Niech się tu wpisują ci którzy obserwowali trening a my czekamy na jakieś ciekawostki !!!TYLKO PASY!!!
-
-
TRENING!!!
Z jakiegoś powodu trening był zamknięty.
Japończyk...
Trening był na Kałuży?
Chyba tak, bo jak o 16 wychodziłem z przedłużonym karnetem, to właśnie nadciągali Krzywicki i Wisniakovs.
Tak, przechodziłem o 18 koło El Passo to jupitery świeciły:)
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z jakiegoś powodu trening był zamknięty.
A Emocja też zamknięta ?
Emocja otwarta, ale tylko 4 ciekawskich było :). Niestety żaden nie wziął lornetki i nie można było rozkminić kto jest kto, bo Jurij oprócz jednakowych strojów, kazał wszystkim grajkom nałożyć czarne czapki, pełna profesjonalna konspira. A ponieważ nie mieliśmy spisu kolorów butów poszczególnych grajków, to poza Saidim ciężko było kogokolwiek rozpoznać. Jako amatorzy nic nie wydumaliśmy, jakaś gierka, podobnie jak na meczu tylko w wolniejszym tempie i na mniejszej przestrzeni.
apropo "Emocji" maja jakas stronke internetowa ?? albo jest gdzies na forum watek o restauracji? ( bo nie moge znalesc )
Moze ktos napisze jak tam wygladaja ceny (np piwko ;p ) i czy zarcie dobre ?? :)
http://www.restauracjaemocja.pl/
docent Napisał(a):
> Chyba tak, bo jak o 16 wychodziłem z
> przedłużonym karnetem, to właśnie nadciągali
> Krzywicki i Wisniakovs.
Krzywickiego widziałem ostatnio w Almie przy Pilotów. Rzeczywiscie wzrostu mu bozia nie poskąpila, ten gość to powinien dzielic i rządzić w powietrzu jak ten "fachman" z Senegalu :D
Bylem w "Emocji" podczas treningu..Naprawde super widac cale boisko.
Stadion nawet pusty, robi wrazenie..Tym bardziej, ze bylem na nim po raz pierwszy..Ostatni mecz na jakim bylem, to pamietne 2-3 ze Slaskiem na SS podczas sierpniowego urlopu..
Co do samej restauracji, to jest godna polecenia..Wystroj Cracoviacki - rewelacja..Bardzo mila obsluga i samo jedzenie naprawde smaczne..Polecam pikantne zeberka :) .Cos 35zl..Jak na Krakow to chyba w normie..Ogolnie restauracja na duzy plus.Z pewnoscia jeszcze odwiedze...
To nie o treningu ale ciekaw jestem jak tam się wchodzi na mecz. Rezerwacje? Trzeba mieć bilety lub karnety??? No bo bez nich to mecz właściwie za darmo. Ja nie piję piwa ale kiedyś z rodzinką przy kawie bym sobie mieczyk zobaczył...
calder Napisał(a):
> To nie o treningu ale ciekaw jestem jak tam się
> wchodzi na mecz. Rezerwacje? Trzeba mieć bilety
> lub karnety??? No bo bez nich to mecz właściwie
> za darmo. Ja nie piję piwa ale kiedyś z
> rodzinką przy kawie bym sobie mieczyk
> zobaczył...
Musisz zapytać :)
Na chłopski rozum są rezerwacje płatne z góry a klub pobiera pewnie jakąś część kasy za oglądanie widowiska przez klientów :) Do tego impreza zamknięta więc nie możesz tak sobie z ulicy wejść.
Możesz sobie zamówić stolik płacisz 50 zł od stolika oczywiście od tego przy oknie za pozostałe jak wolne możesz wejść prosto z ulicy ale macz oglądasz na TV !!!
A TERAZ JAK W TEMACIE OBSERWATORÓW PROSIMY O WPISY CO SIĘ DZIEJE NA TRENINGU !!!
114 dni później
LiD.Z. Napisał(a):
> wracamy i czekamy na obserwatorów!!!
A potem opier...l od forumowiczów ,że wrogowie czytają...:D
70 dni później
Chyba nikt nie chodzi na treningi!!!
Krzywy tam często bywa ... widziałem go w mc donaldzie na pilotów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)