Czy to prawda, że Nawotczyński gra na kontrakcie 2,5 tys na miesiąc? Jeżeli to prawda to mam nadzieję, że po ostatnich występach dostał solidną premię od prezesa.
-
-
Łukasz Nawotczyński - witamy w Cracovii!
o tak,zasługuje na więcej ale niech dogra sezon do końca w takiej formie! Dzięki za kolejny mecz na 0 z tyłu
Bardzo pewnie, czyściłeś niemal wszystko. Oby tak dalej!
Bardzo dobrze się wprowadził do drużyny i stał się prawdziwym liderem naszej defensywy. Oby tak dalej
Łukasz w 11 kolejki Canal+. Brawo i oby tak dalej!
Czy ja dobrze zauważyłem, że po zejściu Szeliga przekazał mu opaskę kapitana? Swoją drogą pod tym względem dziwny mecz.
Dokładnie widziałem to samo i sam się zastanawiałem komu Szeliga w momencie zejścia przekaże opaskę kapitana bo mozliwości nie było wiele ;co do stażu to jedynie Dudzic i Klich ale to nie ten ''kaliber''.
O tym, że Łukasz został kapitanem zdecydował Szatałow, bo w chwili zejścia Szeligi, zakładał on opaskę ... Boljevic'owi. Jurij wyszedł z ławki i wskazał Nawotczyńskiego.
kodiGa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O tym, że Łukasz został kapitanem zdecydował
> Szatałow, bo w chwili zejścia Szeligi,
> zakładał on opaskę ... Boljevic'owi. Jurij
> wyszedł z ławki i wskazał Nawotczyńskiego.
I jak widać miał rację, bo poza jedną sytuacją Łukasz znów był jednym z najlepszych na boisku. Po raz kolejny świetny mecz w jego wykonaniu (szczególnie cała masa "główek", którymi przerwał niejedną akcję Korony).
Z meczu na mecz coraz lepiej wygląda jego gra i to mnie bardzo cieszy .
Nawotczyński jest po prostu świetny. Pewnie wybija piłki, przecina ich lot. Naprawdę m.in. dzięki niemu czuję się spokojny gdy przeciwnik wyprowadza akcje ofensywne. A taki był o niego płacz..........
Tak samo jak i w 11 kolejki Canal+, tak samo w 11 kolejki Szybkiej Piłki i Przeglądu sportowego 2 raz pod rząd! Świetnie gra, a na początku niektórzy stawiali na nim krzyżyk! Nasz profesorek w defensywie :D
kudlatykudikudicini Napisał(a):
> dramat...
no i znowu wyszło, że się c.uja znam :)
lubię się tak rozczarować!!!
Redcclise Napisał(a):
> kompletne dno...
i ja to samo...
nic, tylko przeprosić.
I prosić o utrzymanie takiej fantastycznej dyspozycji.
http://www.90minut.pl/news/143/news1431924-Nawotczynski-pilkarzem-Cracovii.html
tu komenty poczytajcie :)
Dla mnie jeden z najlepszych (dotychczas ) transferów w Cracovii ale liga zweryfikuje - po czterech maczach Świetny Zawodnik.
A.W.B. Napisał(a):
> Czy to prawda, że Nawotczyński gra na kontrakcie
> 2,5 tys na miesiąc? Jeżeli to prawda to mam
> nadzieję, że po ostatnich występach dostał
> solidną premię od prezesa.
Ja też mam taką nadzieję, ale że Ty to mnie naprawdę dziwi, przecież nienawidzisz piłkarzy z wiślacką przeszłością...
Co za zmiana w światopoglądzie, pogratulować,,,
Karvin Napisał(a):
> http://www.90minut.pl/news/143/news1431924-Nawotcz
> ynski-pilkarzem-Cracovii.html
>
> tu komenty poczytajcie :)
:)
może też czytał?
dezydery Napisał(a):
> Ja też mam taką nadzieję, ale że Ty to mnie
> naprawdę dziwi, przecież nienawidzisz piłkarzy
> z wiślacką przeszłością...
Raczej takich, którzy przychodzą na Cracovię w czapkach gtsu. Nawotczyński dość dosadnie wypowiedział się o okresie, w którym był zawodnikiem gts i jakoś do nich sympatią nie pała.
Rozumiem, że wraz z bratem wolelibyście Skrzyńskiego...
rmszar Napisał(a):
------------------------------------------------------
> > Rozumiem, że wraz z bratem wolelibyście
> Skrzyńskiego...
Jeszcze z siostrą...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)