Cabaj molgby wybronic w meczu 5 karnych i tak zawsze bedzie "Cabajem" i bedzie puszczal cabaje :)
dla mnie Wojtus ma kij w dupie, strzal Meliksona byl dobry - trudno powiedziec czy i ktory bramkarz by to wyciagnal, ale moment przed wolnym pomyslalem sobie patrzac na geometrie sytuacji "przejebane, jak pojdzie nad murem to Kaczmarek dupy nie ruszy" , no i nie ruszyl. Ciezko mi o obiektywizm poniewaz jego nieruchawosc mnie wk.. od poczatku sezonu, pewnie bym sobie odpuscil gdyby zrobil cokolwiek aby ten strzal obronic, a on jak zwykle nic. Mowi sie ze niedoceniamy to co mamy, ja tam tesknie za bramkarzem ktory zyje w bramce. Dla mnie to jest Wojtus kij w dupie, tak jak Cabaj dla wielu Cabajem ;)
-
-
Wojciech Kaczmarek Witamy w Cracovii
Amnie wkurwi.a to że nawet nie próbował interweniować !!!
http://www.youtube.com/watch?v=Qu0Z7gbpKH8
Co prawda strzał z 25 metrów, ale gość spróbował.. spróbował i obronił. Kaczmarek nie chciał spróbować i cała historia.
oj Kaczmarek , chlopaki zapierd... a Tobie sie nawet nie chce dupy ruszyc do dosrodkowania na 5 metr. Wez chlopie juz spie... do tej Bydgoszczy.
Wyszedł mu mecz z Legia i odrazu każdy uznawał go za dobrego bramkarza. a gdy sytuacja w Cracovi była już beznadziejna to jakby nie chciało mu się bronić nie dali pieniążków za utrzymanie?
Bramkarz to ma być bramkarz ambitny musi się starać a nie stać w miejscu już wole takiego co skiksuje bo to się zdarza ale przynajmniej żeby dawał z siebie 100% taki jak u nas Radziszewski w hokeju z takim charakterem i UMIEJĘTNOŚCIAMI
Jak oglądnąłem powtóki, to pierwsza bramka po części na jego konto. Nie wiem co on właściwie robił, stanął gdzieś na 3metrze i czekał... Albo zostaje na linii, albo wychodzi i wszystkich taranuje. Cóż wydaje mi się, że to był jego ostatni mecz przy Kałuży, wydaje się, że już sobie po prostu odpuścił.
Wojtek popełnił ogromny błąd przy pierwszej bramce.Piłka leciała bardzo długo i była "dochodząca".Przy takich wrzuconych piłkach bramkarz ma wielkie pole do popisu,bo jest ustawiony do piłki na wprost.Powinien po prostu wyjśc na pełnej k.u.r.w.i.e i albo wypiąstkować ją(pewniejsze)albo ją próbować wyłapać.A po takim jego wyjściu powinno leżeć "zabitych"ze dwóch zawodników.Nistety,ale jak się nie jest w najwyższej formie to źle się ocenia wydarzenia na boisku i nie czuje sie tego :( Szkoda!
pierwsza brama moim zdaniem całkowicie po stronie Kaczmara, to jest naprawdę niezły bramkarz (nie aż tak dobry, jak coponiektórzy sądzą, ale niezły) lecz ma ogromny problem z grą na przedpolu i póki się tego nie nauczy, będziemy tracić głupie bramki, jak ta Piecha.
Na dzień dzisiejszy to nie jest niezły bramkarz. W tym momencie i w tej formie to jest tragiczny bramkarz.
Wszyscy jadą po Żytce, Radomskim czy Kosanovicu jakie to oni błędy popełniali ale taka prawda, że w całym sezonie najwięcej spotkań zawalił nam Kaczmarek i kilka udanych interwencji oraz ciągłe skandowanie na trybunach jego nazwiska tego nie zmienią.
COŚ JAKBY MU OSTATNIO NIE ZALEŻY (MYŚLAMI JUŻ CHYBA W BYDGOSZCZY ). DUŻY ZAWÓD MI SPRAWIŁ !!!
Dziś Kafar w wywiadzie stwierdził że jeden bramkarz odchodzi a drugi właśnie zadeklarował taką chęć, ciekawe który skoro obaj ostatnio deklarowali chęć pozostania...
A co mieli powiedzieć przed kamerami ?
właśnie po to są takie duże słuchawki żeby unikać takich sytuacji, no chyba że większość kopaczy to rzeczywiście melomani audiofile
Gąsiński pewnie chce odejść po poznaniu dwóch męczenników.Nic dziwnego...
Trenerowi chodziło o Cierzniaka że odchodzi a Kaczmarek dał sygnał że chce odejść
Pasy.tv potwierdzają, Kaczmarek zadeklarował, że chce odejść.
Zostaje Szymek Gąsiński
No to żegnamy bez żalu. Całe dobre wrażenie zepsułeś olewactwem z tej rundy.
To potwierdziły :D
Cracovia wyciągnęła do niego rękę. U nas dostał powołanie do repry i chyba mu się od tego we łbie poprzewracało. Po ostatnich miesiącach i jego wielkiej formie można pożegnać beż żalu.
Dla mnie za postawę w rundzie wiosennej gdy była jeszcze szansa utrzymania - WIELKA SPADÓWA Kaczmarek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)