2 minuty...
-
-
Cracovia - Jastrzębie (Półfinały play-off) - temat zbiorczy
Jest kurwa jest !! :D :D :D :D :D
Jest Ufff
:)
oż kurde ale nerwy :P graty !!! za wygranie ciężkiego meczu !!!
Uffff...
Jest wygrana!
Gratulacje!
W piątek zapowiada się świetny mecz, świetny pasiasty piątek!
Kto żyw na hokej!!!
Urbanowicz do Cracovii!
znowu nerwówka ale się udało:)
bravo Pasy
GRATULACJE !
W piątek kończymy sprawę.
Wilczek - zajebista akcja i gol ! Pomyśleć że w Oświęcimiu się cieszyli, że się go pozbyli - teraz sobie pewno w brodę plują.
Pięknie, GRATULACJE kończmy to Panowie w Piątek.
D.J.Cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Urbanowicz do Cracovii!
Ale wczesniej 2 miesięczny turnus rehabilitacyjny na głowę i terapia wstrzasowa przeciw ADHD.
Gratulacje za zwycięstwo, chociaż mecz nie był powalający w naszym wykonaniu i według mnie tylko trochę lepszy od wczorajszego, z tego co odniosłem wrażenie słuchając wczorajszej realcji ! Oby w piątek nie było złudzeń kto jest lepszy !!! :D Do boju Cracovia !!! :)
po dzisiejszym meczu jestem lekko zaniepokojony naszą postawą. dramatyczne wybijanie krążka w ostatniej minucie, spora przewaga jastrzębia w III tercji, mam nadzieję że to tylko lekka zadyszka,
tomek1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po dzisiejszym meczu jestem lekko zaniepokojony
> naszą postawą. dramatyczne wybijanie krążka w
> ostatniej minucie, spora przewaga jastrzębia w
> III tercji, mam nadzieję że to tylko lekka
> zadyszka,
To tylko tak źle wygląda w TV. :P Zagraliśmy bardzo mądrze i spokojnie. W sumie gdyby nie przypadkowa bramka to wygralibyśmy w cuglach, ale trzeba przyznać, że Jastrzębiowi wyszedł strzał życia.
Boli jednak brak skuteczności, powinno być z 5:1
To my byliśmy w trudniejszej sytuacji jak Jastrzębie odpadnie to oni i tak mają historyczny sukces a my byliśmy faworytem i my mieliśmy więcej do stracenia a JKH jest też zespołem własnej hali o czym świadczy tak długi czas meczów bez porażki u siebie
Albo byłem dzisiaj ślepy ,albo pijany. Wszędzie piszą ,że pierwszą bramkę strzelił Kostuch, a ja sobie ręke dam uciąć,że Martynowski po podaniu Kostucha :)
zac nie byłeś ani ślepy ani pijany ale co sądzisz o gościach którzy takie rzeczy piszą... jasne że bramkę zdobył król przedpola bramkowego Rafał Martynowski a podawał Dawid Kostuch - Polacy urodzeni w Kanadzie !
Co sądze? Chciałoby się napisać ironicznie " rzetelni dziennikarze" :( Szkoda tylko ,że nasze Pasiaste strony także powielają te bzdury, bo na terazpasy.pl i cracovia.pl, też pisze ,że 1 bramkę strzelił Kostuch.
1. bramka - Martynowski - Kostuch - Dvorzak a Dvorzakowi podawał Słaboń
2. Wilczek!!!!!!!!!! nie chcieli go w Jastrzębiu!!!! nie chcieli w Oświęcimiu! a u nas gra i to dobrze!!!!
Tak już na spokojniej - to pierwsza i połowa drugiej tercji było OK. Ale fragmentami trzeciej tercji to nie jestem zachwycony.... Chodzi mi o grę, bo wynik OK :)
ale też Jastrzębie zagrało niesamowicie! mądrze poustawiani, no i cóż mówić, te ich dwie piatki, potrafią napsuć krwi!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)