Sosin rozwiązał kontrakt z kavalą... ;)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Skoro Radek odchodzi to można by sprowadzić np. Filipa Ivanowskiego ( koniec kontraktu)..umie grac, wykończyć akcję, w dryblowaniu tez dobry....Głównie to jego bramki dały Polonii w zeszłym roku możliwość gry w eliminacjach Pucharu UEFA.
Nie wiadomo czy odchodzi.
Jezeli dobremu zawodnikowi kończy sie kontrakt, a jest szansa go wziąć bez sumy odstępnego ( jak w przypadku Radomskiego), to tylko się cieszyć. Nie wiem z czym niektórzy maja problem? Ze nie kosztował trylion zylionów euro? Nie rozumiem takiego myślenia. Ciekawe czy np. kibice Evertonu też płaczą na tamtejszym forum, że za Muchę nie muszą płacić grubej kasy a ich klub nic nie robi w transferach. Dziwne myślenie, którego nie pojmuję. Radomski, to nie jest jakiś odpad i byle grajek, którego nikt nie chce. Wielkie brawa dla Rząsy za pomysł i wykonanie.
yhym... Bueno może co? jest dobry ale on tam nie miał w Odrze z kim grać a teraz pewnie bedzie chętny by dalej grać w ekstraklasie...
Ivanowski tez jest "za darmola" a według mnie byłby lepszym napadziorem u nas niż jakiś Olszar....
Mellechowicz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jezeli dobremu zawodnikowi kończy sie kontrakt, a
> jest szansa go wziąć bez sumy odstępnego ( jak
> w przypadku Radomskiego), to tylko się cieszyć.
> Nie wiem z czym niektórzy maja problem? Ze nie
> kosztował trylion zylionów euro? Nie rozumiem
> takiego myślenia. Ciekawe czy np. kibice
> Evertonu też płaczą na tamtejszym forum, że za
> Muchę nie muszą płacić grubej kasy a ich klub
> nic nie robi w transferach. Dziwne myślenie,
> którego nie pojmuję. Radomski, to nie jest
> jakiś odpad i byle grajek, którego nikt nie
> chce. Wielkie brawa dla Rząsy za pomysł i
> wykonanie.
otóż to.
A co myślicie jakby ściągnąć do Cracovii Adriana Sikorę?
To by było coś :P
no ciekawe ciekawe... W groclinie wymiatał :) szybki, ale wątpie w takie coś. Ale to co my tu piszemy to se tak możemy pisać Oni (ulatowski i rząsa) już pewnie mają juz jakieś plany, pomysły na piłkarzy. a My se tu możemy pisać "a co by było jak by było" Możemy tylko patrzyć dzień w dzień na główną czy sie coś pojawia i czekać tylko kogo ściągną... Bo tym co my tu piszemy to i tak nic nie zmienimy. :)
Własnie tak zauważyłem, że na głównej nie było żadnej info o tym, że Ulatowski został trenerem i Radomski nowym zawodnikiem....Poza tym według mnie na tle innych drużyn jak Polonia narazie nasza polityka transferowa wygląda troche biednie....żeby przypadkiem nie wyszło z tego to samo co w zeszłym roku i kilka lat wcześniej....
EDIT: Sorki mój błąd było o panu Rafale a rzeczywiście o panu Radomskim nie mogło jeszcze byc;)
Jak to nie było ???? Było przeciez co ty wojti gadasz .... a o Radomskim nie ma jeszcze infa bo tak naprawde on nie jest jeszcze naszym zawodnikiem
DOOOKŁADNIE.... Narazie to jest pewne że on bedzie naszym zawodnikiem, a narazie to leży na karaibach czy gdzie on to tam jest... kontrakt podpisze dopiero po przyjeździe.. także tak jak mówie możemy tylko czekać i patrzeć a pisać to se możemy że messi nawet przyjdzie..
Ciekaw jestem czy naprawde kogoś na te bałkany wysłali ;) no i tak jak mówił rząsa ze oni juz tam mają jakąs liste z nazwiskami i maja plany. Chciałbym zobaczyć te nazwiska :)
Racja racja dobrze prawicie. Mój błąd:)
spokoo ;)
Zostawic Matusiaka conajmniej do zimy! Jak wkoncu nie wypali to nara. Ale pamietajmy, ze chlop jest po ciezkiej depresji, a ostatni sezon humoru mu raczej nie poprawil. U Nas tez za duzego wsparcia nie mial. Ula sie chwali, ze umie gadac z pilkarzami to zobaczymy czy trafi do Radka. Tak czy inaczej oddawanie pilkarza przed 30, ktory ma na koncie mecze w reprezentacji za fryty byloby karygodne.
Co do Polonii to pochodze do Ich ofensywy transeforej sceptycznie, bo swiatowy futbol nie raz nam pokazal, ze kupowanie czego sie da - nawet renomowanych, drogich pilkarzy lubi nie isc w parze z sukcesem sportowym. Chociaz oczywiscie zycze Polonistom wszystkiego naj.
A Olszar to byl dobry, ale w football managerze 2007 - sabo nie idz ta droga.
Dudzic biega jakby miał jaja zwiazane . Mozemy sobie z sekcji lekkoatletycznej wziąść jakiegos sprintera bo tez jest szybki ale co z tego ? Ludzie popatrzcie na jego statystyki w lidze . 2 bramki strzelil w 50 meczach , sory ale rozlicza sie napastnika z goli a nie z tego czy jest szybki czy nie . Juz wole Kaszube niz Dudzica . Chłopak przynajmniej reprezentuje jakies umiejetnosci techniczne i taktyczne , Dudzic jest szybszy niz wiatr ale to nic ne wnosi do gry zespolu , drzewo by postawili w polu karnym i tez by sie odbilo dwa razy i wpadlo ! Jak chcemy cos zaczac grac i nie myslec o utrzymaniu poraz kolejny to potrzebujemy chlopakow ktorzy bede zapierdalac i zostawiac serce na boisku . Ja bym dał szanse Kosturbale w sparingach i zobaczylbym jakby sie spisywal , trojka w srodku sprobowac zagrac z defensywnie ustawionym Radomskim i Kostek i Klich przed nim , moze ta mieszanka mlodosci z rutyna by cos przyniosla ;) obydwaj mlodzi umieja grac pilka i mysle ze mogliby sie dobrze rozumiec . Bueno do ataku bo jest dobrym kotem a u nas mialby z kim pograc !
SzczurPL wg mnie bylby to bardzo dobry ruch.
Pamietajac jego gre w Groclinie mysle ze by i u nas zdobywal minimum po 10 bramek w sezonie.
Mysle ze Sikora na TAK ale mysle ze poza naszym zasiegiem.....
No Bartek dobra glowa, Sikora dobra stopa fajnie by sie uzupelniali... ale mozna pomarzyc.
Tylko wg 90minut Sikora od pół roku bez klubu, forme może mieć jak chiński Dong...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)