Taki smutny obrazek widziałem po meczu - w pierwszym samochodzie przy wejściu od strony Hali Targowej (biały wóz, nie pamiętam modelu) wychodząc z meczu nasz fan wyrwał lusterko. No i po co taki wandalizm? Ktoś przyszedł pewnie na mecz, zaparkował poprawnie, bo auto nie blokowało wyjścia, a teraz ma kłopot pewnie duży. Tak propagujemy, żeby przyprowadzać znajomych, zachęcać ludzi do wizyt na siedleckiego, a tu z drugiej strony takie coś - właściciel tego auta następnym razem dwa razy się zastanowi zanim przyjedzie na mecz, a dziesięć razy zanim powie komuś innemu coś dobrego o pójściu na mecz. Poza tym takie zachowanie to co to jest - odreagowanie po wygranym meczu, to co jakbyśmy przegrali to pierwsze auto od wyjścia powinno być chyba wtedy spalone. Szkoda, że jeden kibic Cracovii robi takie rzeczy prawdopodobnie innemu kibicowi Cracovii, to jest dupa a nie solidarność po szalu...
-
-
Wandalizm po meczu
o kurwa jestem zbulwersowany jebać tego szmaciarza szkoda że mnie tam nie było pewnie był mocny przy kumplach jebany oszołom
Żółta Kaczka - jak widziałeś, to możesz być świadkiem dla poszkodowanego i przyczynić się do ukarania łobuza, który to zrobił !!! :(
No nie do końca, przy wyjściu był tłok zapewne sam wiesz jaki, tłum ludzi, ciasno, tak naprawdę jak wyszedłem za siatkę i tak jakoś zobaczyłem przypadkiem to zwisające lusterko to załapałem o co kaman... w życiu bym człowieka nie rozpoznał, a Ty byś poznał będąc w tłumie przy wyjściu kogoś tyłem, kto już wyszedł za ogrodzenie?
Ale się wkurwiłem... ludzie, przecież to jest dramat ! Ostatnio na Treningu Noworocznym było rzucanie petardami w dziecko a teraz wyrywanie lusterek ! Wszechobecne gówniarstwo i debilizm dają o sobie znać. Może i ja jestem jeszcze młody wiekiem... 18 lat, ale takie cos to mi się w głowie nie mieści. Nie wiem tylko czym to jest spowodowane... szpanówa przed kumplami, dziewczyną ? Do roboty takiego zagonić to mu się odechce.
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i po świadku !!! :(
sorry Ciebie, ale naprawdę nie potrafię nawet gościa opisać, jak dopiero byłem za ogrodzeniem, to zakminiłem co się stało, lusterko było od strony bloków, nie hali i dopiero na ulicy zobaczyłem, że coś w tym aucie nie gra i skojarzyłem to z tamtym dziwnym zachowaniem, a człowieka nie było już od dobrych 40 sekund - minuty, Nie migam się, tylko wiem co się stało i podnoszę temat, a jako świadek to ze mnie mizerny bo wiem co, nie wiem kto. Następnym razem będę bardziej uważny. W takiej sytuacji to chyba zresztą najlepiej głośno ruszyć temat i wspólnymi siłami przekonać takiego delikwenta, żeby teraz sobie poczekał na właściciela i wyjaśniał...
lusterko pewnie bylo za gtsem wiec HOOOLigan musial dzialac ;/
a tak serio to nigdy nie zrozumiem takich ludzi ... no ale plebs jest wszedzie nawet wsrod nas :(
^%$$a!
Po prostu brak słów...
Jeszcze w atmosferze wygranego meczu! Co za idiota!!!
Pasiasty92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale się wkurwiłem... ludzie, przecież to jest
> dramat ! Ostatnio na Treningu Noworocznym było
> rzucanie petar[b]dami[/b] w dziecko a teraz wyrywanie
> luster[b]ek[/b] ! Wszechobecne gówniarstwo i debilizm
> dają o sobie znać. Może i ja jestem jeszcze
> młody wiekiem... 18 lat, ale takie cos to mi się
> w głowie nie mieści. Nie wiem tylko czym to jest
> spowodowane... szpanówa przed kumplami,
> dziewczyną ? Do roboty takiego zagonić to mu
> się odechce.
Wszystko spoko, sam sie zagotowałem jesli to prawda, ale mowmy o faktach czyli dalej jednej petardzie i jednym lusterku
Głupota do potęgi, ktora moza spotkac, na Kazimierzu, na Prokocimiu, na Floriańskiej czy na Siedleckiego, reguły nie ma.
Widocznie zobaczył w tym lusterku wybitnie brzydką twarz i nie wytrzymał napięcia.
Mnie niestety też to spotkało jakieś 2 lata temu. Całe szczęście, że ktoś podniósł lusterko i położył na dachu, bo byłbym w plecy parę stówek. W sumie to na hali są kamery, jakby taki kutas zapłacił to może zastanowiłby się następnym razem.
23 dni później
My tu gadu-gadu, a uszkodzenie pojazdu było takie, że unieruchomiło go na długie miesiące - auto nadal tam stoi z obwisłym lusterkiem.
Mnie przeraża inny wandalizm - ostatnio panowie kibice lali prosto na hali za trybunami A-B. Ja rozumiem, że człowiek w wieku 30 lat robi się stary żeby wyjść do Toi-Toi'a, ale może w takim razie lepiej w ogóle nie wychodzić z domu.
Po prostu k*&&!a brak słów...
I brak szacunku do hali, lodowiska, innych.. po prostu k*&^!a mać!
Zapewne panowie, którzy załatwiali się w hali mają... no obawiają się, że na mrozie będą mieli problemy z operowaniem sprzętem, bo nie uchwycą dobrze. Albo w ogóle nie znajdą.
Nie, żebym usprawiedliwiał, ale problemem jest brak normalnych toalet na lodowisku. Nie pójdę z dzieckiem do toi-toia na zewnątrz hali, gdy jest mróz.
Jasne rmszar - rozumiem Cię - to jest problem - oczywiście.
Ale po to nie znaczy, że dorosły chłop ma sikać za trybuny w środku hali!
Oczywiscie nie jest to usprawiedliwienie - tylko brak kultury...Mniej piwka przed meczem i problem rozwiazany.
Radku - nie wiesz przypadkiem kiedy normalne toalety zrobia na lodowisku?:)
czy ten temat dotyczy bialej skody felicki ktora stoi pod wejsciem od strony bazaru???
Nie mam pojęcia jaki samochód autor miał na myśli - ale ta skoda stoi tam już dość długo :)
ona czeka na odwilż.
No fakt - miejsce ma idealne...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)