Myslal Maaskant o finale
Leszka chcial na glowne danie !
Wygrac Puchar sie marzylo
A tu......Podbeskidzie sie zjawilo.
Goral Wisle sie postawil
Kopnol w tylek ,w szereg wstawil.....:)
-
-
Czy Ty wiesz już ..'' Żydzie'' w y j e b a ł o....wisłe....małe Podbeskidzie..!!!!
dobry jest tytuł w Dzienniku Polskim: ZBÓJNICKA NIESPODZIANKA :D
Podbeskidzie fajny klub
Pies chciał zrobić tutaj smród
Bielsko-Biała ładne miasto
Wyjebało K.urwe wiślacką !
wiślackie dziewczyny z plakatów bardzo na serio podeszły do sprawy, przecież nie walczą o PP :)
to prawda, że na meczu z Lechem był ktoś szaliku Podbeskidzia?:D
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pies już skakał, widział kość, rozjebało mu
> całość.
Pies, już skakał widząc Kość..
I jakoś....
Rozjebała mu sie, ta pucharowa,Wielka Kość!
Podbeskidzie!
Psia, kuerwa kość!!
ale wiecie jak się pieski teraz tłumacza "A bo odpuścili","co im tam Puchar Polski" :)
Brać przykład i rozj..bać te pizdy w najbliższych derbach na UbekArenie. Mogło Podbeskidzie możemy i my.
Tylko wiesełka,
wasza wisłusia,
przed Podbeskidziem
w majtusie siusia..
ehe :D
Cóz Podbeskidzie dołączyło do takich potęg jak:
Valerenga Oslo tzw. traktorzyści
Levadia Tallin
Karabach Agdam
i chyba jeszcze była jakas druzyna z gruzji tylko zapomniałem sobie nazwy......
Dynamo :)
nadeszła kara już nie ma "wisły" w Pucharach! :) Oto przykład jak bardzo porażki potrafią cieszyć :D
Złapał rybak złotą rybkę. Za wypuszczenie obiecała mu spełnić jedno życzenie. Rybak poskrobał się po głowie i rzekł :
- mam sąsiada którego nie lubię i on ma fajną krowę...
Rybka zadałą szybko pytanie - chcesz mieć taką samą ?
- nie. Chcę by mu zdechła !
Taki kawał krąży po Polsce ukazując naszą narodową wadę ale.......w tym jednym przypadku, jest to w 100% zrozumiałe :D
Taka porażka GTS-u smakuje wybornie !!! :)
mp_95 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cóz Podbeskidzie dołączyło do takich potęg
> jak:
> Valerenga Oslo tzw. traktorzyści
> Levadia Tallin
> Karabach Agdam
> i chyba jeszcze była jakas druzyna z gruzji tylko
> zapomniałem sobie nazwy......
TOŻ TY NIE ZNASZ NAJPIĘKNIEJSZEJ DERBOWEJ FLAGI PT.
PRZEPRASZAM CIĘ MAMO WYJEBAŁO MNIE DYNAMO !
ze świnią w roli głównej ( autorowi kłaniam się nisko:)
Skowyt psich obrzezańców się zwiększył po lekturze tego wątku. Konfidenckiej natury nie oszukają. Coś u nich ostatnio pisarstwo w modzie: najpierw pisali do Majchrowskiego, teraz do gazet... Ormowskie wychowanie wyssali z milicyjnej pały.
Pozdrówcie prezesa gts, byłego oficera milicji obywatelskiej.
No, to dość internetowej napinki na dziś. :D
heheh, jakie to są pały.. piszą skargi na Ro Man'a do gazet.. hahah
Fanatyk, to są kibice zatroskani o poziom dziennikarstwa, żadne tam pały. Widać dysonans poznawczy, spowodowany ustawianą przez towarzystwo sesją foto nowych panienek, opublikowaną w pewnej gazecie, zbiera swoje żniwo.
Myślałem, że frustracja ma swoje granice, ale oni z żalu po pucharze zrobią Ro Mana męczennikiem...
ale akcja! totalnie nie wiem o co chodzi, ktoś na forum Wu Ka chyba pomylił mnie z jakimś dziennikarzem Gazety Wyborczej o podobnie brzmiącym nazwisku do mojego forumowego nicka :D niezłe jaja :D
dość to śmieszne bowiem publicznie wiadomo, że nie mam z GW nic wspólnego, jestem jedynie jej wiernym czytelnikiem, czego daję wyraz w wielu tematach,
na co dzień - co również nie jest żadną tajemnicą - jestem cukiernikiem, pracuję w magazynie słodyczy w Mińsku Mazowieckim, skromnie zawijam cukierki w papierki, pakuję kasztanki w paczki a na weekend jeżdżę na mecze Cracovii dopingować swój zespół,
wszelkie podobieństwo do osób i zdarzeń jest więc totalnie przypadkowe, ale muszę przyznać że uchodzić na forum WK za dziennikarza GW jest mi bardzo przyjemnie, nie ukrywam, że chciałbym nim kiedyś być, pisać artykuły i zmieniać wokół siebie rzeczywistość, wysłałem nawet kilka razy CV do Wyborczej ale mi nie odpisali, przez telefon też nie chcieli nic obiecać :( takie czasy, nie ma pracy, nie ma kasy...
parchy z Reymonta mają kolejny problem :D
jeden wielki skowyt na ichnim forum.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)