cracovią ani z Koroną więc gra tam gdzie może więcej zarobić. Perspektywy rozwoju podobne.
Ty co byś zrobił w takiej sytuacji? Firma X składa Ci ofertę pracy a firma Y daje możliwość podjęcia pracy na tym samym stanowisku ale z wyższą pensją, co wybierasz?
W dzisiejszych czasach coś takiego jak przywiązanie do klubu jest rzadkością w futbolu.
jeszcze się okienko nie zamkneło a wy już taki lament siejecie i to z powodu ba! Korzyma????? Jakby to był taki wielki talent to by go Legia nie sprzedała!!!!!spokojnie panowie.....
Cwiaraps na mecze chodzę od roku 1979 także daruj sobie takie bzdety o tym że jak gral Rząsa w Cracovii miałem cumla w buzi.Poprawiłem na duża literę(pisałem to w totalnej złości)na wiadomość że kolejny śmieszny klubik nas zrobił w balona ).To nie pierwszy raz tylko kolejny robią z Cracovii pośmiewisko kluby wcale nie bogatsze od nas .
To że grał w Cracovii nie daje mu alibi na dyletanctwo i nieudolność . Tak oceniam pracę duetu jakub -TOMEK
Mam nadzieje że wyciągnie z tej bolesnej lekcji Rząsa właściwe wnioski i z czasem nie bedą nas robić w h....
kluby typu ksg.Bo na razie pracuje Tomek na łatkę z bohatera (jako zawodnik) do zera jako dyrektor.
Efekty pracy są żenujące (a bynajmniej nie pracuje miesiąc )tylko długo .To jego drugie okienko transferowe .
[quote] Cytat
mknacylopez
Po co nam zawodnik, który pójdzie tam, gdzie dadzą mu niewiele więcej? Robak, Korzym - krzyż na drogę...
A dziwisz się? Przecież tak działa się na rynku pracy. Chłopak nie jest związany emocjonalnie ani z Cracovią ani z Koroną więc gra tam gdzie może więcej zarobić. Perspektywy rozwoju podobne.
Ty co byś zrobił w takiej sytuacji? Firma X składa Ci ofertę pracy a firma Y daje możliwość podjęcia pracy na tym samym stanowisku ale z wyższą pensją, co wybierasz?
W dzisiejszych czasach coś takiego jak przywiązanie do klubu jest rzadkością w futbolu. [/quote]
Jeśli byłaby to pensja wyższa o 10% (a nie wierzę, żeby rozbiło się o więcej) to wolałbym mieszkać w Krakowie, niż w Kielcach. Poza tym nie zgadzam się - w Cracovii jest lepsza możliwość rozwoju, niż w Koronie.
edit: i w tym rzecz. ja się cieszę, że tak się stało, że nie trafił do nas.
No ja też zdecydowanie wolałbym mieszkać w Krakowie ale może jemu to było obojętne. Tego się zapewne nie dowiemy, jak i tego o ile faktycznie więcej zaproponowała mu Korona.
Co do rozwoju to biorąc pod uwagę ostatnie sezony to jest tu podobnie, na naszą korzyść przemawia znacznie lepszy stadion i to, że mamy bogatego właściciela i mimo, iż jak wszyscy widzimy nie przelewa się, to finansowo jesteśmy zabezpieczeni.
Ja byłem zadowolony jak przeczytałem o jego rzekomym transferze do nas, jednak za zbawiciela go nie uważam i jakoś specjalnie nie rozpaczam widząc jego zdjęcie z koszulką Korony, jak nie on to inny (oby). Tak więc cytując Twoje słowa...krzyż na drogę Korzym.
Panowie tak na marginesie to na Tomka bym sie nie wsciekal tak I nie wylewal na niego pomyj flustracji . Nie wiem jak sie zmienil ale on byl raczej spokojnym poukladanym chlopakiem - wiec jak spodziewam sie ,to on nie bedzie przebojowym mediatorem a tym bardziej czlowiekiem od ktorego beda zalezec Nasze transfery....Mysle , ze lepszym byl by jego ojciec.......Dlatego tak spasowal Profesorowi (sorki Tomek).
Ja mu się nie dziwię, że wybrał mocniejszy piłkarsko klub. U nas jak zwykle walka o utrzymanie do samego końca (jeśli nic się nie zmieni w sprawie transferów), a Korona to raczej drużyna środka tabeli.
[quote="Sebastian 1906"]
gdzieś czytałem, był oficjalny artykuł, jak również temat przewijany był na forum Korony. nie chce mi się szperać aby zadowolić twoją ciekawość. być może jestem "pseudoekspertem" tak jak " większość osób w tym wątku". ale bynajmniej nie mam zajawki na przeklinanie i podważanie wszelkich postów - widocznie nic lepszego nie masz do roboty.
[/quote]
Ja o sytuacji finansowej Korony rozmawiałem z jej prezesem w maju, na zakończenie sezonu. Zakładam, że prezes zarządu wie nieco więcej o sytuacji w klubie, niż na forum internetowym piszą.
Problemem jest, że większość z was kieruje się emocjami. Jest w tym wątku kilka osób, które mają wiedzę i rozsądek, ale ich głos ginie w lamencie płaczliwych krzykaczy. Pewnie, fajnie jest sobie ulżyć na forum, ale poczytaj sobie na spokojnie np. to, co pisze mknacylopez. Przeczytaj, pomyśl, potem jeszcze raz pomyśl, a na koniec się zastanów.
A potem i tak zostaniesz klakierem pottera.
Pewnie poszło o jakieś grosze jak zwykle ale widocznie trenerowi tak bardzo nie zależało skoro nie powalczyliśmy o niego,chyba że był sztywny limit.Zobaczymy jak tym razem zakończy się dla nas to okienko transferowe.
Piszcie sobie co chcecie ale na dzień dzisiejszy bilans transferowy wygląda tak:
---Olszar (zamiast u nas w Ruchu)
---Jończyk (zamiast u nas w Górniku)
---Korzym (zamiast u nas w Koronie)
=II= Radomski (wolny transfer)
oprócz tego odeszli Ovseannikow i Tupalski (czyli zawodnicy z pierwszego składu)
Jeśli nie wzmocnimy się minimum dwoma dobrymi graczami to jestesmy drugim obok Bełchatowa faworytem do spadku...
A nadewszystko jest przerażająca dziura z pozycji "doświadczony stoper"
rmszar Napisał(a):
> > gdzieś czytałem, był oficjalny artykuł, jak
> również temat przewijany był na forum Korony.
> nie chce mi się szperać aby zadowolić twoją
> ciekawość. być może jestem "pseudoekspertem"
> tak jak " większość osób w tym wątku". ale
> bynajmniej nie mam zajawki na przeklinanie i
> podważanie wszelkich postów - widocznie nic
> lepszego nie masz do roboty.
>
>
> Ja o sytuacji finansowej Korony rozmawiałem z jej
> prezesem w maju, na zakończenie sezonu.
> Zakładam, że prezes zarządu wie nieco więcej o
> sytuacji w klubie, niż na forum internetowym
> piszą.
>
> Problemem jest, że większość z was kieruje
> się emocjami. Jest w tym wątku kilka osób,
> które mają wiedzę i rozsądek, ale ich głos
> ginie w lamencie płaczliwych krzykaczy. Pewnie,
> fajnie jest sobie ulżyć na forum, ale poczytaj
> sobie na spokojnie np. to, co pisze mknacylopez.
> Przeczytaj, pomyśl, potem jeszcze raz pomyśl, a
> na koniec się zastanów.
>
> A potem i tak zostaniesz klakierem pottera.
Jakoś dziwnie wszystko wiesz, z każdym rozmawiasz.......Jesteś klakierem Jakuba?? A moze JT to Ty??
Tylko że poza Radomskim to były by uzupełnienia a nie wzmocnienia, a wiec narazie nie jest źle:):)
Co się dzieje na tym forum to nie do pomyślenia :). Wysyp wrażusiów :)
mnie tylko wkurwila ta hustawka i dezinformacja!
ja sie nie podniecam info typu "Cracovia sie interesuje XXX" ale jak widze linka do info gdzie sa wypowiedzi Jozwiaka i Rzasy o "konsensusie" a dzien pozniej goscia widze w koszulce Korony to mnie krew zalewa - bo sie zwyczajnie ucieszylem
Moge sobie nadal cierpliwie czekac, tylko bez takich akcji wiecej, pierdoleni zurnalisci czy kto za to powinien dostac w pale
rmszar Napisał(a):
> > gdzieś czytałem, był oficjalny artykuł, jak
> również temat przewijany był na forum Korony.
> nie chce mi się szperać aby zadowolić twoją
> ciekawość. być może jestem "pseudoekspertem"
> tak jak " większość osób w tym wątku". ale
> bynajmniej nie mam zajawki na przeklinanie i
> podważanie wszelkich postów - widocznie nic
> lepszego nie masz do roboty.
>
>
> Ja o sytuacji finansowej Korony rozmawiałem z jej
> prezesem w maju, na zakończenie sezonu.
> Zakładam, że prezes zarządu wie nieco więcej o
> sytuacji w klubie, niż na forum internetowym
> piszą.
>
> Problemem jest, że większość z was kieruje
> się emocjami. Jest w tym wątku kilka osób,
> które mają wiedzę i rozsądek, ale ich głos
> ginie w lamencie płaczliwych krzykaczy. Pewnie,
> fajnie jest sobie ulżyć na forum, ale poczytaj
> sobie na spokojnie np. to, co pisze mknacylopez.
> Przeczytaj, pomyśl, potem jeszcze raz pomyśl, a
> na koniec się zastanów.
>
> A potem i tak zostaniesz klakierem pottera.
A po co mam czytać to co pisze mknacylopez???co jesteś jego klakierem czy on twoim???takie masz znajomości w Koronie???to może uraczysz nas wszystkich pseudoekspertów, krzykaczy itp. swoją wiedzą???a może rozmawiałeś z prezesem Korony na czaterii dla 13-latków???skoro jesteś taki na bieżąco to proszę - masz pole do popisu. Powiedz nam czemuż to Korzym nie zaszczycił nas swoją osobą w kadrze???tylko tak konkretnie z potwierdzonymi informacjami tak jak to wymagasz od innych użytkowników forum. powiedz dlaczego to nic nie zakontraktowaliśmy poza Radomskim???dlaczego JT nie dba o dobry wizerunek i markę Cracovii??? dlaczego została podpisana taka a nie inna umowa z taką a nie inną firmą odzieżową??? no słucham....o wielki i wszechwiedzący rmszarze....uracz nas swoją wiedzą abyśmy my - pseudoeksperci, krzykacze mogli napojeni twoją wiedzą kroczyć ku chwale i prawdzie.
Ja sie zastanawiam co teraz mysli sobie Ulatowski ktoremu zalezalo na tym transferze.Nie zdziwilbym sie jakby nucil sobie jedna z piosenek Elektrycznych Gitar :)
A wielkie transfery w Cracovii to wielka sciema.Przyswojcie to a oszczedzicie sobie nerwow.
Jebać Rząse i Tabisza za wzorowe negocjacje chociaż i tak wiadomo, że głównym winowajcą jest Filipiak, po każdej rundzie nabieramy się na to marne pierdolenie o transferach, a przecież jest pewne, że nikt klasowy (nawet przeciętny) do nas nie przyjdzie bo:
Po pierwsze tak naprawdę nie mamy kasy na transfery.
Po drugie nikt nie chce grać w tak zarządzanym klubie jak Cracovia.
Pozostaje nam 3 sezon walki o utrzymanie - byle nie do trzech razy sztuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
dario1981 Napisał(a):
> Jakoś dziwnie wszystko wiesz, z każdym
> rozmawiasz.......Jesteś klakierem Jakuba?? A moze
> JT to Ty??
Ja myśle, że to może być jego stryj, słyszałem że JT ściąga do klubu fachoofców ze swojej rodziny.
Czy wg Was powinniśmy za Korzyma zapłacić 750 -800 tys zł???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)