Kumbev -to żadne wzmocnienie.On jest słabszy od tych co mamy i od tego co sie pozbylismy czyli Tupalskiego.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
I bardzo dobrze że nie wzielismy tego smiesznego Jończyka , jakby nie trenerek w Sandecji to by w ogole nie gral bo z tego co wiem to traktowal go jak syna i ewidentnie forował . Nie potrzebny nam gwiazdorek ktory jak gra w gtsie to caluje jego herb a potem przychodzi do nas i bedzie sie pucował do Cracovii i pierdolił bery ze zawsze marzył o grze w koszulce w Pasy , nie chce zebysmy mieli drugiego Małeckiego ktorego przywiezli na taczkach do Krakowa a on sie wozi i robi na wielkiego pieska ! ! ! Zreszta uwazam ze taki Mateusz Jeleń nie jest od jonczyka wcale słabszy tylko trzeba dać mu szanse ! poza tym wszystko zalezy od Ulatowskiego i jego wizji gry , on najlepiej wie jakich zawodnikow potrzebuje i pewnie takich sobie sprowadzi , watpie zeby to byly wielkie nazwiska ale wazne zeby prezentowali soba dobry poziom i zapewnili nam miejsce w srodku tabeli bo na wiecej raczej nie ma szans :/
http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/?p=1801 własnie jest na żywo konferencja z prezentacji radomskiego pod tym linkiem
Ja proponuje kupić jakiegoś reprezentanta Francji,
po tym co pokazują to cena za nich spadnie dość drastycznie :D
[quote]Robben Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I bardzo dobrze że nie wzielismy tego smiesznego
> Jończyka , jakby nie trenerek w Sandecji to by w
> ogole nie gral bo z tego co wiem to traktowal go
> jak syna i ewidentnie forował .[/quote]
Jonczyk u nas grał, bo był dobry, a nie dlatego że Wójtowicz dał mu za darmo miejsce w składzie. Ciekaw jestem w ilu meczach go widziałeś, że coś takiego piszesz. Nie mówiąc już o całowaniu herbu Wisły, daj spokój. No chyba, że piszesz to w ramach grupowej terapii - Jonczyk był beznadziejny, a w dodatku wiślacki pies, więc dobrze że do nas nie przyszedł.
Osobiście żałuję, że nie będzie grał w Cracovii.
taaa zgadzam sie z kolegą wyżej :) Za długo to trwało... Górnik zgłosił sie wcześniej z ofertą i tyle ... Może go zobaczymy na boiskach ekstraklasy w przyszłym sezonie...
Już po konferencji z Radomskim. Będzie grał z numerem 6 :)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bartosz-salamon/leistungsdaten/spieler_71019.html ciekawe czy chiałby wrócić do polski
Radomski jest! Dla mnie to wielki plus, ponieważ potrzebny nam ktoś z doświadczeniem i on spełnia to założenie. Teraz tylko młody szybki napastnik - Ja stawiam na Sadloka, ale widzę, że parę osób nie darzy go tutaj zbytnią sympatią. Jestem ciekaw czy zarząd Cracovii sprawi nam jakąś miłą niespodziankę :)
Młody szybki napastnik to raczej sobiech a nie sadlok ;)
nom.. błysnął akurat jeden sezon w pierwszej lidze, zobaczymy co pokaże w gorniku.
wchodze 2 nowe tematy na forum wiedzialem ze Radomski podpisze ale mysle ze drugi temat to drugi pilkarz niespodzianka a tu jakis pieprzony debit i po marzeniach
no ale Radomskiego trzeba nauczyc zeby do nas juz nie przychodzil w koszulce Anty Jude ;)
Radomski jest... Ok :) Ale szczerze liczyłem na więcej..
Opinia z dzisiejszego treningu Radomski to zajebiste wzmocnienie !!!TYLKO PASY!!!
Panowie dajcie już spokój z tym Jonczykiem. Jeżeli faktycznie się sprawdzi w Górniku to będziemy mogli do tego wracać i sobie w brodę pluć, na razie jest na dokładnie tym samym poziomie co Kaszuba, Kostrubała, Kaliciak i wielu innych a dużo niżej niż Klich czy Suvorov.
Mamy nareszcie to czego nam brakowało, mocnego doświadczonego def. pomocnika i mam nadzieję, prawdziwego lidera na boisku i poza nim.
ten serb co z nami trenuje przeszedł testy wydajnościowe ?
lista życzeń ? Moja to Kalu Uche - z GTSu zbiegł z niewoli (urwał się z łańcucha) ;), gole strzela . 100% kandydatura na napastnika w Pasach :)
Zubereg może mieć tylko wątpliwości, co do odcienia skóry - będziemy mówić, że opalony zbyt mocną lampą w solarium ;)
Dodam jeszcze, że za około 60 minut będzie już wolny ;)
Właśnie niejaki Martin Palermo strzelił Grekom na mundialu. [b]Lat 36[/b], napastnik reprezentacji Argentyny i Boca Juniors. To tak z pozdrowieniami dla tych, którzy mają jakieś 'ale' w związku z wiekiem naszego nowego środkowego pomocnika.
znaj miarę....
Palermo wsławił się kiedyś 3 niewykorzystanymi karnymi w jednym meczu, co do dzisiaj jest nieoficjalnym rekordem świata:D To też pokazuje, że spektakularny klops nie przekreśla zawodnika, zwłaszcza jeśli ten ma dobrych kumpli:). Podobnie zresztą jak dobrego stopera nie przekreśla fakt, że jego drużyna spada do niższej ligi (czy nasz Serb jest słabszy od Glika? bo jeśli jest słabszy od Grzesiaka, to wszystko jasne...)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)