napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to mi się podoba PASZOŁ
> WON!!!!!!!!!!!!!!
podzielam zdanie kolegi!
-
-
Piotr Polczak - dziękujemy!
Ile ty mi człowieku nerwów stargałeś.Pozytywy to runda wiosenna gdzie grałeś dobrze razem z Tupalskim za Majewskiego i tyle.Potrzebowałeś dobrego partnera do obrony i dopiero jak ty odchodzisz to przychodzą doświadczeni stoperzy. W każdym bądź razie żegnam i powodzenia, dziękować nie ma za co.
Powodzenia Panie Piotrze. Od lat kilku dręczyła mnie pewna kwestia - czy się Panu nie chce, czy też Pan nie potrafi. Teraz się wszystko wyjaśni. Niech Pan pamięta, że w nowym klubie obowiązuje inny model prezesury. Zamiast miłego wujaszka, wierzącego w Pana umiejetności, będzie miał Pan do czynienia z Ramzanem...
dziękuję że odszedłeś "gwiazdo".......
Wreszcie jakieś wzmocnienie.
I NIE WRACAJ!
Niewatpliwie spory awans dzieki i powodzenia(tylko wstydu nam nie przynieś)
Redcclise Napisał(a):
> Dzięki!
> - Nie nie musisz odpowiadać. Wiem że nie ma za
> co...
Padłem xD
Dzięki i powodzenia.
I bardzo dobrze idź i NIE WRACAJ !!
Idź pan z tąd
Idź pan z tąd mówie
No wypierdalaj pan
I nareszcie podziałało
wypierdalaj łamago.
Widzę, że w modzie jest je*anie po Polczaku...
Kiedy przychodził do Cracovii myślałem, że to przyszłość... Moim zdaniem trafił na słabą ekipę (organizacyjnie, szkoleniowo, piłkarsko).
Dostosował poziom do reszty. Szkoda.
Powodzenia!
Z ulgą żegnam.
Twoje odejscie jest kolejnym krokiem do budowania Wielkiej Cracovii ! Za nic ci nie moeg podziękować bo jesteś drewnem i kaleką !
Bardzo się cieszę, że nie założysz już pasiastej koszulki. Arrivederci na zawsze.
Dziękuję.
http://fc-terek.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=1651&Itemid=9
Khain Napisał(a):
> Idź pan z tąd
> Idź pan z tąd mówie
Idź pan na lekcje ortografii bo aż oczy bolą. Polczakowi życzę wszystkiego dobrego, ale za grę w naszej kochanej drużynie nie ma co dziękować.
Może by modowie porobili porządek. Co człowiek otworzy wątek to widac bande frustratów jadących na odchodzących piłkarzy. Nawet Marrcin cabaj, który rozegrał najwięcej meczów w historii klubu nie jest uszanowany.
Grali jak potrafili i nalezy się im szacunek.
szaleniec Napisał(a):
> Może by modowie porobili porządek. Co człowiek
> otworzy wątek to widac bande frustratów
> jadących na odchodzących piłkarzy. Nawet
> Marrcin cabaj, który rozegrał najwięcej meczów
> w historii klubu nie jest uszanowany.
> Grali jak potrafili i nalezy się im szacunek.
Co? ....aaaa to tylko opinia Szalenca...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)