Nie wiem czy juz bylo...najwyzej niech modowie skasują..weszlem w polemike z gościem, o masowym wybyciu Żydow w czasie zamachu 11 września...osobiście nie wierze w teorie spiskowe (działalnoś w tym kierunku Mosadu,wcześniejsze ostrzeżenie itp..) Jakie jest wasze zdanie...
Pozdrawiam
-
-
Żydzi a WTC
Skoro Ty "weszleś" w polemikę, to ja wychodzę.
mzilikazi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem czy juz bylo...najwyzej niech modowie
> skasują..weszlem w polemike z gościem, o masowym
> wybyciu Żydow w czasie zamachu 11
> września...osobiście nie wierze w teorie
> spiskowe (działalnoś w tym kierunku
> Mosadu,wcześniejsze ostrzeżenie itp..) Jakie
> jest wasze zdanie...
Wybitny "historyk" JT GroSS napisał kolejną książkę?
Że Polacy za tym zamachem stali, tak?
Nie stali za zamachem ( stali Niem... to znaczy Muzułmanie ) ale Gross słyszał od znajomego kuzyna ciotki żony, że po katastrofie cały Greenpoint ruszył przeszukiwać miejsce katastrofy.
Znalazł nawet zdjęcie jak przeczesują teren w poszukiwaniu kosztowności.
[img]http://911research.wtc7.net/cache/wtc/attack/skf_raising_flag_files/wtc-firefighter-rescued-091401.jpg[/img]
Za tą flagę amerykańską to dopiero nam się od GroSSa dostanie.
Muszę mieć tą ksionszke.
ale przecie teraz Żydy są w GTSie niejaki Maor Malikson z Ber Szewach Waiss czy jakos tak
AWB, ostatnio co post, to mnie rozwalasz:)
co prawda nie o WTC, ale temat żydowski ;)
znalezione w sieci
[url=http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/752366,krakow-antysemickie-pseudograffiti-przy-ul-lea-nawoluje-do,id,t.html]klik[/url]
Nasi zawsze mają najlepsze informacje :) Dlatego też żaden żyd do Smoleńska z prezydentem nie poleciał...
Żydzi planowali zamach na WTC ale jak się dowiedzieli że planują to nie przyszli
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)