brawo Wojtek,TAK DALEJ!!!
-
-
Wojtek Kaczmarek - You'll never walk alone! :)
Bardzo dobry występ Panie Wojtku
Na przedpolu to on by samolot w locie złapał coś wspaniałego :DD i w końcu nie ma loteri jak było z Cabajem wpadnie nie wpadnie.... co strzał to myślałem ze zawału dostane !!:xDD
OBY TAK DALEJ PANIE WOJTKU!!
Obrony obronami, ale układa obronę aż miło. Słuchają się go, co szczególnie było widać przy wolnych/rożnych.
Po prostu mamy dobrego bramkarza i tyle. Powodzenia!
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aha, ja ze swej strony uprzejmie proszę o
> posypanie głowy popiołem przez kolegów Pottera,
> Santo, Miszcza2007 i kilku innych, którzy przed
> sezonem wygłaszali mocno kategoryczne poglądy na
> temat rzekomej wyższości Gąsińskiego nad
> Kaczmarkiem ("o niebo lepszy" i tym podobne
> bzdety).
>
> Mamy naprawdę bardzo pewnego i równego golkipera
> i nic tylko pozostaje nam dziękować Bogu, że
> malinowe nosy go puściły zostawiając sobie
> jakiegoś śmiesznego Kelemena :)
>
> Jeszcze raz brawo Wojtek!
>
> PS. A co do Gąsińskiego, to oczywiście liczę,
> że na treningach podkręci rywalizację w
> pasiastej bramce na maksa i nie mam nic przeciwko
> jego wskoczeniu między słupki jeśli na to
> uczciwie zapracuje. Wszystko dla dobra drużyny!
Posypuję głowę popiołem. Widziałem dobre występy Gąsińskiego, a Kaczmarek był dla mnie tylko rezerwowym bramkarzem Śląska, który puścił bramkę z rożnego Nowaka :) Teraz jednak widzę, że bronić umie i był jednym z najlepszych zawodników wczoraj.
Bardzo dobry mecz, szacunek i chwała :D
Brawo Wojtek za postawe, tak trzymaj!
Brawo oby tak dalej!!!
Słodzimy...i generalnie słusznie, aczkolwiek wykopy można a nawet trzeba poprawić!
Wreszcie mamy bramkarz(y) o bardzo wysokim...poziomie.
Witaj w Pasach,dzieki za ladne interwencje w meczu z Legia, tak trzymac.
4 dni później
Dziękujemy za 2 pkt!
To co on dziś robił to kosmos! Uratował nam remis.
Wojtek - szacunek!
Wielki!
Wiem, że oprócz wielkiego refleksu oraz umiejętności ustawiania się masz jeszcze to, co bramkarzowi niekiedy jest niezbędne - szczęście :)
Widzieliście reakcję po obronionym strzale w ostatniej minucie?
Tak samo podziękowanie grupie naszych za obecność i doping.
Brawo Wojtek!!! Miałem wątpliwości co do Ciebie,ale to Ty zdobyłeś te 2 punkty dla nas.
Na Lechu głośnie "Wojtek Kaczmarek"!!!
Świetny mecz, gratulacje Wojtek.
Wojciechu jesteś WIELKI!!!
Wielki podwójnie.
W końcu zajebisty bramkarz!Brawo Wojtek oby tak dalej jesteś największym wzmocnieniem!
Dzięki za 1 punkt!
Niedługo Reprezentacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z taką grą Smuda nie będzie miał wyboru, jesteś lepszy niż jakiś Sandomierski!
Eh. Zaraz nam go jakiś Arsenal czy inny MU podkupi.
Dzięki Wojtek!
Mecz Ci się nawet udał ;)
Jest niesamowity. Tyle znakomitych interwencji przy tak trudnych strzałach cechuje naprawdę świetnego bramkarza.
Szacunek i podziękowania za uratowanie NAM remisu .
Brawo i dzięki za ten występ
Brawo a ostatnia interwencja !! MIAZGA !!
A ja po raz kolejny apeluję do panów [b]Pottera i Santo[/b] by posypali głowę popiołem (niebawem Popielec, więc jest świetna okazja ;) ) i przyznali jak bardzo się mylili w ocenie bramkarskich umiejętności Wojtka.
Miszczu2007 już się bezproblemowo umiał zachować, ciekawe czy inni też odrzucą zranioną dumę eksperta i uderzą się w piersi. :)
Zdecydowanie numer 1 w bramce. Tylko jakaś kontuzja (odpukać) moglaby sprawić, że do bramki wskoczyl by Gąsiński.
Wojtek, w genialny sposób wykorzystujesz swoje warunki fizyczne, jestęs mega pewny na przedpolu i w momencie kiedy normalni bramkarze rzucali by się efektownie i na pokaz do piłek lecących przy słupku, ty po prostu przesuwasz się w bramce i spokojnie te piłki łapiesz. Dzięki wielkie za 2 punkty i za bycie najpewniejszym punktem naszej drużyny!
Dzięki i oby tak dalej !
Najmocniejszy i najpewniejszy gracz naszej defensywy. Dużo strachu było o to, czy da radę na przedpolu (bo na linii, to wiadomo było, że jest dobry) - jak na razie spisuje się rewelacyjnie. Oj widać, że konkurencja na tej pozycji musi być ostra i wychodzi to Cracovii tylko na dobre. Szkoda, że nie mam tożsamej sytuacji w ataku..
Szacun!
Profesjonalista!
Szacunek!
Chlopie normalnie miazdzysz!!!
Twoja postawa miedzy slupkami pokazuje i UDOWADNIA ze przez tyle lat mielismy pajaca w bramce a nie BRAMKARZA!!!!!!
Gratulacje i jeszcze raz gratulacje za mecz w ktorym broniles jak w transie!!!(mimo jednej wpadki)
O ku.rwaa ale erekcja tutaj,bo chłop zrobił co do niego należało.Inna sprawa,że za wyprowadzenie kontry w ostatniej akcji meczu należą się zasłużone brawa.
Żarko, ale robiąc co do niego należało wykonał więcej, niż jego poprzednik wielokrotnie był w stanie. Poza tym co takiego może niby zrobić bramkarz poza tym, co do niego należy? Przecież sam bramek nie będzie strzalał.
pasiasty81-mój post nie miał zadania uderzyć w Kaczmarka za którego ściskam kciuki , ale w internautów, którzy już go widzą przynajmniej w reprezentacji,a wiadomo,że prędzej czy pozniej jakis błąd popełni.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)