potter i Ty sie dziwisz ze nie ma wzmocnien? skoro dla Ciebie Mido jest "kukulczym gniazdem" i wzmocnieniem w cudyslowiu to kogo my bysmy mieli kupic Messiego? czy za niski? Ronaldo? za bardzo gwiazdorzy, Drogbe? za czarny.
pobudka
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Drumlak i Mido to inna kwestia. Drumlak to cwaniaczek, a Mido narwaniec - 2 zupelnie inne charaktery. Oczywiscie, ze byloby ze wgledow zarowno marketingowych jak i pilkarskich bardzo, bardzo dobrze gdyby pilkarz tej klasy do nas przyszedl (ulatwiloby to sciagniecie np. z balkanow itp zawodnikow, ktorzy chcieliby dogrywac mu pileczki bo jakby nie mial nasrane to przeciez malo kto o nim nie slyszal i jego talent do pilki niezaleznie od charakteru jest nieodzowny) Ale jego przyjscie do nas jest zupelnie nierealne! Nie ma co sie nawet rozpisywac. Tej samej klasy gadka jak ta, ze Nigel namowil murzyna z Aston Villi zeby niby u nas gral...
Spytajcie kogoś na ulicy, czy wie kim jest Mido :)
wiadomo ze to SF i to wielkie ale jak mozna napisac ze by sie nei chcialo gracza takiego pokroju? dont an-der-stand
Kuwa o czym ta dyskusja? Wiadomo ,ze te "gwiazdy" Nas nie zasila a cieszmy sie tym ,ze moze Jonczyk z Sandecji Cracovie zasili! Jest bryndza , jest sezon "ogorkowy i rozumie te dywagacje ale- miejmy nadzieje ,ze chlopak ma co najmniej talent innego Sadeczanina -ktory zostal sprzedany na wschod a gra na zachodzie !
Santo a ty dalej swoje .Mido zwiedził 11 klubów i w każdym z nich był ,,kukulczym jajem i siał ferment''
Myślisz że u nas było by inaczej?Nie zastanowił cię fakt że szukają takiej ,,gwieździe Mido ''klubu w Polsce.
Grał przecież w wielu dobrych zachodnich klubach i w zasadzie w każdym zostawiał za sobą spaloną ziemię.
Na zachodzie wiedzą co jest wart bo nikt nie się kwapi się by go zatrudnić .
Potterze wez sobie przegladnij ile bramek Mido strzelał w swojej karierze i w jakich klubach. jezeli jestes tak zorientowany to powinienes wiedziec. ostatnie 2 moze 3 sezony to dla niego gorszy okres.
czy mnie zastanawia dlaczego? ano dlatego ze Polska przestaje byc krajem zasciankowym bo mowi sie duzo o organizacji Euro w naszym kraju o rozbudowie infrastruktury stadionow i wszystkiego w okolo, w Poznaniu buduje sie mocna druzyna, mistrz Polski, ktory ma aspiracje by wejsc do Ligi Mistrzów, czy znasz w tej chwili lepsze miejsce dla zawodnika tego pokroju ktory chce odnalesc swoja forme by sie odbudowac w slabej lidze i ewentualnie pokazac w europejskich pucharach?
poco bijesz piane na sile
Na 99 procent Sadlok jest w Cracovi , ma dojechać kilku Niemców z tsv na testy info w 100% pewne.
Menagerem Sadloka jest Kołakowski który jest kuzynem Rząsy
Sadlok na 99% w Cracovii, info w 100% pewne...już do tego pasowałby się przyczepić, o reszcie nie wspomnę.
Co do Mido, to zgadzam się z Santo. Gdyby, którykolwiek polski klub miałby szansę sprowadzić tej klasy zawodnika, i to za darmo (nie licząc sporej gaży) to byłby to najlepszy transfer w historii ekstraklasy. I to nie tylko pod względem marketingowym.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czyli generalnie przez jakies dyrdymały i
> domysły nie chcielibyscie zeby w Cracovii grał
> zawodnik z dajmy na to, zeby nie przesadzac z
> liczbami, z pierwszej setki topowych napastników
> na świecie?
nie wiem, jak tam w kategorii napastników, ale ogólnie w rankingu Castrola, robionym dla 5 najważniejszych europejskich lig, pan Mido zajmuje zaszczytne 1843. miejsce (czyli jedno z ostatnich chyba). A dla porównania taki Ireneusz Jeleń jest na 173.
darowałbym sobie ekscytację tym chłopkiem.
http://www.castrolfootball.com/rankings/rankings/?search=mido&submit.x=0&submit.y=0#searchform
Wracajac do Mido fakt kolego santo że sporo bramek strzelił .Ale że wylatywał na zbity pysk z każdego klubu to też fakt.
Jego umiejetności piłkarskie i możliwości przerastają polska ligę.Ale mimo to nie warto by bylo go mieć ,bo osobiście nie wierzę że jak w 11 klubach narobił dziadostwa to w tym 12 byłby grzeczny jak baranek.
Co do tego Sadloka to nie wydaje mi się że u nas zagra .Nie szczekał by że chce do gts na lewo i prawo.
Dla mnie to piłkarz przepłacony i uważam że można kase wydać lepiej (tzn kupić taniej lepszego zagranicznego zawodnika)
Santo, potter dajcie już sobie spokój z przekomarzaniem się wzajemnie na temat Mido bo się kompromitujecie, rozwiewacie temat który na tę chwilę dla nas jest nierealny i wręcz śmieszny, bo piłkarz ujmując mu czy nie niestety przewyższa umiejętnościami nasze Polskie "ligowe gwiazdki" i jest to sprawa całkowicie nierealna - lepiej porozmawiać o transferach realnych a nie oscylować w krainie fantazji.
marek ksc w_ka Napisał(a):
> Na 99 procent Sadlok jest w Cracovi , ma dojechać
> kilku Niemców z tsv na testy info w 100% pewne.
> Menagerem Sadloka jest Kołakowski który jest
> kuzynem Rząsy
Marek:
po pierwsze na 99% to mogę powiedzieć że Messi jest w Cracovii....
po drugie dla mnie wiadomości wyssane z palca... podaj źródło....
po trzecie wczoraj był ciekawy wywiad w sporcie śląskim gdzie ruch jasno przedstawił swoje plany transferowe...
Jositick kiedyś Mido to było nazwisko na polska ligę nierealne .Teraz jest jak najbardziej realne bo w Polsce ma czystą kartę ,a na zachodzie jest zgniłym jajem od którego kluby trzymają się z daleka.
Ja już widzę wspołpracę Mido z jakubem wprost ,,wzorcową''!
O żródło kolegę marka nie pytaj bo ,,wie ale nie powie''.Pewnie pod tym nickiem kryje się JEDEN Z PREZESÓW .
wydaje mi się, że najodpowiedniejszym tematem do poważnych dyskusji pt. "Mido - tak czy nie?" byłby ten wątek: http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1177360,page=1
ludzie! jakiś dziennikarzyna pierdnął, a wy się ekscytujecie. ręce opadają.
A po czwarte, menadżerem Sadloka jest Osuch a nie Kołakowski :)
zac Napisał(a):
> A po czwarte, menadżerem Sadloka jest Osuch a nie
> Kołakowski :)
no i pozamiatane :D
JOISTICK Napisał(a):
> zac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A po czwarte, menadżerem Sadloka jest Osuch a
> nie
> > Kołakowski :)
>
>
> no i pozamiatane :D
wysłaliśmy fax na zły numer...
No to Marek jest spalony na forum :D
Wojciechowski bliżej Cracovii http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/?p=1573 coś takiego znalzłem robiąc dzisiejszy przegląd neta
marek ksc w_ka Napisał(a):
> Na 99 procent Sadlok jest w Cracovi , ma dojechać
> kilku Niemców z tsv na testy info w 100% pewne.
> Menagerem Sadloka jest Kołakowski który jest
> kuzynem Rząsy
Ja proponuję banana dla takiego patafiana.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)