http://ekstraklasa.net/bartczak-liczy-ze-nie-dotknie-go-klatwa-noworoczna,artykul.html?material_id=4f0740f89a22dd2367000000
-
-
Mateusz Bartczak
50 dni później
Dość chłopie!!! Chyba nigdy wcześniej nie pisałem na tym forum żeby pożegnać jakiegoś piłkarza, ale Ty już przeginasz!!! Jeszcze nigdy nie widziałem żeby komuś tak strasznie się nie chciało.
Fakt że dzisiaj pod koniec miałeś akcję na ratunek, ale to nic nie zmienia... co przyjęcie, podanie to strata, nic do przodu, nawet nie w bok tylko wszystko do tyłu! Ile można patrzeć na Twoją grę. Jeszcze do tego pierwszy skład dzisiaj jak na złość. Jeśli o Golińskim mówili że człapie, to nie wiem jak nazwać Twoją grę!
A mnie sie z pozycji B2 wydawalo ze Matuszek akurat zagral poprawnie .. napewno lepij niz Szeliga by to zrobil.
Ale dziwie sie ze Pasieka nie wpuscil pod koniec za niego Budzika.
Miewał gorsze mecze.
Slapi1988 Napisał(a):
> Ale dziwie sie ze Pasieka nie wpuscil pod koniec
> za niego Budzika.
Budzika? A po co?
Bo mial wiecej sil, bo lepiej spisuje sie w ofensywie, bo potrafi uderzyc i pograc ... ten punkt tak naprawde nie wiele nam daje ... trzeba bylo zaryzykowac o walczyc o 3 albo 0 ... a tak .. pozostaje wlasnie niedosyt.
Budzik już się "wykazał" z Lechią. Lepiej mądrze stać niż głupio biegać. Lepszy jeden punkt niż zero.
Oceniasz czlowieka po jednym meczu ( w dodatku jego pierwszym) w sytuacji gdzie cala druzyna zagrala dramatycznie skabo. Chyba juz nie pamietasz jakie poczatki mial chocby Suart, Klich, Zytko ...
Wszystko to prawda, ale należy go wpuszczać na końcówki, gdy będziemy prowadzić, żeby go nie "spalić".
Jak bedziemy prowadzic ?? chcesz wpuszczac chlopaka raz na sezon :D:D:D ... Bartczak odejdzie w wakacje .. Budzik ma 22 lat .. chlopaka trzeba ogrywac i zgrywac a za pol roku juz bedzie z niego pociecha :) - Na Bartczak i Szeliga nie ma co stawiac ...bo to jest nieekonomiczne ( powoli tez trzeba myslec o koncu kariery Radomskiego ). Bliscy odejscia sa Radomski, Bartczak i Szeliga a wsrod pozostalych pilkarzy nie ma prawdziwego lidera...
pawelek30 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dość chłopie!!! Chyba nigdy wcześniej nie
> pisałem na tym forum żeby pożegnać jakiegoś
> piłkarza, ale Ty już przeginasz!!! Jeszcze nigdy
> nie widziałem żeby komuś tak strasznie się nie
> chciało.
> Fakt że dzisiaj pod koniec miałeś akcję na
> ratunek, ale to nic nie zmienia... co przyjęcie,
> podanie to strata, nic do przodu, nawet nie w bok
> tylko wszystko do tyłu! Ile można patrzeć na
> Twoją grę. Jeszcze do tego pierwszy skład
> dzisiaj jak na złość. Jeśli o Golińskim
> mówili że człapie, to nie wiem jak nazwać
> Twoją grę!
Jestem tego samego zdania ...
Czy trener nie widzi, że coś tu jest nie tak z grą Bartczaka ?
Co Wy chcecie dzisiaj od Bartczaka? Mnie się jego gra podobała, szczególnie w pierwszej połowie. Jednak dla żydowskich płaczków wystarczy jedno złe zagranie by przekreślić cały mecz gościa. Skoro Bartczak grał słabo to co powiedzieć o naszych napastnikach?
A ja uważam, że Bartczak zagrał dzisiaj dobrze
Widzę, że trzeba było napisać :
Ja tez uważam...
Staszek Napisał(a):
> Co Wy chcecie dzisiaj od Bartczaka? Mnie się jego
> gra podobała, szczególnie w pierwszej połowie.
> Jednak dla żydowskich płaczków wystarczy jedno
> złe zagranie by przekreślić cały mecz gościa.
> Skoro Bartczak grał słabo to co powiedzieć o
> naszych napastnikach?
Chyba byłeś na innym meczu ... O napastnikach poszukaj w innych tematach .
Zdania uczonych są podzielone :)
Nie nie ... Bartczak dzis zagral kiepsko ..ale i tak o niebo lepiej niz w innych meczach.
CO nie znaczy ze bylo dobrze ... bo mysmy dobrych srodkowych pomocnikow nie mieli od kilku dobrych sezonow .. wiec juz zapomnielismy co znaczy "rozgrywac przez srodek"
Teraz jest tylko piłka w tył i wybicie ...
Bartczak z Radomskim są do odstrzału. Niby gramy 2 środkowych defensywnych pomocników a tego kompletnie nie widać. W środku są takie dziury, że szok, tyle wolnego miejsca, że nawet ciężarówka sobie tamtędy przejedzie. Po prostu ten duet gra fatalnie, i lepiej już nie będzie. Zupełnie nie spelniają swoich zdań.
Bartczak zagrał dobre spotkanie i trzymał środek pola, więc te wszystkie żale są dla mnie po prostu żałosne.
Matthias89 Napisał(a):
> Bartczak z Radomskim są do odstrzału. Niby gramy
Z kim? Z Radomskim?
To co Szeliga-Boilević ? Jaja sobie robisz?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)