Nie doszukalem sie takiego watku, a mysle ze temat dosc ciekawy. Poza hodowaniem brzuszka piwnego wypadaloby tez kilka litrow potu z siebie wycisnac. Pytanie jest takie-chodzicie na siłke?Jesli tak to jakie miejsca polecacie, jakie plany treningowe realizujecie? Moze macie jakies ciekawe pomysly jak poprawic swoja sylwetke. ja od siebie dodam ze od 3 lat chodze na silownie. Cwicze raczej wg swojego widzimisie. Nie toleruje koksow i tego typu syfow. Ciekaw jestem jak u Was to wyglada:)
-
-
Pakujemy-czyli wszystko o kulturystyce, cwiczeniach i poprawie sylwetki
Ja ładuję w siebie sterydy i nie widzę żadnych negatywnych efektów ( czasem jestem tylko nadpobudliwy ) a niedługo zacznę serię brania hormonu wzrostu ( niestety cholernie droga ).
Koks ... czasami trzeba przypudrować nos ;)
Pzdr : )
Yaro mieszkasz w centrum , gdzie chodzisz ? Na Smoleńsk ?
Mieszkam w centrum, ale chodze/jezdze na Mogilska do Relaxu. Smolensk przerabial moj brat, tak sobie , lekko rzecz ujmujac;)
A jak w sprawach lozkowych? Dajesz rade po sterydach:D?
Żadna nie narzeka.
Pewnie nie chciała kopać leżącego, który nie był się w stanie podnieść... :D
same sie garną.. generalnie AWB jest przypakowany na maxa i to jest na plus zwłaszcza podczas niespodziewanych zwarć np z Bronią Radom (jak my wczoraj na mieście), gdyby nie jego masa nie wiem jak by sie potoczyło, a tak moja lisia taktyka plus pięści jak bochny AWB i Broń Radom wyparowała jak kamfora..
Ja na siłownię smigam rok, co do planu treningowego, to preferuję splita, cwiczenia tez dobieram wedlug swojego widzimisię :).Z suplementów jadlem kre alkalyn, jablczan kreatyny, aminokwasy i gainery (mm i up your mass). Teraz testuję przedtreningówkę z gaspari nutrition. A.W.B jakie konkretnie sterydy spozywales ? ;)
Nie wiem, coś tam na opakowaniu pisze DDR i CCCP .
to musi być dobre, zwłaszcza DDR, moja ciotka to kiedyś brała i miała grubo
Ale nie ma co narzekać bo medal na olimpiadzie zdobyła.
tym się miałem nie chwalić, teraz mi głupio
Czy to jest ten specyfik który wysypał się z głowy dzika (a właściwie guźca haha) w filmie "Poranek Kojota"? ;) (pisąło na nim "Made in DDR") ;)
Ja już na siłke chodze z 3 lata. Nie biore żadnych odżywek ani sterydów,bo ich nie potrzebuje do szczęścia:D
3 lata ;) odzywki obowiazkowo ...
wiLLu polecił byś jakieś odżywki np. na masę?:D
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to musi być dobre, zwłaszcza DDR, moja ciotka to
> kiedyś brała i miała grubo
To jest nic ; bo ja zamiast ciotki Janiny mam teraz wujka Jana.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=vmRyDLbN5TQ][/url]
Wy naprawdę chcecie wyglądać jak ten zniekształcony człowiek na filmiku????
Niezla beka z niego jest:D
Mam takie pytanie, ile dajecie sobie czasu na regenaracje miesni zeby cwiczyc ponownie te same partie?
Radarold pewnie wrzucił to dla beki, ja bym tak wyglądac nie chciał ;)
Ja tą samą partię robię mniej więcej co 3-5 dni, zalezy też od rodzaju treningu, splita lubię własnie dlatego że można trenowac kilka dni pod rząd a mięsnie zdążą się zregenerowac.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)