Zobaczcie sobie tą sytuację na powtórkach a potem p...
-
-
Aleksejs Visnakovs witamy
[url=http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91843,11235515,Sandomierski_ratuje_Jagiellonie_znakomitym_wybiegiem.html]TUTAJ (dokładnie od 40s)[/url] doskonale widać, że gdyby Visnakovs zamiast dryblingu wybrał podanie do Szałachowskiego, to ten drugi miałby pustą bramkę ... No ale Aleksejs w biegu tego nie widział ... A może widział, ale wybrał gorsze rozwiązanie.
Równie dobrze można napisać,że gdyby Szałachowski wyżej podniósł piłkę kończąc tą akcję to Bizon miał by patelnię. Gdybanie.
Lub jak ktoś woli wersję od Jacka Gmocha [url=http://zapodaj.net/images/0f8ed24b3859.jpg]KLIK[/url]
leszeczek, słuszna uwaga. To były dwie spier*olone 100% sytuacje, jedna po drugiej i to w sposób wołający o pomstę do nieba.
WielkaCracovia, w wywiadzie Visnjakovs mówi, że nie widział nic poza Sandomierskim dlatego nie podał do Szałachowskiego. To uwala egoizm w tej sytuacji, ale wzbudza pretensje o ślepotę.
Do tego w tym wywiadzie Aleksejs po raz kolejny wygląda na rozkapryszoną gwiazdę. Marudzi, że nie gra od początku, narzeka na brak piłek w meczu z lechią, ale nie widzi, że grając od początku to musi też podchodzić do grania, a nie tylko czekać na długie piłki za kołnierz obrońców.
Nie wiem jak to wygląda w szatni, ale martwi mnie Jego postawa.
g4lu - ja co innego usłyszałem w wywiadzie z Wiśnią....mnie jego postawa martwi i to co między wierszami przekazuje. Nie jest to gwiazdorstwo a raczej BEZRADNOŚĆ TAKTYCZNA naszej gry.
Widać,że po meczu nie był zadowolony i niewidział co mają robić by grać lepiej.
To od czego jest TRENER?
W sumie Ian może masz trochę rację. To co widać na pewno to pretensje Visnjakovsa; że nie grał od początku i że jego słaba gra z lechią wynikała z braku podań. Interpretacji tych pretensji sobie oszczędzę.
http://www.90minut.pl/news/181/news1819563-Wystep-Lukjanovsa-Laizansa-i-Rudnevsa-w-kadrze-Lotwy.html
to po co on pojechał skoro nie znalazł się w kadrze na mecz ? mógł zostać w Krakowie i spokojnie trenować.
[quote=dodo92]
[www.90minut.pl]
to po co on pojechał skoro nie znalazł się w kadrze na mecz ? mógł zostać w Krakowie i spokojnie trenować.
[/quote]
Nie zakładasz chyba, że rozsyłając powołania zaznaczają piłkarzom: przyjedź - potrenujesz, pogadasz ze znajomymi i obejrzysz sobie mecz z dobrego miejsca na trybunach za darmo? ;)
dodo92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.90minut.pl/news/181/news1819563-Wystep-
> Lukjanovsa-Laizansa-i-Rudnevsa-w-kadrze-Lotwy.html
>
> to po co on pojechał skoro nie znalazł się w
> kadrze na mecz ? mógł zostać w Krakowie i
> spokojnie trenować.
Wydaje się że łotewski trener po prostu nie oglądał dwóch ostatnich spotkań Visnakovsa i powołał go na podstawie jesiennej formy... Następnie przyjechał nasz reprezentant i pokazał akutualną formę, a raczej jej brak totalny i u trenera Łotwy pojawiła się myśl: " kogo ja ku*** zaprosiłem, na trybuny!"
Wiśnia pokazałeś klasę wczoraj. Brawo.
Dudzic wersja 2.0.
w porównaniu do meczu z jagą to nic nie pokazał!!
w porównaniu do meczu z jagą to nic nie pokazał!!
25 dni później
Zdaje sie ze sluzy mu wspolpraca z trenerem od przygotowania mentalnego bo w dzisiejszym wywiadzie z Terazpasy to az tryska energia, humorem i pewnoscia zwyciestwa nad Lechem. No i przede wszystkim zapowiedzial ze jak jakis Łotysz w tym meczu strzeli to bedzie to wlasnie on:) Trzymam go za slowo. Zeby wszyscy mieli takie podejscie, a nie posrani jak tylko dziennikarz podchodzi (ostatni wywiad z Nawotczynskim)
a mnie to wygląda na radosną beztroskę,
Chyba masz racje, jak obejrzalem jeszcze raz, to stwierdzam ze sie podjaralem za bardzo, no ale coz, czlowiek szuka pozytywow na sile juz....
Zobaczymy czy po meczu z Lechem będzie się tak śmiał..
22 dni później
Wszyscy obrońcy w lidze znają już jedyny zwód jaki potrafi wykonać :/
Aż dziwne, że Szałachowski jest jeszcze słabszy od niego...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)