------------------------------------------------------
> Trapez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Niepewne piąstkowania
> > Niepewne wyjścia do górnych piłek
> > Nad tymi elementami piłkarskiego abecadła
> > należało by popracować- mocno popracować.
> > Bez tego, poprawność, bez szału
>
>
>
Nie wierzę... Kolega to w żartach napisał ?
-
-
Wojciech Kaczmarek Witamy w Cracovii
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niepewne piąstkowania
> Niepewne wyjścia do górnych piłek
> Nad tymi elementami piłkarskiego abecadła
> należało by popracować- mocno popracować.
> Bez tego, poprawność, bez szału
Chyba widzieliśmy 2 różnych Kaczmarków...
Tak, dwie piłki wybronił ( prawie w niego strzelone) i supermen ...mistrz, wirtuoz w bramkarskim fachu .. już w kolejce stoją i go kupuje Barcelona, Real i MU
No ale skoro niektórzy Cabajem się zachwycali
Wszystko ponad to, jest już mistrzostwem świata ;)
Wojtek prowadzi w rankingu na interwencje kolejki na ekstraklasa.tv :) ma 54% głosów :)
Trapez Napisał(a):
> Tak, dwie piłki wybronił ( prawie w niego
> strzelone) i supermen ...mistrz, wirtuoz w
> bramkarskim fachu .. już w kolejce stoją i go
> kupuje Barcelona, Real i MU
>
> No ale skoro niektórzy Cabajem się zachwycali
> Wszystko ponad to, jest już mistrzostwem świata
> ;)
Może mi powiesz, że Cabaj był słabym bramkarzem?
No jeśli tak to się bardzo grubo mylisz!
pawlus17 Napisał(a):
> Trapez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tak, dwie piłki wybronił ( prawie w niego
> > strzelone) i supermen ...mistrz, wirtuoz w
> > bramkarskim fachu .. już w kolejce stoją i go
> > kupuje Barcelona, Real i MU
> >
> > No ale skoro niektórzy Cabajem się zachwycali
>
> > Wszystko ponad to, jest już mistrzostwem
> świata
> > ;)
>
> Może mi powiesz, że Cabaj był słabym
> bramkarzem?
> No jeśli tak to się bardzo grubo mylisz!
Cabaj nie był słabym bramkarzem jednak swoimi spektakularnymi obronami sprawiał, że nam serce szybciej biło ze zdenerwowania. Kaczmar jest bardzo pewny w swoich interwencjach a to na pewno pomaga obronie i wprowadza spokój. Inna sprawa, że Wojtek nie potrafi bronić karnych - przynajmniej odnoszę takie wrażenie. Ostatnio też miał problem z łapaniem piłki, dużo po prostu "wypluwał". Na derbach wyglądało to o wiele lepiej i mam nadzieję, że wróci do formy z poprzedniego sezonu na dłużej.
Jak w tym meczu Kaczmarek miał niepewne wyjścia do górnych piłek, to ja już nie wiem jakie mogą być "pewne"... :)
Wojtek dzieki wielkie za pewność w derbach. Ani grama stresu gdy Cie oglądałem. Coś wspaniałego.
rozwiewa wątpliwości o to kto powinnien być nr1 w bramce.
19 dni później
Jak wczoraj po meczu zabrał szal z trybun i go założył serce sie radowało. może nie jesteś wielkim bramkarzem, ale dobrym i pewnym, a za identyfikowanie sie z Klubem wielki szacun :)
PS. Zrób coś z tym Bartczakiem, przydało by mu się z liscia wypłacić albo cos podobnego, za te jego zachowanie
I jeszcze jedno, to Ty po zejściu Radomskiego powinieneś dostać opaskę kapitana a nie Ryszawy
Ciekawe, co po meczu chciał od Visnakovsa. :D
Z radości go troszke poszarpał ale lepszy numer zrobił Siemionowi jak wywalił jego notatki!!!
Nie podobało mi się jego zachowanie w stosunku do Wiśni mogli sobie to wyjaśnić w szatni po meczu, a nie atakować go na boisku i potem jeszcze te kartki rozrzucać. W pierwszej połowie atakował Kosanovicia. Nie wiem jaki oni maja stosunek do siebie, ale nie fajnie to zachowanie wyglądało. Wybicia z piątki do poprawy, kilka wznowień ręką na kontrę bardzo dobrych.
Przecież tego nie można traktować jako konflikt, na meczu są emocje, a bramkarz z tyłu widzi wszystko i może podpowiadać kolegom :), a że robi to w taki sposób to widać że mu zależy.
niekoniecznie kolegą, może bezpośrednio podpowiadać
KOLEG[b]OM[/b] koledzy - koleg[b]om[/b] celownik liczby mnogiej
kolegą - narzędnik liczby pojedyńczej.
żartujesz Leszeczku? nigdy bym nie podejrzewał
no tak, to było spóźnione, ale jestem zmęczony:)
28 dni później
[b]Licytacja koszulki Wojtka Kaczmarka.
Szczegóły na stronie STC:[/b]
http://www.tylkocracovia.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=325
Temat jest już w głosie z trybun, ale może jakiś kibic, który czyta i piszę tylko w dziale piłkarskim byłby zainteresowany:)
65 dni później
Wynik wynikiem, gra grą ale szacunek dla Wojtka Kaczmarka i innych kopaczy, którzy nie bali się podejść pod młyn, wysłuchać gwizdów i obelg a na koniec podziękowali za doping.
6 dni później
Błagam, błagam niech ktoś go w końcu zdejmie z tego boiska.
Zawalił więcej bramek niż Cabaj a ma pewne miejsce w składzie.
Zaraz znowu coś zjebie a i tak cały stadion będzie skandował jego nazwisko.
Którą bramkę dziś zjebał?
3lvis Napisał(a):
> Błagam, błagam niech ktoś go w końcu zdejmie z
> tego boiska.
> Zawalił więcej bramek niż Cabaj a ma pewne
> miejsce w składzie.
> Zaraz znowu coś zjebie a i tak cały stadion
> będzie się skandował jego nazwisko.
?????
3elvis który mecz oglądałeś?
Gdzie on kurwa bramkę zajebał? Przypomnij sobie w jakich okolicznościach Cabaj zawalał bramki. Z Kaczmarka i tak jest więcej dobrego niż złego.
Drugi gol całkiem w jego stylu, jak zwykle źle ustawiony, jak zwykle nawet nie próbował interweniować.
Ile to już bramek wpuścił gdzie spokojnie mógł obronić gdyby tylko spróbował się rzucić?
Dodatkowo uważa się za największego kozaka i do wszystkich wokół na pretensje tylko nie do siebie, co wywołuje po raz kolejny niepotrzebne spięcia wewnątrz drużyny.
3lvis Napisał(a):
> Drugi gol całkiem w jego stylu, jak zwykle źle
> ustawiony, jak zwykle nawet nie próbował
> interweniować.
> [b]Ile to już bramek wpuścił gdzie spokojnie
> mógł obronić gdyby tylko spróbował się
> rzucić?[/b]
> Dodatkowo uważa się za największego kozaka i do
> wszystkich wokół na pretensje tylko nie do
> siebie, co wywołuje po raz kolejny niepotrzebne
> spięcia wewnątrz drużyny.
Święta prawda, chyba znów będzie mozna na niego wołac "kielbasa"..Straszny spadek formy i zaangażowania!
domyślacie się o co się żarł z Bartczakiem po meczu?
+te wznowienia, rozwalaja mnie, wykop do nikogo, wykop w aut itd ilez mozna????? przegrywamy a on wali w aut wtf??? (z Zaglebiem)
dzięki Wojtek
ps
do krytyków : poświęćcie trochę czasu i zobaczcie ile razy nam ratował dupę
8 dni później
[img]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/03/ef845b7da25d1ba3c4ed50391b5c2dce.gif?1332021065[/img].
Znaczy sie on jest dobry piłkarz tylko ja go proszę niech on nie kopie nogami.
Zobaczymy jak zagra jego zastępca!!!
Czy byl jakis rzut karny podczas meczu ,w ktorym Wojtek wyczul intencje strzelca i rzucil sie w kierunku uderzanej pilki ??
Rzut karny dla przeciwnika to w przypadku Kaczmarka dwustuprocentowy pewnik ,ze padnie gol.
Moze wypadalo by pocwiczyc ten element na treningach ??? hmm
wywiad z Kaczmarkiem:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/wojciech-kaczmarek-moze-przez-stres-nie-strzelamy-,1,5065506,wiadomosc.html
Przez stres?! STRES?!!! KU...WA!! Stres to może mieć 40 letni facet który ma na utrzymaniu czteroosobową rodzinę i nie stać go na rachunki!! A nie piłkarze którzy zarabiają po paredziesiąt tysięcy złotych miesięcznie!
biedni ci nasi piłkarze. jeżeli odczuwają stres to nie nadają się do gry w piłkę. dla zawodnika każdej dyscypliny wykonywanie swojego zawodu to powinna być przyjemność. wiele chłopaków by dużo oddało by móc grać w ekstraklasie, a on pierdzieli o stresie, trochę żenua
Redcclise Napisał(a):
> wywiad z Kaczmarkiem:
>
> http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/wojci
> ech-kaczmarek-moze-przez-stres-nie-strzelamy-,1,50
> 65506,wiadomosc.html
>
> Przez stres?! STRES?!!! KU...WA!! Stres to może
> mieć 40 letni facet który ma na utrzymaniu
> czteroosobową rodzinę i nie stać go na
> rachunki!! A nie piłkarze którzy zarabiają po
> paredziesiąt tysięcy złotych miesięcznie!
Dokładnie!Dodać trzeba też,że My kibice tak naprawdę jeszcze nie wywieramy na nich wielkiej presji...Dawniej pewnie już z dziesięć razy byłby zatrzymany autobus po kolejnej przegranej... ;)Cóż,za dobrze mają :(
Kaczmarek zawalił mecz z malinowymi? Poniekąd.
Ale teraz modlę się by wrócił między słupki.
Myślałem, że w Eklasie nie ma gorzej grającego nogami bramkarza od Wojtka. Jak widać jest.
Wojtek,jeżeli faktycznie negocjujesz już z innym klubem to jesteś zwykłą piłkarską K U R W Ą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)