Facet przyszedł za darmo i zarabia - jak na piłkarza - grosze. Jak nie będzie grał, to nic się strasznego nie stanie i budżetu nam nie zrujnuje. Chłop ma coś do udowodnienia, bo to jego ostatnia (prawdopodobnie) szansa na grę w Ekstraklasie.
-
-
Łukasz Nawotczyński - witamy w Cracovii!
Ale to akurat wynalazek Szatałowa więc on bierze za niego pełną odpowiedzialność. Z drugiej strony z tego co czytałem to w 1 lidze był asem... ale wątpie żeby o to wszystkim chodzilo
Może Szatałow wie coś, czego my nie wiemy...Też trochę nie rozumiem, ale cóż. Zakładasz święte barwy i z tego zdaj sobie sprawę. Powodzenia!
Vesten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Facet przyszedł za darmo i zarabia - jak na
> piłkarza - grosze. Jak nie będzie grał, to nic
> się strasznego nie stanie i budżetu nam nie
> zrujnuje. Chłop ma coś do udowodnienia, bo to
> jego ostatnia (prawdopodobnie) szansa na grę w
> Ekstraklasie.
piłkarze maja trochę wolnego czasu, dorobi w Tesco
skreslic od razu Go nie mozna, poczekamy zobaczymy - jak ktos wspomnial nie mamy nic do stracenia, jesli bedzie walczyl do upadlego to wole Jego i Kosanovica niz Polczaka, ze ma dosc trudne zadanie zjednac sobie trybuny - trudno, ciezka praca i mobilizacja
POWODZENIA
Mam nadzieje że Łukasz przeczyta ten temat, i trochę się wkurwi tym co piszą niektórzy ludzie i pokaże pseudo znawcą piłki na co go stać.
No chyba, że się mylę i jest kolejnym nie udanym transferem naszego kochanego zarządu;)
Mimo wszystko Zapierniczaj! Powodzenia.
Transfer troche dziwny, ale mimo wszystko mam zaufanie do Szatałowa.
Teletabisz widze robi robote:)
Mimo wszystko Łukaszu życze powodzenia,łatwo nie będziesz miał jeśli nie zaczniesz grać,a jeśli mi nie wierzysz to zapytaj wasiluka:)on Ci opowie jak tu jest:)Pozdrawiam
Witam-no to masz przekichane , mam nadzieję że o tym wiedziałeś i z pełną świadomością podpisałeś cyrograf.
Więc albo jesteś twardziel albo frajer-liczę na to pierwsze.No to powodzenia.
Łukaszu nie wzial bym cie nawet na opal do kominka razem z kolega wasilukiem ale dam ci szanse :)
W kolejnym wywiadzie Preses powie, ze ma teraz 3-ch najlepszych stoperow w Polsce.
Probuj Lukasz i juz od dzisiaj rozciagaj zastane miesnie i podrdzewiale stawy.
ŻAL...
Witaj Łukasz troche po czasie :) ale skoro bedziesz grał w koszulce w Pasy to wszystkiego najlepszego
Noto nrodzil sie 24 12 zbawca Cracovii AMEN to sa poprostu JAJA ale to nie te swieta panie tabisz
czepiacie sie wspaniałego piłkarza my jesteśmy zahartowani bo przeciez ile juz wasiluk jest w naszym klubie :D
Powodzenia! Daj z siebie wszystko!!!
Liczę na to, że ten kopaczo, zdając sobie sprawę że to naprawdę jego ostatnia szansa, da z siebie 200%. Biorąc pod uwagę, że jest to "transfer Szatałowa", który ponoć zna tego zawodnika, a tym samym jego psychikę, można zachować resztki nadziei, że ten cały Nowotczyński do czegoś się jednak przyda i pasuję do jego koncepcji drużyny.
Dlaczego nie było cię na TN?Daleko do domu czy co?Przecież się już wygrzałeś chłopie na ławie u scyzoryków.... :P
Dokładnie, po kim jak nie po Łukaszu spodziewać się przyjazdu? Giza był.
Chłopak zamiast zapunktować u kibiców bo już ma pod górkę i tak to w domu woli siedzieć.
Powiem tak Panie Nawotczyński
Nieobecni nie mają racji
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)