Duma mnie rozpiera w tym momencie ( wręczenie pucharu ) :)
-
-
[WIKTORIA] Cracovia na Remes Cup
Jak zaczeliśmy rok od zwycięstwa to będziemy zwyciężać cały rok:D
No i bardzo przyjemne chwile, gratulacje! Ja wiem, że to nie taki ważny turniej, ale podbuduje im morale. No i dodatkowo - nabieram optymizmu co do obsady naszej bramki.
Mam nadzieję, że to dobra wróżba!
Otwieram kolejne piwko!
BRAWO CRACOVIA!
HEEEJ HEEEJ CRACOVIA!!!
Odbudowali się psychicznie i teraz dawaj:) Liga jest nasza!
A no to już wiem po co Dudzic chciał namiary na mojego dilera ;).
Bardzo sie wszyscy zaprezentowali, ta duma przy wręczeniu pucharu :)))
Aż miło się to oglądało :)
Serce z radości skakało :)
TO zwykły turniej a jak cieszy człowieka to zwycięstwo
BRAWO BRAWO JESZCZE RAZ BRAWO CRACOVIO
Gratulacje dla drużyny i Bartka :)
A tak z ciekawości, Ślusar coś w ogóle strzelił?
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/cracovia-wygrala-remes-cup-ekstra,1583566
wszyscy na rynek po turnieju wszyscy na rynek
BRAWO dla naszych chłopaków !!! To niewielki krok dla piłkarzy a jakże wielki krok dla klubu :D
Myślę, że takiego typu turnieje / mecze zbudują dobrą atmosferę w naszej szatni :) :)
Brawo panowie !! Oby gra na Remesie przełozyła sie na e-klase !! wreszcie moge powiedziec że widzałem zalążek wielkiej Cracovii ! Brawo Jurij !!!!
Tak, ci co grali to w sumie obecny trzon drużyny. To oni powinni nadawac ton w szatni.
No i ciekawe - Ślusarski bez sztycha, Dudzio w gazie:)
Taaaaaaaaaaaaakk jest ! :D mam nadzieje ze bedzie wiecej powodów do radości w tym roku ! :) Brawo Cracovio ! ! ! :)
Tabisz sie nie nachapie bo tylko 5000zł dostały chłopaki. No chyba ze Bartkowi weźmie voucher na pobyt w Hotelu ;)
A na serio: wygrana turnieju która cieszy, bo wg. mnie bardzo podbuduje morale druzyny. Tak jak ktos napisał wreszcie jestemy WYGRANYMI a nie looserami. Brawo druzyna, brawo Bartek!
I to wygranymi w meczu z liderami ligi. To jednak wiele znaczy. Probierz po turnieju miał kwaśną minę.
Chciałbym, żeby Bartek zabłysnął także w lidze.
CRACOVIA ZWYCIĘZCĄ REMES CUP EXTRA
Podsumowanie
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?grupa=132006&temat=97261&nr_str=1
Żeby tylko Filipiak nie doszedł do przekonania, że wzmocnienia są zbędne i z tym składem się utrzymamy. Ten facet jest zdolny do tego rodzaju decyzji.
mieliśmy najlepszą parę stoperów, teraz będziemy mieli najlepszego napadziora :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)