Sobota to ofensywny pomocnik, tak teoretycznie.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sobota to ofensywny pomocnik, tak teoretycznie.
No taki podwieszony napastik, typowa szybka dycha gracz, ktory powinien miec swobode.
zesrani a nie podnieceni, widzę tu wręcz przeciwnie brak jakichkolwiek perspektyw i działań, które mogłyby napawać optymizmem.
Niestety nie ma szans z Janukiewiczem. Dopiero kontrakt podpisal nowy.
Niestety nie ma szans z Janukiewiczem. Dopiero kontrakt podpisal nowy.
może chcą tylko podbić cenę
quresma77PASY Napisał(a):
> Sosin rozwiązał kontrakt z kavalą... ;)
Śmiej się, śmiej, a na jesieni możesz go w derbach zobaczyć :P
Mam nadzieje że to plotka z tym odejściem Matusiaka... swoje gole musi jeszcze strzelić dla Cracovii, nie ma lekko...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/cracovia-dostala-zielone-swiatlo,1,3236535,wiadomosc.html
[i]Wiadomo już, że do Krakowa nie trafi napastnik Piasta Gliwice Sebastian Olszar.
- Mamy Ślusarskiego i Matusiaka, dwóch doświadczonych atakujących - wyjaśnił krótko trener Rafał Ulatowski.[/i]
Więc drogą dedukcji odpada jeden z wymienianych... Serwis 90minut.pl podaję, że Łukasz Tupalski ma się rozstać z Cracovią, lecz nie wiadomo gdzie miałby się wynieść spod Wawelu.
Ten Sobota wygląda na kogoś, kto mógłby poprzez grę u nas się gdzieś wybić. Ciekaw jestem gdzie szperają Rząsa z Ulatowskim i kogo by widzieli u nas, bo jak dla mnie to dość już panów powyżej 29 wiosen.
Jeżeli Rząsa w wywiadzie mówi, że nie mają zamiaru uprawiać "partyzantki" - a otrzymali "zielone światło" od Filipiaka - to powinni w końcu uchylić rąbek tajemnicy odnośnie zawodników którymi są zainteresowani...
A propos [b]Cetnarskiego[/b]:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/mloda-gwiazda-chce-wyjechac-z-polski,1,3236563,wiadomosc.html
[i]W grę wchodzi też gra w Polsce. O Cetnarskiego bardzo zabiega Zagłębie Lubin, oficjalną ofertę do klubu złożył także Śląsk Wrocław. Przewija się również temat gry w Polonii Warszawa. Sam piłkarz deklaruje jednak, że wolałby wyjechać za granicę.[/i]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/cracovia-dostala-zielone-swiatlo,1,3236535,wiadomosc.html
"Wiadomo już, że do Krakowa [b]nie[/b] trafi napastnik Piasta Gliwice Sebastian Olszar. - Mamy Ślusarskiego i Matusiaka, dwóch doświadczonych atakujących - wyjaśnił krótko trener Ulatowski."
To tyle w tym temacie, jak sądzę.
I kamień z serca.
QBAQ a niby po co mają mówić w mediach kogo chcą a kogo nie? Żeby inne kluby zaczęły cenę podbijać?
Takie działanie jest zupełnie bez sensu. Jeżeli faktycznie mają zawodników, którymi się interesują i faktycznie o nich zabiegają to lepiej niech się to odbywa w ciszy. Mam nadzieję, że jeszcze nas zaskoczą.
I panowie, nie narzekajcie, że śpimy a konkurencja się wzmacnia. Przecież poza Warszawskimi klubami i nami nikt jeszcze nie sprowadził żadnego zawodnika.
I bardzo dobra wiadomość z Olszarem. Ślusarski i Matusiak są o klasę lepsi a lepiej, żeby byli zmieniani przez młodych.
I bardzo dobrze. Ja caly czas licze na Matusiaka. Watpie zeby Ulatowski wystawiał go osamotnionego na szpicy. Napewno bedziemy grali bardziej do przodu i jestem przekonany ze po dobrze przepracowanym okresie przygotowawczym Matusiak jest gosciem ktory te 10 bramek bedzie gwarantowal.
3lvis Napisał(a):
> I panowie, nie narzekajcie, że śpimy a
> konkurencja się wzmacnia. Przecież poza
> Warszawskimi klubami i nami nikt jeszcze nie
> sprowadził żadnego zawodnika.
i właśnie to miałem napisać że de facto tylko Warszawka dokonała prawdziwych wzmocnień no i Niedzielan w Koronie to też jest coś. A reszta cienizna jak na tę chwilę...
pasiak12, Khalid
Co do Sapeli, ja uważam iz jest on o klasę lepszy od Cabaja. A to że grał w lepszym klubie?
Pawełek też przeszedł z Ody do gwardii ale chyba w gwardii więcej puszczał;), podobna sytuacja z Kasprzikiem. Kasprzik lepiej bronił w Piaście niż w Lechu.
Dlatego ja jestem za Sapelą..
Rozchwytywani są piłkarze rewelacji I ligi, Sandecji Nowy Sącz. Niebiescy na oku mają lewego obrońcę, Petara Borovicanina, oraz wszechstronnego pomocnika, Macieja Bębenka.
Na celowniku Ruchu nadal jest Aleksander Kwiek, który przeszedł już w Chorzowie badania medyczne. Tymczasem nowego kontraktu z Ruchem nie podpisał jak dotąd Grzegorz Baran - informuje portal "niebiescy.pl".
My chyba nie traktujemy poważnie Sandecji, Nigdy, jak pamiętam, nie doszło do ruchów transferowych na linii Sącz-KSC. Inni mają do nich więcej zaufania?
Petar dobry gosc pamietam go jak ganial w zabierzowie ale jako boczny obronca calkiem calkiem pomysl
Zubereg to już od Sapeli lepiej żeby wzięli Pilarza i wszyscy będą zadowoleni...
Nie wezma pilarza ani sapeli i temat tych dwoch GK powinnien byc juz skonczony
Borovicanin jest ofensywnie usposobionym lewym obrońcom. Dobry sezon w jego wykonaniu, z tego co kojarzę jego żona pochodzi z Krakowa.
Bębenek to także klasa sama w sobie, tutaj jego ostatnia bramka w meczu z Gieksą - http://www.gieksa-tv.pl/bramka-w-meczu-gks-katowice-sandecja-nowy-s%C4%85cz.html
Mam nadzieję, że obaj jednak zostaną w Sandecji ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)