[url=http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/cracovia_ustalila_ceny_biletow_i_karnetow_na_playoff_plh]Jest info o karnetach i biletachna PLAY-OFF 2011/2012! Bardzo dobra cena! - [Cracovia.pl] - KLIK![/url]
-
-
KARNETY NA PLAY-OFF
Rewelacyjna cena. Pamiętam jak w poprzednich latach vicek zdzierał z nas skórę, teraz naprawdę zrobiono to lux.
Szkoda tylko, że nie można kupić karnetu na Wielickiej, ale jakoś dojadę na Kałuży :)
Brak mi tu dwóch podstawowych informacji:
1. Czy karnet będzie gwarantował konkrente (numerowane) miejsce ? - zakładam, że tak.
2. Czy są jakieś zniżki, jeśli ktoś miał karnet rok temu ? - zawsze były......
Moze ktoś wie ?
Zniżki od takiej śmiesznej ceny, na litość boską...
Zniżki to normalny zabieg marketingowy
Nie będzie, trudno i tak idę jutro kupić, ale Boga w to nie mieszajmy.
Panowie Moderatorzy, a może by tak informację o karnetach na Play-Off dołączyć do komunkatów Forum ! :)
Chwyt marketingowy jaki mi się marzy - docenienie tych którzy chodzi regularnie przez cały sezon zasadniczy.:) Co do ceny tegorocznego karnetu na PO - w tamtym roku bilet na finał kosztował 30zł, więc zbędny tu jest komentarz. Oby się tak nie okazało, że biletów na pojedyncze spotkania nie będzie, bo karnetowcy szczelnie wypełnią halę.;)
Świetna cena! Brawo!
:)
CHT Napisał(a):
-------------------------------------------------------
(...)Oby się
> tak nie okazało, że biletów na pojedyncze
> spotkania nie będzie, bo karnetowcy szczelnie
> wypełnią halę.;)
Będę odmiennego zdania - cudownie by było gdyby tak się stało! Zespół będzie potrzebował maksymalnego wsparcia od początku, a ostatnimi dwoma laty hala w 100% zapełniła się jeden jedyny raz, na czwartym meczu finałowym A.D.2011.
Brawo!
Kiedy dowiedziałem się o cenach karnetów bardzo się ucieszyłem.
W ostatnich latach karnetowicze byli finansowo "karani" za swoją hokejową lojalność:)
Panowie, a jak jest z biletami dla kobiet na Play-Offy ? Po 15 zł czy po 1 zł? Bo na oficjalnej żadnej wzmianki o tym nie ma.
No jeżeli popatrzeć na to z tej strony to masz rację Żółta kaczko.;) Ale nie ma co przeżywać, bo nie wiadomo czy pójdzie cała pula karnetów. Żal byłoby wtedy tylko dzieciaków, co teraz nie udałoby im się naciułać tych siedmiu dyszek i musieliby obejść się smakiem. Już się czuję w powietrzu klimat play-off, cieśnienie narasta ... :)
Mam pytanko, czemu karnety sa jedynie na sektory E, F i G?
Pasiaki, po karnety do kasy ! O godz. 15.00 była już kolejka na ok. 1 godzinę stania ! :)
No był: Dudi, pracownik ZUE i inii - do kas! Nie zapomienieć numeru PESEL kolegi czy kolezanki jeżeli dla nich chcecie kupic karnet.
ParuKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panowie, a jak jest z biletami dla kobiet na
> Play-Offy ? Po 15 zł czy po 1 zł? Bo na
> oficjalnej żadnej wzmianki o tym nie ma.
Bilety na p-o są po 20 i 25 zł.
Sterby, masz tylko częściowo rację. Na półfinał z Unią bilety są po 15 zł. Na ewentualny finał po 25 zł a na ewentualny mecz o trzecie miejsce po 20 zł.
[b][u]EDIT: Jednak bilety dla kobiet i dzieci po 1 zł nie sa dostępne.[/u][/b]
dziś do 19 poszło +/- 150 karnetów + 30 biletów pojedynczych na pierwszy mecz... qfa, zayebiści jesteśmy, klękajcie narody po prostu...
A ile osób poirytowanych odeszło od kasy?
Jedno okienko do sprzedaży karnetów i biletów na hokej, pomimo, że reszta niewiast ogląda filmy na YT i wpierdziela pączki uprzejmie informując, że "one zajmują się piłką." (przy czym zainteresowanie okienkami "od piłki" w tej kasie dosłownie zerowe)
Przede mną 10 osób w kolejce i pół godziny stania, bo trzeba imię nazwisko i pesel podawać.
Do tego dochodzi brak sprzedaży na Wielickiej.
Będzie kongo pod kasami w niedzielę, oj będzie.
Kupiłem bez problemu byłem po 18 z kwadrans:) Ale rzeczywiście w tych kasach można czasem nerwy stracić. sparingu z Chorzowem to chyba nigdy nie zapomnę:) Generalnie mamy słabą obsługę klienta. No i jak zobaczyłem że mnie na kartkę Pani wpisała to się nieco zdziwiłem.
Myślałem że sobie wezmę na D ale się nie da:) Ale z dobrze że nie karnetują całej hali. W sumie najlepsze miejsca i tyle.
Jak wybierałem miejsce to na dwóch sektorach obłożenie na oko spore 40 - 50 %.
W niedzielę będzie na pewno sporo ludzi. A kwestia niskiej frekwencji na hokeju moim zdaniem to w dużej mierze sprawa złej infrastruktury :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)