http://motoryzacja.interia.pl/samochody/producenci/news/pedaly-toyoty-czyli-wielka-afera-o-nic,1594735 Tytuł wątku miażdży
-
-
Nasze samochody:)
Lussss, zarty, zarty, lambo tez ma swoje wady niestety:(
QueN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Młody88 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > nissan 200sx
>
>
> ile kuni?
169 w serii
QueN Napisał(a):
> Francuskich i na F się nie kupuje:D
na 206 nie mogę narzekać. natomiast Forda nie kupiłem :D:D
jak napisał Twixxx - kumaci mają za darmo ::D
jak ma pewnie pare lat to nie mozna na żadne auto narzekać:) zobaczymy później...
Jak ma wiecej niz pare lat, to... sie go nie kupuje, a sprzedaje, czy zlomuje, etc. :)
Swoja droga to taki paradoks: ludzie kompy wymieniaja co 2-3 lata, a samochody zbudowane z malych kompow co... no wlasnie:)
Ile powinien zyc taki przecietny samochod? Jaki jest wg producentow sredni czas zycia modelu auta?
Teraz robią takie auta żeby się zje...y po paru latach. Serwisy muszą z czegoś żyć. Chyba jedyne marki które trzymają fason to BMW, Subaru, Honda...
Twixxx , ludzie zarabiają po 1500-2000pln , mają dzieci , nie wszyscy siedzą na kasie tak jak Ty, nie każdy jest w życiu taki zaradny, obrotny wiec nie bądź taki mądry, proszę Cie.
Jesli ta teoria ma sens, to robia auta slabe, zeby sie rozpadaly i... zebys kupowal nowe. Nie sadze, zeby komus od producenta auta zalezalo na tym, aby dawac zarabiac serwisom... Szczegolnie nieautoryzowanym grzebaczom w bebechach i garazowym skladaczom :)
awaria Napisał(a):
> Twixxx , ludzie zarabiają po 1500-2000pln ,
> mają dzieci , nie wszyscy siedzą na kasie tak
> jak Ty, nie każdy jest w życiu taki zaradny,
> obrotny wiec nie bądź taki mądry, proszę
> Cie.
Awaria, masz zly dzien chyba...
Ja myslalem, ze z 80% moich postow ma wyrazne zabarwienie ironiczne :)
Te o autach przede wszystkim... Ja nawet auta nie mam wlasnego!
Dopra tam, wybijam, nie bede sie z nikim spieral w takie piekne, staropolskie swieto zakochanych...
Lepiej się pochwal, jak z Norbertem chciałeś w to święto zabić wiślackiego pieska - Dańca ;)
Twixxx Napisał(a):
> Ile powinien zyc taki przecietny samochod? Jaki
> jest wg producentow sredni czas zycia modelu auta?
Ekonomiści w Oplu około 2000 roku wyliczyli, że opłaca im się produkować auta na 10 lat jazdy. Niestety producenci aut podążyli tym samym śladem co czajników, telewizorów itd.
Grószka Napisał(a):
> Lepiej się pochwal, jak z Norbertem chciałeś w
> to święto zabić wiślackiego pieska - Dańca ;)
Ja go nie chcialem zabic, bo najpierw przez drzwi nie widzialem nawet, ze to facet jakis wchodzi.
Ja tylko odbilem mu drzwi, zeby nie otwarl ich prosto w Norberta.
A, ze mine mialem malo przyjazna? Co sie dziwic, najpierw ktos atakuje mi Syna drzwiami, a potem okazuje sie byc znanym psiurem. To gdzie tu miejsce na sympatyczny usmiech i slowa "przepraszam"? Poza tym, nie lubie jego infantylnych kabareto-wystepow:)
Co sie stało sie?!?!?!?
Wąsaty, nieśmieszny dziadek, który myśli, że jest kabareciarzem, dostał w czoło. Nic się nie stało.
merol - ale stary - poobijany... trza wymienic
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI 16V 101KM
QueN - a Ty jakie masz?
Yaro1984 Napisał(a):
> Opel Vectra B 1998 2.0 DTI 16V 101KM
Ale chyba już troche gnije tak?
i love Cracovia Napisał(a):
> QueN - a Ty jakie masz?
Ja mam narazie na myśli takie jedno:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)