ian thorpe - tak, ktoś tu jest wariatem -
ale ktoś tego Wichniarka też tam sprowadził, więc nie zamartwiaj się za bardzo przypadkiem, że coś tracimy na czyjąś korzyść.
Ja bym się raczej obawiał, czy uda nam się pozyskać kogoś o umiejętnościach snajperskich i ogólno-technicznych o 3 klasy wyżej od Bartka. Bo to na ekstraklasę minimum.
To było nieporozumienie, dobrze, że zostało wyjaśnione.
Ale ja się obawiam, że zostanie zastąpione kolejnym.
-
-
Bartek Dziekujemy!!
Dzięki Bartek za to, że często byłeś jedynym, któremu się chciało. Powodzenia.
Dzięki za grę w Pasach i powodzenia w Lechu , zagrasz w normalnym klubie (jeśli chodzi o właściciela) i myślę że udowodnisz swoją grą to że obecny właściciel Cracovii wraz z ludżmi zarządzającymi klubem są osobami niepoczytalnymi i nie nadają się do tej roli....
No cóż, pozbywając się Ślusarskiego, Pawlusińskiego czy nawet Matusiaka i prawdopodobnie Suvorova zarząd naszego klubu jednoznacznie dał do zrozumienia, że wiwiesza białą flagę.
Będę się upierał, że oni nie byli aż tak słabi tylko trener Ulatowski nie potrafił stworzyć z nich drużyny i właściwie wykorzystać ich potencjału.
Truizmem jest stwierdzenie, że w zespole są zawodnicy dużo słabsi od nich, którzy jednak zostali.
Ciekawe tylko czy Ślusarski odszedł za darmo? Bo jeśli tak - to znaczy, że nie umiemy przeprowadzać dobrze transferów zarówno "do" jak i "z" klubu.
Bartoszu Ślusarski- PASZOŁ WON.
Albo CRACOVIA albo NIC
Lech to może CRACOVII nóżki lizać.
CRACOVIA PANY!!!
Dzięki za walkę i te kilka chwil radości po Twoich bramkach.
W dużej mierze dzięki Tobie jeszcze gramy w ekstraklasie.
Trochę się rozczarowałem bo oczekiwałem więcej po Tobie ale mimo wszystko dziękuje.
Dzięki Bartek.
Dzięki
Wielkie dzięki Bartek
Powodzenia w Poznaniu .
Dziękuję. Powodzenia w Kolejorzu!
Dzięki Bartek
Szkoda Bartka, bo były mecze w których pokazywał się z dobrej strony... ale lubił się opierniczać, tak jak reszta zespołu.
Obyś w Kolejorzu pokazał na co Cię stać!
Dzięki Bartek.
Dzięki Bartek. Wiem że w lechu strzelisz jeszcze wiele bramek. Idziesz do drużyny w której będzie miał kto na Ciebie grać.
Jeszcze naszym znawcom futbolu opadnie szczęka jak wpakujesz nam piłkę do siatki.
Powodzenia.
dziekujemy za skasowanie okolo 2 mln zl za dwa lata gry dziekujemy takze za 37 meczy i 8 bramek :) bogato naprawde
Matek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzięki Bartek. Wiem że w lechu strzelisz jeszcze
> wiele bramek. Idziesz do drużyny w której
> będzie miał kto na Ciebie grać.
> Jeszcze naszym znawcom futbolu opadnie szczęka
> jak wpakujesz nam piłkę do siatki.
> Powodzenia.
Wszystkim innym ale nie nam.
NIE ZAPOMNIJ O NAS KIBICACH !DZIEKI BARTEK
Matek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeszcze naszym znawcom futbolu opadnie szczęka
> jak wpakujesz nam piłkę do siatki.
> Powodzenia.
W to nie wątpię, że tak będzie. Przecież będzie miał coś do udowodnienia - że potrafi jak chce.
Dzięki za walke i zaangażowanie
dzięki, bo coś tam jednak zrobiłeś, ale jakbyś miał dwie nogi to byłbyś dobrym piłkarzem a tak ....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)