Myśle ze powinniśmy cisnąć przedewszystkim na sadloka, cetnarskiego i nowaka, i radomskiego ale to juz ponoć uzgodnione. Z tym Olszarem to nie wiem czy to by był dobry pomysł, bardziej klasowego napastnika bym wolał. Myśle ze kres Arka i tupalskiego nadszedł końca. To co pisza z tym smolińskim mnie dziwi, ciekaw jestem czy autentycznie jest jakieś zainteresowanie i rozmowy bo na tym 90 minut to dużo rzeczy piszą ale mało sie często dzieje...
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/wielki-powrot-do-ekstraklasy-bylego-kadrowicza,1,3234058,wiadomosc.html
http://futbolnet.pl/polska/ekstraklasa
no to już myśle że to jest pewne że on bedzię nasz...
Czemu? To jest wciaz jedna i ta sama informacja, powtarzana przez nastepne serwisy internetowe. Poki co to tylko plotka medialna.
Olszar to chyba nie zawodnik, który podniósłby znacząco ofensywną siłę naszego zespołu, ot takie uzupełnienie składu. Co prawda miał pare dobry występów ale w przeciągu całego sezonu przeciętnie, Smoliński to już w ogóle. Nie wiem skąd taki pomysł. Jeśli już ta pozycja to powtórzę, że warto powalczyć o Piotrka Gizę, przecież to PASIAK z dużym talentem po prostu nie zaaklimatyzował się w Warszawie! Trzeba to przemyśleć bo to zawodnik o klasę lepszy plus w Krakowie grał super :)
Popek, Sadlok, Pietrasiak to chyba nikt nie ma wątpliwości, że trzeba o nich powalczyć. Dobrze, że szukamy również kogoś na lewą obronę!
no tak...
Cetnarski i Nowak są poza naszym zasięgiem, nie koniecznie finansowym, chociaż Polonii wysokością oferowanych kontraktów nie przebijemy. Sadlok chciałby przejść do rzeki lub Lecha, a w przeciwnym wypadku woli zostać, bo prawdopodobnie będzie miał szanse pokazać się w europejskich pucharach.
Jeśli idzie o polskich piłkarzy w naszym zasięgu to myślę, że warto zatrudnić Pietrasiaka. Wcześniej byłem również za sprowadzeniem Rachwała, ale jeśli potwierdzi się info o angażu Radomskiego to nie ma takiej potrzeby. Pietrasiak i Radomski wg mnie rozwiązali by problem defensywy i środka pola. Zostało by się skoncentrować na sprowadzeniu jakiejś prawdziwej petardy do napadu (raczej z zagranicy).
za pieniądze ktore trzeba by wydac za Nowaka wole kupić dobrego napadziora zagranicy..przeciez chodzi az o 700 tys ojro! Za duza kasa jak za Niego.dalbym max 300
Panowie na 90minut podają piłkarzy, o których jest mowa w jakimś artykule prasowym. Nawet jeśli fakt pisze, iż zawodnik X przechodzi do klubu Y to to na 90minut.pl umieszczają go w tych niby transferach danego klubu. Przecież piłkarze zaznaczeni na biało to są spekulacje prasowe a dopiero na zielono czy czerwono to potwierdzone transfery. Gdzieś, ktoś kiedyś napisał, iż interesujemy się Olszarem czy Popkiem i tak to teraz widnieje na owej witrynie.
Radomski to świetna wiadomość (o ile się potwierdzi). Takiego kogoś właśnie nam potrzeba.
Profesorze, niech pan pójdzie za ciosem, walczyć o Sadloka, a później spokojnie szukać kogoś do ofensywy.
Tylko takimi właśnie działaniami zapełni pan nowy stadion. Brawo i oby tak dalej...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/wielki-powrot-do-ekstraklasy-bylego-kadrowicza,1,3234058,wiadomosc.html
Ja uważam, że jeżeli to się potwierdzi to będzie dla naszej obrony świetny prognostyk i znajdzie się osoba w końcu która krzyknie na Polczaka Wasiluka i resztę naszej ekipy i zastąpi on rolą Kazia Węgrzyna - do czasu aż Polczak i reszta dojrzeje bo ja dalej uważam ich za bardzo utalentowanych graczy lecz niedoświadczonych i nieopierzonych mimo wszystko tego właśnie im brakuje.
dodo92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/wielk
> i-powrot-do-ekstraklasy-bylego-kadrowicza,1,323405
> 8,wiadomosc.html
jeszcze 20 razy wklejcie to samo
Coś jednak jest na rzeczy, w końcu był zawodnikiem za darmo:D
Oby Oby Oby...wiosną samo pojawienie się Ślusara (i to bez formy) spowodowało ,że nasza drużyna walczyła do końca meczu.
Z Ślusarem i Radomskim w składzie mam nadzieje skończy się wreszcie i ostatecznie "granie bez jaj", wymiekanie po jednym golu itp. wady naszej drużyny.
No to pozycje srodkowego defensywnego pomocnika z jajami mamy rozwiazana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Teraz tylko czekac na Pietrasiaka badz Sadloka i sytuacja w tylach bedzie w miare rozwazana!!!!!!
Jeszcze zostaje lewe skrzydlo i jednak napastnik i bedzie git choc ja uwazam ze Kaszubie nalezy sie wieksze zaufanie i mysle ze przy Ulatowskim ten pilkarz rozwinie sie na miare pierwszej reprezentacji.:)
oby............
Spokojnie, poczekajcie z euforią do oficjalnego podpisania kontraktu.
ej, słyszeliście że ma grać u nas Radomski? :D
Słyszeliśmy i się bardzo cieszymy!!!TYLKO PASY!!!
Tyszkiewicz na łamach PS potwierdził podpisanie kontraktu. W transferach na portalu 90 minut, Radomski jest już na zielono.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)