A Sacha jest dość drożej wyceniany od niego na transfermarkt heh Zobaczymy jak to będzie wyglądać, no i niejednokrotnie można zauważyć, że jakiekolwiek wyceny nie idą w parze z rzeczywistością. Powodzenia Aleksejs.
-
-
Aleksejs Visnakovs witamy
Był Wiśnia, teraz jest Viśnia
Wiśnia jest wiśnia .
I witaminy wszystkie ma.
Pijesz takie dwie i masz komplet !!!
Brawa za ten transfer. Powodzenia!
Viśnia! Viśnia! Viśnia!
17 dni później
"Był za to pod wielkim wrażeniem tego, co działo się na trybunach stadionu przy ulicy Kałuży 1. - Atmosfera była fantastyczna. Muszę przyznać, że nie spotkałem się wcześniej z takim dopingiem. Dziękujemy kibicom - mówi, po czym dodaje: - Przy takiej atmosferze nie da się grać źle..."
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/aleksejs_visnakovs_atmosfera_byla_fantastyczna
Zagrał świetne zawody z Kolejorzem. Jest szybki, ma technikę i pomysł na grę. Akcję potrafi zakończyć groźnym strzałem, ale potrafi także odegrać do lepiej ustawionego partnera. Po obejrzeniu powtórki meczu jestem pełen uznania i czekam na więcej !
http://www.parsportu.lv/articles/3/50030/
Był gdzieś taki artykuł, że ilekroć Visnakovs grał przeciw Rudnevsowi nigdy nie przegrał. Brawo za walkę.
Wielkie brawa za mecz z Lechem i czekamy na bramy!
Faktycznie wyglada na to (choc trudno wyrokowac po jednym zaledwie niezlym meczu), ze bedzie z chlopa pozytek.
4 dni później
Dzisiaj Aleksejs bardzo dobrze choć z Lechem mocniej szarpał :) Ale brameczka jest napewno go to jeszcze podbuduje.
Dzis nasz lotewski TGV poprostu smigal az milo!!!Do tego spokojny precyzyjny strzal i brameczka!!!
Aleks jak tak dalej bedziesz smigal to dosc szybko zapomne o Plastiku moim pupilu!!!:D
Po meczu widać było, że gościowi gra sprawia przyjemność i, że dobrze się czuje przy Kałuży. Oby po każdym spotkaniu mógł prezentować uniesione w górę kciuki :)
bardzo dobry mecz Aleks:)
Brawo!!!
Kolejny dobry mecz i brama - oby tak dalej !
Aby tylko miał z kim grać a będzie z Niego pociecha:) gratulacje!!!
Gratulacje !!
Well done Aleksejs just keep going
Ta radość po meczu-bezcenna! :)
Brawo Aleksejs! :)
Znowu świetny mecz, mamy teraz super skrzydła Ntibazonkiza i Visnakovs - nie wiem czy ktoś w lidze ma lepsze :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)