Wojtek wystarczyło zrobić dwa kroki w stronę środka brami i się rzucić i nie było by dwóch pierwszych goli. Nie wiem co Ty masz zestaniem przy wrzutkach po jednej stronie bramki.
-
-
Wojciech Kaczmarek Witamy w Cracovii
Wojtek jak tam mieszkanie w Bydgoszczy? Znalazłeś już odpowiednie?
Zawsze mnie to dziwiło, że 2-metrowy chłop nie łapie piłek na 5 metrze. Dziś 2 bramki jego( 3 nie widziałem). Koleś stoi przy dośrodkowaniach jak przymurowany do linii. Zauważyliście to?
"Gramy bez bramkarza"
Jak zobaczę go w bramce w meczu z Bielskiem to mnie szlag trafi. Gość jest kompletnie bez formy. Już o nic nie walczymy. Wiadomo, że Wojtek odchodzi w lecie. Nie ma lepszego momentu, by zacząć ogrywać naszą nadzieję na tę pozycję.
Tylko Damian Drzewiecki!!
Kaczmarek, dramat, jaja z ołowiu, olewactwo widać patrząc na twoją grę gołym okiem. Po jasny ku/t/as wychodzisz na boisko z takim podejściem. Skreślam cię na zawsze kiedykowliek i gdziekolwiek byś się nie podział.
stoi jak ta przyslowiowa p.. i dupy mu sie nie chce ruszyc, niech juz sp... tam gdzie mu spieszno
oj tam, oj tam Diable. Kaczmarek wszystkiemu dzisiaj zaprzeczył.
powiedział, że ma kontrakt, który wypełni.
mam nadzieję, że żartował :P
Właściciel Zawiszy czeka tylko na jakąś wpadkę obecnego trenera by zastąpić go Jurijem Szatałowem, z którym jest już po słowie.
Jak się nie trudno domyślić, Kaczmarek pójdzie za nim. Widzę w tym układzie korzyści zarówno dla Wojtka jak i dla Cracovii.
Jeżeli piłka nie leci w Kaczmarka to piłka wpada do bramki. Takie moje zdanie.
przy 2 bramkach dzisiaj zamiast stać na środku to on stal przy słupku i obserwował piłkę jak wpada do bramki...
b. Slaby bramkarz! Niestety wojtek ale rownia pochyla... Odejdzie to odejdzie zadna strata!
wybronil dzis juz 3 setki!chyba na telefonie mecz oglada kilku piszacych bzdury
dokladnie na telefonie. Tak czy siak mimo ,ze wojtka lubie nie bede plakal jak odejdzie.
A moim zdaniem bardzo dobry mecz, grał jak rok temu.
mecz jak mecz! Kurwa! To co mial to wybronil! Jakos nie pamietam zeby byl bochaterem meczu... Co ogladam powtorki z wczesniejsych meczow to dramat... ! Ok charakterny gosc jest ! Ale bramakarz przecietny!
Dziwny mecz dzisiaj, miał mnóstwo szczęścia Kaczmarek, raz zamiast rzucić się ciałem na piłkę to jakoś dziwnie wybijał ją nogami, tak jakby przestraszył się przeciwnika, innym razem piąstkowanie w zawodnika Podbeskidzia, zamiast w górę i poza pola karne, jeszcze innym razem brak kontroli nad piłka i przy próbie złapania jej w ręce wybicie na rożny, na strasznie niepewnego wyglądał czasami, ale najwazniejsze że żadna bramka nie zawalona i że jakby nie było to nic do bramki nie wpadło, poza kuriozalnym golem przy którym nie miał nic do powiedzenia (Peszko strzelił swoją drogą bardzo podobną bramkę Cabajowi w Poznaniu ;))
Tak naprawdę prawdziwy kunszt bramkarski pokazał tylko raz - http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91843,11485132,Sokolowski_blisko_drugiego_gola__Fenomenalna_parada.html
kapitalny refleks, nie dał się zaskoczyć, to jest ten Kaczmarek z rundy wiosennej poprzedniego sezonu.
dzięki za dziś
Puszczonej wczoraj bramki nie można zaliczyć do kategorii baboli. Strzał życia Sokołowskiego coś jak Peszki kiedyś w Poznaniu. Takie rzeczy się zdarzają. Przy innych sytuacjach miał dużo szczęścia ale ono też jest elementem futbolu i udanego występu bramkarza.
Dobry mecz Wojtka, nie rozumiem czego narzekacie :)
Mnie trochę dziwi jechanie wczoraj po Wojtku jak straciliśmy gola. Nie widziałem co prawda tego na powtórkach, ale dla mnie wyglądało to na strzał życia, i po prostu ciężko tu coś było zrobić. Co do reszty to ogólnie wczoraj ok, jednak podpadł mi trochę tymi plotkami o Zawiszy, jeśli są prawdziwe, to ma wielkiego minusa, baaa dyskwalifikację.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)